Zagani replikon me Tahirin: Një ditë do përballemi para drejtësisë!
TIRANE- Pas reagimit të Ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri i cili i kërkoi oficerit Dritan Zaganit t’i bëjë publike akuzat e tij e të mos vijojë të flas më nga arratia, ky i fundit ka replikuar me të në faqen e tij “fun page”.
Zagani shkruan se nuk ka frikë as nga drejtësia, as nga ministri por ka frikë vetëm për 3 fëmijët e tij të mitur, për të cilët shton se ka përgjegjësi si prind. Ai madje shton më tej se një ditë do përballet para drejtësisë me Tahirin, nëse do të ketë drejtësi.
“Z.Tahiri…se di në e lexon apo jo këtë që po të them….frikë nuk kam nga drejtësia se kam 17 muaj që pres të më bëhet gjyqi”
Pra i nderuar ministër ti e di mirë pse kam ikur nga banesa….dhe të dish që frikë nuk kam as nga ti e kush të vjen pas ty….por frikë kam vetëm për trë fëmijë të mitur për të cilat kam përgjegjësi si prindi i tyre…dhe të siguroj se një ditë do përballemi para drejtësisë. ..natyrisht po qe se do ket drejtësi ndonjëherë. .”
Oficeri Zagani i cili ndodhej në arrest shtëpi për akuzën e shpërdorimit të detyrës është arratisur pas para se të lëshonte akuzat e rënda ku implikoi kushërinjtë e ministrit Tahiri në drejtimin e trafikut të drogës në Fier e Vlorë, si dhe krerë të tjerë të policisë.
(ma.ar/BalkanWeb)
Krijoni Kontakt