Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Pėr: Qeveria e Rilindjes: "Nuk ka mė hashash "Made in Albania"!"

Une replikova per gjysmen e shakase, asaj shifres 7 qe hamendesove ti, por harrova qe ti flet me kuptimin e trete te fjales dhe nuk kuptohesh! ZP dhe RD si kam lexuar kurre, mbase me ngaterron me veten tende!

Besoj kaq gje, si vezhgues i rregullt i profilit tim, duhet ta kishe vene re

PS: Shqiperia ka qene gjithmone sterr e zeze, pavresisht se ne momente te veēanta jane verejtur grimca te bardha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Duke_Of_Arberia : 18-09-2015 mė 14:38
    Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!

Ke filluar ndjek nga mbrapa ne cdo teme Ketu vjen me citon. Tema per emigrantet vjen me citon. Qe kur te genjeu syri.net je shume me nerva.

Deri tani trendi i droges se kapur nga policia italiane eshte ne ulje. Iken kohet kur dyfishohej nga viti ne vit. Dhe 2015-ta e coi ne 0 drogen

vazhdo me endrrat 500fishe ti

Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

S'eshte faji im, qe marrezite qifureske me dalin perpara! Pikerisht per kete eshte interesant forumi, sepse kam mundesine te neveris mendimet e ndikuara sipas oreksit!

Qifurja perfundimisht eshte institucioni me i besueshem i statistikave alla Nostradamus! Ka informacione edhe per vitin 3015 sigurisht per ate kategori qe eshte e afte te lexoj grafiqet

Citim Postuar mė parė nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    S'eshte faji im, qe marrezite qifureske me dalin perpara! Pikerisht per kete eshte interesant forumi, sepse kam mundesine te neveris mendimet e ndikuara sipas oreksit!

Qifurja perfundimisht eshte institucioni me i besueshem i statistikave alla Nostradamus! Ka informacione edhe per vitin 3015 sigurisht per ate kategori qe eshte e afte te lexoj grafiqet
    syri.net mbase ka arritur dhe te 4015

Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Ta dinin ata qe perla e parashikimeve mondiale, iluminonte te gjithe te verberit e forumit ketu, do te te kishte bere kryeredaktor fjalekryqesh dhe horoskopi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-09-2014
    Postime
    992

Rjetet e trafikut te hashahit made in albania perdoreshin si mbulim per te hedhur trupat e pafate, ne azi, te refugjateve qe vriten per gjueti nga vasalet e rinj amerikane, apo jo?

O ciarli aman si asht puna e ktyre vasaleve american se nuk kuptova?? Flm

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •