nga alvi:
"Cunimartum, per cilen politike e ke fjalen?
Te vetmet sugjerime qe te vijne nga Amerika apo "perendimi" jane lufte kunder korrupsionit dhe respektimi te drejtave te njeriut.
Ku i ke degjuar ti te te thote njeri veji kazmen venit tat?
Ku ke degjuar ti te te thote njeri ik e digj e plackit c'te mundesh?
Ku dke degjuar ti qe te te thote njeri ty, qe kjo eshte demokracia, e barabarte me anarkine?
Ku ke degjuar kend te te thote mos e respekto pronen e tjetrit?"
more alvi shef ca behet ti apo jo per ke korrupsion e ke llafin ti une jo me larg se dje pashe qe ja plasen trute njerit qe po mbronte dyqanin e tij ne irak. ate te shkretin po e vidhnin doli me arme te mbronte dyqanin kur ja ka keput nje marins ja nxori trute leshohen te tere ata hajdutet i nxoren edhe pllakat dyqanit. pas kesaj e pyet ky i kanalit spanjoll qe po transmetonte marinsin i thote pse e vrave? kriminele te tille tha marinsi meritojne vetem vdekjen ai mavria po mbronte pronen e tij
lee kete se ka dhe "gabime friendy fire :P:P:P) po une shpjegim si jap dot sidomos pyetjes qe nje gazetar frances i ben nje shefi te cias ne kohen qe po rripnin muzeun a mund ta di i tha po ju cne qe po merrni antikitete dhe as nuk po perpiqeni ti ndaloni "the looters" ai miku beri nje te qeshur ironike edhe tha ne po i marrim qe tua ruajme dhe tua kthejme kur te qetesohet gjendja
shif sa te mire dhe te bukur qe i kemi
i duam shume
e bere luften "clirimtare" minimumi qe mund te besh pas tere atyre te vrareve sa per sy e faqe te pakten eshte te japesh nje sens sigurie dhe ndihme neper qytetet e medha sidomos ne spitale qe njerezit po vdesin si kafshet jo te ruash dhe te perdoresh oil wells se s'ke as justifikkim me
o alv e kam thene dhe po e them prap
prit prit se ka DAVA JANINA
Krijoni Kontakt