Une i dua te dy njesoj, po jam icik fare goc babai, edhe pse me mamin konfidohem me shume se me babin...strange eeee
Une i dua te dy njesoj, po jam icik fare goc babai, edhe pse me mamin konfidohem me shume se me babin...strange eeee
I like nothing but the truth
Socrates
Shume teme interesante Shpirta. Duke lexuar pergjigjet e anetarve mendova cfare the ne fillim.. ke te drejt qe shumica e vajzave duan baban dhe djemt maman, shume e cudicme. Un per vete nuk mund te zgjedh ke dua me shume se vdes per te dy. Gjithmone kam thene i dua te dy. Kur isha e vogel me shume zihesha me mamin, dhe kur me pyeste babi te shikonte neqoftese do dryshoja pergjigjen i thoja prap ju dua te dy, qeshnin dhe thoshnin qe un se bej me furca si motra e madhe. Por zakonisht me shume mburrem per babin, mbase se me perkedhel me shume, dhe spara zihem shume me te. Mamin edua shume eshte si shprit, e gacmoj nganjehere dhe ajo ben te njejten gje me mua, that's how we show our love :P
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
kuptohet qe te dy...por me mamin kam me shume afersi!!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Tani ne vertete dua mamin me shume, por kur dua dicka babi s'ma prish kurre.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
te 2 nuk mund ti ndash prinderit edhe pse mund te kesh nje preference tendet momentale...por duhet ti duash te 2 njesoj si te duan ata ty.....
cik me shume babin sepse ai me mbeshtet ne te gjitha veprimet e mia{kuptohet jo ato te keqiat} se me mamin arrij dot ne nje komunikim normal se cdo gje do shoqerohet me pyetje {pse ashtu e pse ashtu} po edhe mami sngelet mbrapa se psh per leke kur seshte babi ne shtepi eshte normale qe do mbeshtetem te mami
Po une qe nuk e kam babain vilin duhet te dua me fort?
Une i dua te dy edhe babin edhe mamin. Dallimi eshte se mamit ia shprehe me shpesh se e dua, e babit me rralle. I dua te dy shume .
une?Postuar mė parė nga Shpirta
une nuk dua nanen e baben.
pse?
sepse nuk i kam njoh kurre .
pse ?
se kaq prinder te mire ishin saqe me mohuan edhe te drejten te mund ti njihja .
Maratonomak sinqerisht me vjen shume keq... sdi cte te them fjalet me kane mbetur ne gryke, por ama durimi mbi te gjitha
Une per vete, dua nenen me shume...
Nese kerkohen shpjegime ka 100 arsye te tham se pse.
Injoranca nuk zhduket me top
Krijoni Kontakt