Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Tiranë: Takimi ndërkombëtar "Paqja është gjithnjë e mundur"

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ti s'mund te kesh dilema, se e ke te lejuar me Kuran.....plus qe sulltanet e tu te dashur, ishin plot me dylbera....nen shembullin e Muhamedit!!
    Sa per mua, jam une ai qe flas per veten, e jo nje krimb islamik si ti!!
    Nga kendi im fetar, une jam i krishtere dhe si i tille, perpiqem t'i perngjas Krishtit......ti, kujt perpiqesh t'i ngjasosh, Muhamed gjakatarit pedofil, apo Mehmet fatihut dylber?!!
    Jaro, kadal me doktor nuhen, e din ti se menjehere vjen "vaksina" kur e humb kontrollin (e din ti cçfare vaksine, apo ?, mos te lind ndonje dyshim tash)....pra, fol çka te pyeta, ose hesht, sic e ke zanat....

Ti ndoshta e mban si shembulli i krishtit, por nuk ja ke idene se cili ka qene ai....po e pyete zevendesin e tije mbi rruzull, kukuuuuuu, homot mund lirisht ti nenshkruajn testamentet.....a, jar, çka thua ty ?
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Për: Tiranë: Takimi ndërkombëtar "Paqja është gjithnjë e mundur"

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Jaro, kadal me doktor nuhen, e din ti se menjehere vjen "vaksina" kur e humb kontrollin (e din ti cçfare vaksine, apo ?, mos te lind ndonje dyshim tash)....pra, fol çka te pyeta, ose hesht, sic e ke zanat....
    O Tunxh, Sa te djeg qe Gjergj Kastrioti ua leroi me me nene e me fe, sulltan-kalifeve te tu te dashur??!!
    U bene edhe krimbat osmanlli te ngrene zerin....shko re, kelysh osmanllije!!

Ti ndoshta e mban si shembulli i krishtit, por nuk ja ke idene se cili ka qene ai....po e pyete zevendesin e tije mbi rruzull, kukuuuuuu, homot mund lirisht ti nenshkruajn testamentet.....a, jar, çka thua ty ?
    Ke duhet te pyesim si cili ka qene Krishti, Muhamed egersiren qe jargavitej per Aishen 6 vjeçe a??!!
    Homot apo krimbat si ti, mund lirisht t'i shkruajne testamentet perderisa jane te barabarte me tere njerezimin perpara ligjit e perpara Zotit!!
    More vesh hajvan, mora thuaj!! ("kafshe" ta thashe ne gjuhen e stergjysherve te tu, toçke islamiko-osmanllije)
    Jarigas

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •