Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Për: Parlamenti italian: Nga Shqipëria ne 2014 erdhën 6 ton kanabis e dhjetra kg hero

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    "Nga Shqipëria në Itali vetëm gjatë vitit 2014 janë trafikuar më shumë se 6.180 kilogramë kanabis sativa. Shifra tronditëse është bërë publike në raportin vjetor të Parlamentit Italian për drogërat që hyjnë në vendin fqinj.
    Por nuk mjafton vetëm kaq. Në shifrat e bëra publike nga raporti i vitit 2014, thuhet se në vitin 2013, në drejtim të Italisë gjatë vitit 2013 janë trafikuar 211 kilogramë, ndërsa në vitin 2014 shifra e kanabisit të trafikuar 500 fishohet."

Tema flet per 2014?

Tema thote qe 500 fishohet nga 2013 ne 2014. Prandaj eshte teme qesharake. Ben mire ta heqesh a ta ndryshosh ate postimin e pare, por pastaj s'ka lajm. Kur dyfishohej trafiku i droges nga Shqiperia 5 vite me pare, ste bente pershtypje, kurse tani u be problem droga per ty.

Te genjen syri.net sikur je kalama 5 vjec

Ta thashe dhe me heret mos e lere mendjen, t'i perngjaje pseudonimit tend! Eviton karagjozllekun tend vetem kaq..

TITULLI I TEMES KA NE THELB 2014!!! Dhe shifrave te 2014-es, une jam i prirur t'i besoj.

Ku e di ti se çfare mendoja une para 5 vitesh? Apo perveç se ke tagrin te gjykosh se çfare duhet ose jo te lexoj nje pjesetar i forumit, paske edhe kapacitet REWIND alla NOSTRADAMUS!

Shoku Qifure, je i lire te debatosh, por jo te urdherosh... Mbase kete te fundit e ke te veshtire ta kaperdish
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Për: Parlamenti italian: Nga Shqipëria ne 2014 erdhën 6 ton kanabis e dhjetra kg hero

Shifrat e policise italiane jane deri diku subjektive, sepse bazohen ne ato qe kapin dhe jo ato qe vete policia i le te ikin lirisht...

Ajo qe eshte me shqetesuese dhe qe behet edhe me e besueshme, jane raportet e policise holandeze qe flasin per rizgjim te mafies se dhunshme shqiptare ne keto 2 vitet e fundit. Ishte zbulimi trondites i policise gjermane te tonelatave me droge kanabis, afer Mynihut. Apo anijet qe vinin vjet me tonelata droge nga shtetet e amerikes latine dhe kapeshin nga shtetet e rajonit para se te hynin ne Durres. S'po diskutojme pastaj per kaçatorret me droge qe plasen sheshit... Ne thelb po flasim per fenomene qe ose nuk i kishim degjuar kurre, ose i kishim harruar prej gati nje dekade...

Sikur the perton te sjellesh gjith shifrat nga artikulli. Dhe qe atehere vetem llafe ke thene, se shifrat tregojne qe s'ka ndryshuar asgje vitet e fundit. E kuptove dhe vete me duket qe u tall me ty ajo faqja syri.net pasi erdhe me vrap i gezuar se kujtove se eshte rritur trafiku i froges 500fish. Te besosh lajme te tilla tregon nje shplarje truri totale. Ben permbledhje artikujsh per drogen ketu dhe normal qe te duket sikur eshte rritur 500fish.

Shifrat u sqaruan si jane per drogen qe kapet nga Shqiperia ne Itali. Debati i metejshem eshte i kote. Nese ka shifra te reja atehere po mund te behet serish debat.

PS. Tema u hap per shifrat italiane dhe per ato do diskutojme

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sikur the perton te sjellesh gjith shifrat nga artikulli. Dhe qe atehere vetem llafe ke thene, se shifrat tregojne qe s'ka ndryshuar asgje vitet e fundit. E kuptove dhe vete me duket qe u tall me ty ajo faqja syri.net pasi erdhe me vrap i gezuar se kujtove se eshte rritur trafiku i froges 500fish. Te besosh lajme te tilla tregon nje shplarje truri totale. Ben permbledhje artikujsh per drogen ketu dhe normal qe te duket sikur eshte rritur 500fish.

Shifrat u sqaruan si jane per drogen qe kapet nga Shqiperia ne Itali. Debati i metejshem eshte i kote. Nese ka shifra te reja atehere po mund te behet serish debat.

PS. Tema u hap per shifrat italiane dhe per ato do diskutojme
    Pertoja te te sillja te gjitha fotot ilustruese sepse isha i zene me pune. E dyta une te thashe 200 here qe jam i prirur t'i besoj titullit te temes, pra shifrave te trafiqeve te droges per 2014. Nderkohe qe ne te vertete ato shifra duhet te jene disa here me te medha.

Tani keto lloj etiketimesh "erdhe me vrape" sikur s'te takojne ty t'i besh! Apo keshtu e keni ju Qifuret!

Hajde futja vrapit me ndonje teme tjeter tani. Jo per gje por shifra per 2014-en, atyre qe une jam i prirur t'i besoj, mbas qindra postimeve qe ke bere nuk ke sjellur. Po vazhdon hamendeson per to sipas periodave te tua!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •