Postuar mė parė nga
dielli1
O zotni,thjesht une nuk vi te ti,sepse une nuk kam shkeputje per asnjehere prej RRENJEVE TONA,prej TRADITES SONE,per dymije vjet.Mandej kur TRADICIONALET pergjakeshin per liri e pavaresi te trojeve tona DHE NGRITEN FLAMURIN E GJERGJ KASTRIOTIT NE DECIC,ju islamistet i shkonit vullnetar dergut pashes per te mposhtur KRYENGRITJEN E MALESISE SE MADHE.Kur ETERIT TANE(QE NDJESE PAQIN)SHKRUANIN GJUHEN E SHENJT SHQIPE ME GJAKUN E TYRE
Jooooooj isuse....po TI, nese do te mendoje ndryshe, nuk do te ishe i krishtere....natyrisht se i ke "gjet" ato vlerat e tua ne ate fe, andja edhe i je besnik asaj feje...
C'hamamin don nga une ???.....FEJA nuk ka qene, nuk eshte, dhe nuk do te jete ASNJEHERE synonym edhe per KOMBESINE.....ki IDIOTIZEM eshte nje relikt i mendjes se mbrapsht mesjetare, ku ne "homogjenitetin" fetare eshte pare edhe SIGURIA e bashkesise....te nje feje, te nje kombi, jeton pa telashe, jeton me gjate, jeton i sigurte !!! (keto jane arsyet pse ta hapin barkun me "trickat nr 17")
Shoqerite progressive, perparimtare cdo here, cdo kohe dhe ne cdo vend kane qene "inhomogjene", ndash fetarisht, ndash kombetarisht...
Qarte ???....jo ???....ani, mire eshte....
Krijoni Kontakt