po eshte dhe do te jete per derisa edi rama eshte ne pushtet .![]()
Po
Jo
Nuk e di
po eshte dhe do te jete per derisa edi rama eshte ne pushtet .![]()
Si nuk eshte i perfshire dhe mendoj se shqiptaret jan shefat e grupeve me te medha ne evrope
Pershendetje..
Derisa botes ia kemi deshmuar talentin ne cdo drejtim si:art,kulture,sport,lufte,humanizem,tolerance etj etj popull me dy shtete te njohur nga shumica e shteteve europiane me disa perjashtime popull me dy cmime nobel. E tani pyetja se a eshte dhteti shqiptar i perfshire ne trafik droge une do thosha jo ndoshta ka elemente qeveritare por smund te themi i gjith shteti.
Pershendetje.
po shteti shqiptar eshte i implikuar ne trafikun e droges perderisa njerzit shqiptare neper itali e ku di une jane bosat me te medhenj te droges
Asht nji pyetje retorike, d.m.th se e ka pergjigjjen mbrenda. Ne Parlament e Qeveri ká kriminelë, hajdutë, trafikantë femnash e droge, ( gjâ te cilen e pranojne vete parlamentaret e pushtetaret, qe here i largojne e mandej i afrojne sa me votue, i denojne me gjyqe, i leshojne vete, u japin pasaporte dhe i nisin n' drejtim "te paditun" etj. etj), keshtu qe shteti asht i perziem ne trafikun e droges. Zot na ruej prej kesaj qeverie te perçudnueme qe ne rrajë, ne gen te gjakut te jetes kâ veset ma çnjerzore.
bogu. Medoj se te gjithe qeverite shqipetare pas viteve 90 jane implikuar ne afera te ndryshme te jashtligjshme.
Une nuk e njoh drogen, s'e kam pare kurre as t' perpunueme, as t' mbjellun, megjithate çka ndigjoj neper "lajme" me autobuza, me makina, me trafikante etj. etj. shteti asht i perfshime, sepse vete deputeti Kokedhima ( shqip= me t' dhimbte koka ose kryet ) shpreh mendimin me e kultivue drogen. Pse thote keshtu?! Sepse e di se shteti asht i implikuem, d.m.th "Te ligjerohet . Edhe kurvenia asht e perhapun, pse t' mos hapen bordellot dhe te jene te kontrollueme shtepite publike. U xu ky, ai/ajo neper hotele. Klandestinizmi asht i damshem, sepse nuk kontrollohet. . U lodha tuj shkrue… kot per "drogaxhite, kurvat e kurvaret. Kohe e humbun.
" Kjo bote e gjere dhe e gjate, do t' vete siç ka vate" ,- Naim Frasheri ( 1846 - 1900)
75% e anetareve qe kane votuar besojne se shteti shqiptar eshte nje narko-shtet, i implikuar ne trafikun e droges.
Albo
Krijoni Kontakt