Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Njesoj i dua po babi me perkrah me shume ndersa mami eshte ajo qe gjithmon thote nje here jo.babit ia shprehi ndersa me mamin tere diten vetem zhurm bejm
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Per momentin mamin e kam gjithqka edhe mami edhe shoqe.e babin e dua shume shume

jo uk eshte e vertete une dua me shume mamen time e kam si rrush

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2007
    Postime
    173

Smile

Mamin, pervecse prind e kam edhe shoqe.

Tani jam ne nje pike ku shume biseda preferoj t'i bej me te se sa me nje shoqe... jam e sigurt qe nuk me tradheton, as me gjykon dhe ma do vertet te miren... ne jete te jeteve.
    Kemi vertet sh complicity (jo ne kuptimin e keq te fjales ) .

Nese ka gjera qe nuk i them, eshte thjesht sepse nuk dua ta shqetesoj, jo se nuk me kupton.

Per babin kam nje ndjenje mallengjimi, s'di si ta quaj ndryshe. Kur e mendoj, kete efekt me ben. Gjithmone diskret ne jeten time, por qe ka sakrifikuar gjithcka per te, pa pretenduar asnjehere qe ne nje fare menyre t'i ndihem borxhlie.

I dua shume prinderit e mi. Me kane dhene vertet shume, ne menyre te pakushtezuar. Nuk e di nese dhe une do arrij te jem po aq fisnike sa ata.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anėtarėsuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    kjo eshte nje pyetje qe KURRE nuk duhet tia besh nje femije...

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Mamin apo Babin...?
    per mendimin tim kjo eshte nje pyetje e pa kuptim,pytje kjo qe ne asnje rast nuk do duhej te ju behej femijve!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Fenomenin qė pėrmendet mė sipėr, pra qė tek gruaja(burri) me tė cilėn(cilin) do martohesh nesėr gjen karakteristika qė tė kujtojnė mamin(babin) e kam dėgjuar edhe unė.. por gjithmonė kjo teori mė linte pak dyshime.

Kohėt e fundit dėgjova njė version pak ndryshe qė mė bind mė shumė.. ai thotė se nuk ėshtė nevojė bashkėshortja tė ketė karakteristika qė i ngjajnė gjithmonė mamasė (pėr djemtė), mund tė jetė kush do nga tė dy prindėrit (ose tjetėr person i lidhur me rritjen tėnde).

Por ideja qendrore nuk ndryshon, zakonisht do tė afrohesh prapė me ato karakteristika dhe sjellje qė i njeh qė nė fėmini (shpesh bėhet fjalė dhe pėr sjellje negative si dhuna.. mbase duket e ēuditshme por ka shpjegim).

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Mamin apo Babin...?
    per mendimin tim kjo eshte nje pyetje e pa kuptim,pytje kjo qe ne asnje rast nuk do duhej te ju behej femijve!
    Jo se nuk duhet bere kjo pyetje, por as qe duhet te shkoj mendja, bile...

Une habitem, si mund te percaktohet masa (me shume apo me pak) e dashurise ndaj prinderve? Qfare pyetje eshte kjo, e do mamin apo babin me shume? Pse shtrohet kjo pyetje?
    Nuk eshte se duhet(dashurohet) njeri me shume apo me pak nga femija, por "dicka nuk eshte n`rregull" mes femijes dhe njerit prind. Mendoj une.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Tani qe jam prind dhe vet, e kuptoj qe Jane te vetmit njerez qe te duan vertet edhe perjete.

Une nuk do ti ndaja nga nj-tj.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •