Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22

Korrupsioni: OSHEE i jep kontratën $300,000 pa tender firmës së Plator Mehmetit

OSHEE 300,000 $ blerje pa tender tek ish-kompania e Plator Mehmetit

Një tender i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike në vlerën e 300 mijë dollarëve për blerjen e transformatorëve dhe materialeve për nevoja emergjente ka ngritur hije dyshimi për mënyrën e përzgjedhjes së fituesit.

Siç dhe shihni nga materiali publikues i agjencisë së prokurimit fitues rezulton kontraktori REAR SHPK me NIPT K 51614501 F.

Emri:  188448.jpg

Shikime: 528

Madhësia:  35.4 KB

Kjo kompani sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare të Regjistrimit të bizneseve është administruar nga Plator Mehmeti, kryeinxhinier i OSHEE-s në Durrës, për të cilin partia demokratike ka denoncuar se ai ka qenë i dënuar dhe është punësuar padrejtësisht.

Mehmeti është dorëhequr nga post i administratorit nga REAR SHPK më 30 shtator dhe është zëvendësuar në këtë pozicion nga Ilir Tabakun.

Por sipas akuzave të PD-së, se OSHEE ka punësuar Mehmetin dhe pse ai ka qenë i dënuar, operatori i energjisë u përgjigj asokohe me certifikatën gjyqësore të Mehmetit ku ai rezultonte i padënuar.

Emri:  188446.jpg

Shikime: 446

Madhësia:  48.6 KB

Emri:  188447.jpg

Shikime: 422

Madhësia:  34.4 KB

Shqiptarja

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Për: Korrupsioni: OSHEE i jep kontratën $300,000 pa tender firmës së Plator Mehmetit

albush ketu u dha pa projekt dhe pa asnje lloj tenderi e ashtquajtura rruga e kombit miliada euro, ti po na shqetsohesh per 30mijdollar
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

Për: Korrupsioni: OSHEE i jep kontratën $300,000 pa tender firmës së Plator Mehmetit

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    albush ketu u dha pa projekt dhe pa asnje lloj tenderi e ashtquajtura rruga e kombit miliada euro, ti po na shqetsohesh per 30mijdollar
    dmth ti thua keta na shkerdhejne me pak se ata qe iken prandaj nuk duhet me te ankohemi?

Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    dmth ti thua keta na shkerdhejne me pak se ata qe iken prandaj nuk duhet me te ankohemi?
    jo avokati mbrojtes i albos, albushi duhet te denonconte edhe kur qeveria e hales bente te tilla dallavere
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    jo avokati mbrojtes i albos, albushi duhet te denonconte edhe kur qeveria e hales bente te tilla dallavere
    Me ket mentalitet t'dhje*r qe ke ti ske per t'bo hajer gjith jeten. Me qe ta kan kercy siper ato me perpara tashi t'ka hy n'qejf dhe i thu bujrum ''hajde me fusni dhe ju'' ?

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Sayan2003 për postimin:

Albo (28-08-2015)

Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Me ket mentalitet t'dhje*r qe ke ti ske per t'bo hajer gjith jeten. Me qe ta kan kercy siper ato me perpara tashi t'ka hy n'qejf dhe i thu bujrum ''hajde me fusni dhe ju'' ?
    ne ate krah fli ti ushtari shvejk i forumit albo 24 maji, sa per hajr nuk me njef dhe nuk te njof prndaj po te them per hajrin tim se e kam nje aktivitetin tim ketu ne itali dhe punesoj 15 persona me kete mentalitetin tim dhe jam shum mire, te ashtuquajtur nga zoteria juaj shiko po te bej qejfin qe po te quaj keshyu me qe je edhe ti sahanlepirsi i albushit
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •