Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Për: Parlamenti italian: Nga Shqipëria ne 2014 erdhën 6 ton kanabis e dhjetra kg hero

Tani te te them se pseudonimi te perkon me llogjiken, do e marresh serisht per ofendim! Nuk me djeg mua asgje mor xhan, se as fitoj edhe as humb nga trafiqet e kontrabandes, por humb shqiperia dhe rrjedhimisht edhe ne te dy!

Nqs une genjej per çeshtjet e trafiqeve te droges, atehere na paska genjyer edhe John Kerry, edhe ambasadori amerikan me ate anglez, edhe Osbe-Odhir, edhe Parlamenti Europian, edhe qindra artikuj nga gazetat e huaja rreth trafiqeve te droges...
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Për: Parlamenti italian: Nga Shqipëria ne 2014 erdhën 6 ton kanabis e dhjetra kg hero

Tema eshte per shifrat se na i solle me ta madhe dhe pa u menduar fare se si ka mundesi te rritet 500 her trafiku i droges. Aq i indoktrinuar je nga gazetat e njasnhme sa me verte e imagjinon si shifer te mundshme. Kjo eshte me e keqja ketu. Te qeshi buza kur lexove 500 yher me shume droge nga Shqiperia dhe erdhe me vrap. Pastaj flet dhe se humb Shqiperia. Shifrat ti solla dhe mund ti gjesh edhe vet te adresat qe kam postuar. Droga eshte rritur vit pas viti ka 10 vjet. Nga 1 ton ne 2 ne 3 e ne 6 e 7 ton tani.

Trafiku i heroines eshte ulur.

Ti vazhdo merru me llafe, se vetem ato mund te shtremberohen kollaj. Nese ke shifra te tjera, ndryshe nga ato qe solla une per vitet e shkuara na i sill. Perdnryshe fjalet jane te teperta.

Dhe sic e thashe, eshte e lehte te ofendosh, por thjesht tregon dobesi ne debat.

Keto jane shifrat per trafikun nga Shqiperia drejt Italise. Je kujtuar shume vone per tu merakosur per drogen.

5.687,78 kg ne 2013
    4.435,66 kg ne 2012
    2.828,00 kg ne 2011
    1.498.00 kg ne 2009

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Tani ti sjell shifra te 2013-es, nderkohe qe artikulli flet per 2014!!! Qe ketu dukesh qe je jashte teme dhe vjen e ciflos me qyfyre gagaçlleku!

Nuk e di ti, por une s'mund te gezohem kur ne shesim helm per te shkurtuar jeten e atyre qe blejne! Mbase ketu ndryshojme bashke!

Vjet u pa qarte qofte edhe nga policia italiane, se trafiqet e hashashit, kokaines dhe heroines thyhen çdo rekord negativ. Dhe shifrat e titullit te temes i justifikojne qartesisht shifrat e trafiqeve! Te vjen apo s'te vjen mire ty, rilindaxhinjte fatkeqsisht vetem ne trafiqet e droges po shkelqejne...

PS: Kurioz tani per te lexuar qyfyret e tua te rradhes! Fundja fundit politika jone i perngjan gjithmone e me shume fushes se humorit dhe prandaj edhe ti shkelqen porsi nje xixellonje Divjake me postimet e tua...

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Fjalet e mia dhe te tuat mbase mund te shtremberohen, por fjalet e John Kerryt, e Eduard Kukanit, e ambasadorit amerikan apo e trupit diplomatik te atashuar ne Shqiperi, pak si veshtire te tjetersohen. Apo do i kerkosh eshe atyre grafiqe per ti besuar?!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Varrikanit ja u cojne me pako postale drogen!
    Per kllufa nuk ka te dhena!
    Naten e mire!
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Tani te te them se pseudonimi te perkon me llogjiken, do e marresh serisht per ofendim! Nuk me djeg mua asgje mor xhan, se as fitoj edhe as humb nga trafiqet e kontrabandes, por humb shqiperia dhe rrjedhimisht edhe ne te dy!

Nqs une genjej per çeshtjet e trafiqeve te droges, atehere na paska genjyer edhe John Kerry, edhe ambasadori amerikan me ate anglez, edhe Osbe-Odhir, edhe Parlamenti Europian, edhe qindra artikuj nga gazetat e huaja rreth trafiqeve te droges...
    Limbrecht e akuzoi brari qe vdiq siper seksit.
    LG duke of azia!
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Citim Postuar më parë nga martini1984 Lexo Postimin
    Limbrecht e akuzoi brari qe vdiq siper seksit.
    LG duke of azia!
    Duhet te hapesh enciklopedine boterore per te kuptuar postimet e tua! Kaq universal je...

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Tani ti sjell shifra te 2013-es, nderkohe qe artikulli flet per 2014!!! Qe ketu dukesh qe je jashte teme dhe vjen e ciflos me qyfyre gagaçlleku!

Nuk e di ti, por une s'mund te gezohem kur ne shesim helm per te shkurtuar jeten e atyre qe blejne! Mbase ketu ndryshojme bashke!

Vjet u pa qarte qofte edhe nga policia italiane, se trafiqet e hashashit, kokaines dhe heroines thyhen çdo rekord negativ. Dhe shifrat e titullit te temes i justifikojne qartesisht shifrat e trafiqeve! Te vjen apo s'te vjen mire ty, rilindaxhinjte fatkeqsisht vetem ne trafiqet e droges po shkelqejne...

PS: Kurioz tani per te lexuar qyfyret e tua te rradhes! Fundja fundit politika jone i perngjan gjithmone e me shume fushes se humorit dhe prandaj edhe ti shkelqen porsi nje xixellonje Divjake me postimet e tua...
    "Nga Shqipëria në Itali vetëm gjatë vitit 2014 janë trafikuar më shumë se 6.180 kilogramë kanabis sativa. Shifra tronditëse është bërë publike në raportin vjetor të Parlamentit Italian për drogërat që hyjnë në vendin fqinj.
    Por nuk mjafton vetëm kaq. Në shifrat e bëra publike nga raporti i vitit 2014, thuhet se në vitin 2013, në drejtim të Italisë gjatë vitit 2013 janë trafikuar 211 kilogramë, ndërsa në vitin 2014 shifra e kanabisit të trafikuar 500 fishohet."

Tema flet per 2014?

Tema thote qe 500 fishohet nga 2013 ne 2014. Prandaj eshte teme qesharake. Ben mire ta heqesh a ta ndryshosh ate postimin e pare, por pastaj s'ka lajm. Kur dyfishohej trafiku i droges nga Shqiperia 5 vite me pare, ste bente pershtypje, kurse tani u be problem droga per ty.

Te genjen syri.net sikur je kalama 5 vjec

Nje te mire ka kjo teme, qe vizitoret e forumit mund te informohen nga shifrat e policise italiane

Trafiku kanabis nga Shqiperia

6.180,74 kg ne 2014 (8% rritje)
    5.687,78 kg ne 2013 (28% rritje)
    4.435,66 kg ne 2012 (56% rritje)
    2.828,00 kg ne 2011 (89% rritje per 2 vjet)
    1.498.00 kg ne 2009

nese trendi vazhdon, i bie qe ne 2015 te filloje te ulet trafiku nga Shqiperia

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •