Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Temat fetare te largohen nga forumi

Na u shpif ky forum qe kur myslimane e ortodokse, por edhe katoliket, e intensifikuan tymnajat e tyre dhe e mbyten forumin me tema fetare ekstreme. Ne hyjme ketu ne forumin shqiptar dhe jo ate arab e as grek. Kane ikur me qindra anetare nga forumi sepse keta fetaret e bene si ferra me vreshtin, porsa futen koken e mbyten fare frymen shqiptare ne forum.
    Nuk jam kunder fese, por jo te na behet feja ne kete forum primare se ky eshte forum i shqiptareve e jo i myslimaneve qe predikojne arabisht e as i ortodokseve qe falen greqisht.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Pėr: temar fetare te largohen nga forumi

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Na u shpif ky forum qe kur myslimane e ortodokse, por edhe katoliket, e intensifikuan tymnajat e tyre dhe e mbyten forumin me tema fetare ekstreme. Ne hyjme ketu ne forumin shqiptar dhe jo ate arab e as grek. Kane ikur me qindra anetare nga forumi sepse keta fetaret e bene si ferra me vreshtin, porsa futen koken e mbyten fare frymen shqiptare ne forum.
    Nuk jam kunder fese, por jo te na behet feja ne kete forum primare se ky eshte forum i shqiptareve e jo i myslimaneve qe predikojne arabisht e as i ortodokseve qe falen greqisht.
    Ky osht justifikimi me idiot qe kam lexu ndonjeher ne jeten time. Kjo osht njesoj si me thon shqiptaret po largohen nga shqiperia sepse ka xhamia dhe kisha. Hajde psikopat hajde.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    mire e ke doktor ,por iku i njomi me te thatin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar mė parė nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Ky osht justifikimi me idiot qe kam lexu ndonjeher ne jeten time. Kjo osht njesoj si me thon shqiptaret po largohen nga shqiperia sepse ka xhamia dhe kisha. Hajde psikopat hajde.
    Psikopat i sateme. E keni bere forumin si xhami per te rekrutuar idiote drejt Sirise.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Meqense ka forume te posaqme per fenė, jam dakort me ken katėrshiforin.

Ky form quhet shqiptarė, le tė jetė i tillė.
    Edhe ashtu , asnjėra nga fetė nuk kan dal nga shqiptarėt , e as pėr shqiptarėt.

Kili Merturi
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Ky form quhet shqiptarė, le tė jetė i tillė.
    Edhe ashtu , asnjėra nga fetė nuk kan dal nga shqiptarėt , e as pėr shqiptarėt.
    Zoteri i nderuar. Te kam sqaruar edhe nje here tjeter se Jezusi i Nazaretit i cili jetoi para rreth 2000 viteve u kryqezua per mekatet e te gjithe botes.
    Perse i nderuar nuk po thua se besimi krishter asgje nuk i pengon asnje shqiptari dhe jo vetem atij por asnje populli ne krejt rruzullin tokesor. Besimi krishter per dallim nga ateizmi dhe islami ka ndikim pozitiv ne shtet formim dhe ne permiresimin e ndergjegjes kulturore e qytetare te nje populli.
    Krishti eshte edhe per shqipetaret, bile shume me shume se islami dhe ateizmi...

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar mesia4ever pėr postimin:

dielli1 (08-11-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2013
    Postime
    246

Nuk e kane fajin "fetaret" sepse disa prej tyre kane ose probleme mendore ose jane duke i sherbyer nje "zot " e di kujt. Fajin e kane mod-et qe duhet te jene me te prere me kete lloj kategorie njerezish

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565

Shyqyr qe e kuptove o 2043 se pse kane ikur antaret te forumi tjeter, e si mundet ti durosh keta mjeker muta dhe keta orthomutat e greqis.

Forumi eshte kend ku cdo shqiptar qetsohet dhe nxjer mallin e historis dhe gjuhes shqipe.

Por po ta them dhe njehere 2043 qe ky forum nuk ka kthim mbrapa ndaj dhe do te sygjeroja te bashkoheshe me miq tuaj ne forumin tjeter.

Drague pse sja ke tregu forumin ledio ?

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Po ore mesia... e ke thėnė kėtė , si nuk e ke thėnė.

Por a nuk e keni lexuar cfarė kam thėnė unė?!

Pėr shqiptarėt jan flijuar heronjėt e kombit tonė dhe askush tjetėr. Kurse per mėkatet qė bėjnė duhet tė japin llogari ata qė bėjn mėkate, e jo tė bėjn mėkate e tė thon se diksuh paska flijuar veten pėr mėkatet qė bėjmė. Kjo ėshtė absurde, qė nė tė vėrtet i bėn mėkatarėt tė ndihen mirė, dhe nė njė mėnyr i stimulon qė tė bėjnė mėkate, sepse dikush per ta paska flijuar jeten. Koha e vjetėr( para dy mi bjetėsh me mend , e me trup ne shekullin 21!)

Nuk thash se po mė pengon kjo ose ajo fe, por nuk po mė pėlqen qė jeni nė kėtė forum kombėtarė.
    Po e pėrseris , shkoni ne forume fetare dhe knaquni atje.

Kili Merturi
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565

Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Po ore mesia... e ke thėnė kėtė , si nuk e ke thėnė.

Por a nuk e keni lexuar cfarė kam thėnė unė?!

Pėr shqiptarėt jan flijuar heronjėt e kombit tonė dhe askush tjetėr. Kurse per mėkatet qė bėjnė duhet tė japin llogari ata qė bėjn mėkate, e jo tė bėjn mėkate e tė thon se diksuh paska flijuar veten pėr mėkatet qė bėjmė. Kjo ėshtė absurde, qė nė tė vėrtet i bėn mėkatarėt tė ndihen mirė, dhe nė njė mėnyr i stimulon qė tė bėjnė mėkate, sepse dikush per ta paska flijuar jeten. Koha e vjetėr( para dy mi bjetėsh me mend , e me trup ne shekullin 21!)

Nuk thash se po mė pengon kjo ose ajo fe, por nuk po mė pėlqen qė jeni nė kėtė forum kombėtarė.
    Po e pėrseris , shkoni ne forume fetare dhe knaquni atje.

Kili Merturi
    Ore Kili Merturi , perderisa pronari i forumit eshte prift dhe fetar i fese orthodhokse ky forum smundet te quhet forum kombetar.

Ketu keshtu ka qen gjithmone dhe i till do jete akoma.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •