Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Për: Qëllohet me vezë Edi Rama, policia shoqëron 8 studentë...

C'lidhje ka kjo me VV-jën ? Shkrim totalisht pa përmbajtje, dukët sikur Berat Bubzhalka ta shkruante me dorën e Petrit Daçiçit !

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Nuk qenkemi dhe popull aq i mbaruar paska dhe ndonje te ri tamam. Ju lumte.

Kjo duhet te jete rinia. Gjynaf vetem qe i gjuajten me veze kur duhet terhequr zvarre...me gjithe policet qorra qe perdorin dhunen mbi studentet.
    Kush do i terheqi zvarr aman? Pertej disa studentave me parime, qe me shume gjasa i kalojne vitet me merite dhe jo me para, pjesa tjeter e ka mendjen çfare do veshi ne darke per te dalur nga blloku.

Perpara disa muajsh studentet u nxorren te gjakosur me dhune nga greva e urise dhe kaloi paqte çdo gje!
    Mbase brezi i 20-vjeçareve sot, mund te jete pak me kurajoz, por mbizoteron injoranca tek ta, dhe nje injorant nuk ka parime e si rrjedhoje as shpirt proteste kundrejte padrejtesive..
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Duke_Of_Arberia për postimin:

Lulke (02-11-2015)

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

A ka gisht Vetëvendosje në sulmin me vezë ndaj Ramës?

Postuar në 02 Nëntor, 2015 05:11

Tre prej studentëve që morën pjesë në sulmin me vezë ndaj kryeministrit Rama janë nga Kosova. Durim Jasharaj, Valton Marku dhe Dardan Konjufca janë pjesë e Lëvizjes Studentore në Prishtinë. Mediat kosovare shkruajnë se ata janë gjithashtu edhe aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosj, duke postuar edhe foto të tyre në protestat e kësaj lëvizje në Kosovë. Por pak pas ngjarjes ka reagur Vetëvendosje, duke mohuar që personat të cilët sulmuan Ramën me vezë të jenë aktivistë të kësaj lëvizje.

“Lajmi që aktivistët e VETËVENDOSJE!-s e paskan gjuajtur me vezë Edi Ramën, është plotësisht i pavërtetë. Asnjë aktivist i VETËVENDOSJE!-s nuk ka marr pjesë në këtë aksion. Asnjëri nga ata që e kanë realizuar këtë aksion nuk është aktivist i Lëvizjes VETËVENDOSJE!”- thuhet në deklaratën e VV-së.

Më tej kjo lëvizje paralajmëron se do të hedhë në gjyq Gazetën Express që raportoi e para lajmin se aktivistët e Vetëvendosjes ishin pjesë e sulmit me vezë ndaj Ramës.

Por përtej reagimit të Vetëvendosjes, nëse kontrollon profilet në Facebook të Durim Jasharajt, Valton Markut dhe Dardan Konjufës, gjen shumë foto ku ata shihen të kenë marrë pjesë si aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje. Më poshtë disa prej ketyre fotove./LAPSI.AL

Emri:  image.jpg

Shikime: 696

Madhësia:  39.7 KB
    Emri:  image.jpg

Shikime: 551

Madhësia:  26.3 KB

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Sikur, Vetvendosja ta ket bere kete gje duhet filluar te trajtohet seriozisht figura e Albinit ne eliten kombetare.

Aktivistë kosovarë të Klubit Politik të Studentëve gjuajnë me vezë Ramën (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama, gjate nje vizite muzeun Arkeologjik te Durresit, i cili i eshte nenshtruar nje restaurimi dhe do te rihapet se shpejti per vizitoret. /r/n/r/nPrime Minister Edi Rama, during a visit to the Archeological Museum, which has undergone restorations and will reopen soon for visitors.
    13:32, 2 Nëntor 2015

Është qëlluar me vezë teksa largohej nga Fakulteti i Shkencave Sociale automjeti i kryeministrit Edi Rama.

Nga informacionet e fundit mësohet se, policia ka reaguar duke arrestuar 6 persona që dyshohet të kenë hedhur vezët në drejtim të automjetit.

Në mesin e 6 të arrestuarve janë edhe aktivistë nga Kosova. Durim Jasharaj, Valton Marku dhe Dardan Konjufca, aktivistë të organizatës studentore Klubi Politik i Studentëve që vepron në Kosovë janë në mesin e 6 të arrestuarve, njofton Klan Kosova.

----------------------------------------------------------------------------

a pak po te doket qe po e trajton si hero dhe po e paguen serbija ket klysh serbi veq edhe ti me e trajtue ma mire me e ba hero hahahah

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Kush do i terheqi zvarr aman? Pertej disa studentave me parime, qe me shume gjasa i kalojne vitet me merite dhe jo me para, pjesa tjeter e ka mendjen çfare do veshi ne darke per te dalur nga blloku.

Perpara disa muajsh studentet u nxorren te gjakosur me dhune nga greva e urise dhe kaloi paqte çdo gje!
    Mbase brezi i 20-vjeçareve sot, mund te jete pak me kurajoz, por mbizoteron injoranca tek ta, dhe nje injorant nuk ka parime e si rrjedhoje as shpirt proteste kundrejte padrejtesive..

E vertet,ke plotesisht te drejte,por, mos na e hiq edhe idealin e utopise,se vetem ai na ka mbetur.

Nejse,ishte nje protest e xhest simbolik qe me pelqeu sepse akuzon direkt fajtorin e momentit.

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

E vertet,ke plotesisht te drejte,por, mos na e hiq edhe idealin e utopise,se vetem ai na ka mbetur.

Nejse,ishte nje protest e xhest simbolik qe me pelqeu sepse akuzon direkt fajtorin e momentit.
    S'dua te heq asgje, perkundrazi, keta te rinj duhen stimuluar te protestojne per te drejtat e tyre! Dhe fitorja e tyre do te ishte kur te ndryshonte reforma e re ne arsim. Per kete qellim ata s'duhet te ndalen, por a e kane mbeshtetjen e gjere nga bashkemoshataret? Kjo eshte çeshtja...

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Lartgjatsia e tij duhet te reflektoje...

Duhet te moderoje taktikat...

Duhet te heqe dore nga reprezaljet.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar skender76 për postimin:

Lulke (02-11-2015)

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Ah mer Sero kam thon un do rrosh me shum se un ti....un menova pse me Veze e jo me noj tulle.
    Them se nuk e ben se eshte I Madh shum i Gjati e sdo e arrinin dot .lol

Sidoqoft un i them Bravo.
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Lartgjatsia e tij duhet te reflektoje...

Duhet te moderoje taktikat...

Duhet te heqe dore nga reprezaljet.
    I gjati behet shkurtabiq mbrenda nates nese protesta e studenteve ka mbeshtetje masive nga te rinjte.
    Prandaj keta te djem dhe vajza dinjitoz nqs arrijne te ndergjegjesojne bashkemoshataret e tyre, e kane te fituar kauzen!
    Do te ishte zbythja e pare qe do i behej nje politikani te niveleve te te gjatit ne pluralizmin tone 25 vjeçar!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar më parë nga Lulke Lexo Postimin
    Ah mer Sero kam thon un do rrosh me shum se un ti....un menova pse me Veze e jo me noj tulle.
    Them se nuk e ben se eshte I Madh shum i Gjati e sdo e arrinin dot .lol

Sidoqoft un i them Bravo.
    Jo me tulla ,me hu me hu,sa her qe te dali ne rruge. Kur nuk ka shtet ai eshte mjeti me i mire,ta maresh zvarre qe nga kryeministia e deri tek vila ne Dajt.

Kan len pleqt te vdesin per buken e gojes. Mir,qe kryeministri i ka len me 70 mij lek pension por shkon hap dhe ekspozita neper bote po me leket e ketyre pleqve.
    Keto jane nga ato ngjarje qe ne ate sketerre shikon nganjeher edhe nje reze drite.
    Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 02-11-2015 më 17:01

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •