Ke doni me shume dhe pse?
Eshte e vertete qe gocat duan babin dhe cunat mamin?
Nese po? Nese jo?
PSE?
Ke doni me shume dhe pse?
Eshte e vertete qe gocat duan babin dhe cunat mamin?
Nese po? Nese jo?
PSE?
Unč+ tč prindrit i dua shumč.Po eshtč thčnč dhe thuhet qe nčnat kanč diēka mč tepčr se baballarčt.P.sh.kur mua mč pyesin pčr kč tč ka marrč malli mč shumč gjčja e parč qč them pčr mamin,nuk them pčr babin.Por dashuria pčr tč 2 čshtč shumč e madhe.UNč PRINDRIT E MI I KAM SHUMččččččččč XHAN
Nuk i kam kčrkuar askujt tč lind.
Prandaj dua ta jetoj jetčn si tč dua.
Ajo dihet qe gishtat e dores dhembin njelloj por prape eshte nje lloj lidhjeje me e vecante.Sikur gocat lidhen pas baballareve dhe cunat pas mamave.
Pse? A besoni ne shpjegimin qe vajzat shohin tek baballaret figuren e mashkullit dhe atehere do donin qe edhe i dashuri i tyre te ngjante me babane.Njekohesisht,meshkujve ne pergjithesi u pleqejne femrat te cilat kane dicka qe u kujton nenen e tyre?
A ka lidhje mardhenia vajze-baba me ate te vajzes -djal(i dashur.burre)A ndikon mardhenia qe ke ne shtepi me njerin nga prinderit e sesit te kundert?
Eshte me te vertete dicka e cuditshme.
Sa je i vogel eshte puna miremengjes o interes dmth do me shume ate qe te sjell cokollata dhe te rreh me pak.
Kurse kur rriten djemte duan dhe lidhen shume me nenat ndersa vajzat me baballaret.
as vete nuk e di ta shpjegoj se perse por eshte dicka e vertete.
Injoranca nuk zhduket me top
Dihet qe vajzat jane te lidhura me babain dhe djemte me nenen.
Pyetja eshte pse???PSE?
A ka ndonje shpjegim ne kete drejtim? Pse duhet te jete keshtu?
Nuk jeni dakort me mua qe lidhja me prindin e seksit te kundert ne familje influencon lidhjet sentimentale?
Laguna Blu
une prevete u lidhash here me njanin ehre me tjeterin sima interesit
RRaK LLdAk FaK
Kot nuk thone "Qingji urte pi ne dy nena"
Laguna Blu
Une personalisht nuk mund ti ndaj sepse te dy i dua njesoj, por qe kam cik me debules eshte per babin edhe pse eshte me i rrepte se mami ose edhe pse me mamin bej muhabete si mund te bej me nje shoqen time te ngushte.....Si mami si babi prinderit jane te cmushem per ne te gjithe !!
Ne te vertet dashuria per Babin ka qene gjithmone e veēante per mua , sepse babi j
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Sepse nga babi kam ndjere shume afrimitet dhe dashuri , por edhe mamin e dua shume nuk e lej ate ne nje ane.
I LOVE MAMUSHIN DHE BABUSHIN.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Krijoni Kontakt