Loja me e re per platformen android !

Space-Killer eshte loja me e re per platformen android , e cila konsiston ne udhetimin ne hapsire
dhe luftimin me anijet aliene .

Instalo tani : https://play.google.com/store/apps/d...geraldina.titi

Vizito faqen tone per me shume lojera : www.geraldinallc.com

Gjithashtu na gjeni dhe ne Facebook : https://www.facebook.com/pages/Geral...message_bubble

Faleminderit
Check it out !

The new android game

Space-Killer is the newest android game with space killing the alien ships.

Best Game you ever played

Install by clicking the link below : https://play.google.com/store/apps/d...geraldina.titi

Visit our page : www.geraldinallc.com

Find us on Facebook : https://www.facebook.com/pages/Geral...message_bubble

Thank you .