Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 144
    i/e regjistruar Maska e lace
    Anėtarėsuar
    18-09-2014
    Postime
    240

Pėr: Monoteizmi i Jezusit, profecia biblike kunder trinitetit dhe hyjnizimit te njeri

(Jeremia 28-9) Profeti qe profetizon Paqen kur fjala e tij te behet realitet do te njihet si profet i vertete i derguar prej Zotit

Tani kjo eshte Paqa qe behet realitet,,,,?ENFALE: 65 O pjekamber! Nxiti besimtaret per lufte.Nese jane prej jush njezet te durueshem,(trim ate fuqishem),do ti mundni dyqind,e nese jane njeqind,do ti mundni njemije,sish qe nuk besuan,per shkak se ata jane njeres qe nuk kuptojne (pse luftojne).ENFALE :67 per asnje pejgamber nuk qe me vend te kete rober derisa te kete dermuar me lufte (Armikun) ne toke.
    Keto jane veprat qe pershkruen tej Jeremia? ketu eshte Paqe? kete nenkupton Paqe ti?,,,,,,,,le nam

Sa per Skallven,,,Zoti jo me kote i tha qe ta debonte Agarin,,dhe nuk ka asnje beslidhje te dyte sa per beslidhje ka vetem nje,dhe eshte perseritur disa here beslidhja,keshtu qe ske prova per beselidhje te dyte,,,Pyete Hoxhen ose Imamin mire se ai Varg qe dhe eshte Nul nuk te ben pune,,shiko ndonje tjeter
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lace : 20-09-2015 mė 12:35
    Mos u Beni te gjithe Mesuesa se per kete do te gjukoheni ashper !!!

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Pėr: Monoteizmi i Jezusit, profecia biblike kunder trinitetit dhe hyjnizimit te njeri

Citim Postuar mė parė nga lace Lexo Postimin
    O ti Xhemis,,,,,Tani po tregohesh vertet injorant,,dhe nuk dhe asnje pergjigje nga ato qe te paraqita,,por duket qarte se po i anshkalon me qellime,,sa per Jeremian,,,c'fare paqe profetizoi Muhamedi more ,,ate paqe qe kam paraqitur me siper? ore i keni syte dhe trute ne vend ju more,,,apo ju kane bere lavazh truri,,,,,,,,,,,,,Uaaaaaaaaaa Uaaaaaaaaaaa Uaaaaaaaaaaaaa,,,, me te vertet jeni te fiksuar ne nje mashtrim kaq te thelle,,,,,,,,,,,,,O Xhemis ,,po jep pergjigje per ato qe te paraqita ?

Sa per shpaten nuk eshte ai interpretimi qe i jep ti,,eshte ndarje e besimtarit nga jo besimtari,,,ne Kuran e ke shqto Xhemis,,,ja si e ke ne kuran,,Shikoni se nga femijet apo grate tuaja i keni vertet armiq,dhe shikoni se mos i flane,se edhe nese i falni,,,ta dini se edhe allahu eshte i meshirshem,,,se skam as nerva ta gjej me ajet ,por jam i bindur se ti e din kete ajet i cili eshte shqeto fare,dhe ti me tregon shpaten muaaaaaaaa,,,,atehere nje pyetje,,,kur Jezusi ka vrare njeri,kur jezusi dha urdher per lufte si Muhamedi,,,,,,,,,,,,po lerini dokrrat se late nam
    Ka me injorante se ai qe thote se njeriu qe u be synet behet Zot duke u meshiruar.Eshte kulmi i injorances mos njohesh Zotin tend.Te mos njohesh krijesat dhe te falet por te quash njeriun Zot kjo eshte kulmi injorances.

Feja qe solli profeti Muhamed prej Zotit quhej Islam =Paqe,Kjo nuk do te thote paqe detyrimisht vetem me njerzit por paqe me Zotin duke zbatuar urdheresat e Tij .Njeriu duhet te jete paqe me te miren, qofte ajo njeri apo natyre, kafshe apo send por duke zbatuar urdherat e Zotit.Kjo eshte kuptimi i fjales Paqe Zbato urdherat e Zotit te jesh ne paqe me Te me vetveten dhe te tjeret.

9 Kush ka veshė, le tė dėgjojė. 10 Kush e ēon tjetrin nė robėri, nė robėri do tė bjerė; kush vret me shpatė, duhet edhe ai tė vritet me shpatė. Kėtu ėshtė qėndrueshmėria dhe besimi i shenjtorėve. (Zbulesa 13/1-10)

Mateu 10:34 ''Mos mendoni se une erdha te sjell paqen mbi toke; nuk erdha te sjell paqen, por shpaten"

36 U tha, pra, atyre: ``Po tani, kush ka njė trastė le ta marrė me vete, dhe po kėshtu thesin; dhe kush nuk ka shpatė, le tė shesė rrobėn e vet e ta blejė njė.

37 Sepse unė po ju them se ēfarė ėshtė shkruar duhet tė plotėsohet ende nė mua: "Dhe ai ėshtė radhitur ndėr keqbėrėsit". Sepse ato gjėra qė janė shkruar pėr mua do tė kenė kryerjen e tyre``.

38 Atėherė ata thanė: ``Jezus, ja kėtu dy shpata``. Por ai u tha atyre ``Mjaft!``.

49 Atėherė ata qė ishin pėrreth tij, duke parė ēfarė do tė ndodhte, i thanė: ``Jezus, a t`u biem me shpatė?``.

50 Dhe njė nga ata i ra shėrbėtorit tė kryepriftit dhe ia preu veshin e djathtė.
    51 Por Jezusi, duke u pėrgjigjur, tha: ``Lėreni, mjaft kėshtu(Luka 22)

51 Dhe ja, njė nga ata qė ishte me Jezusin, zgjati dorėn, nxori shpatėn e vet, iu hodh shėrbėtorit tė kryepriftit dhe ia preu veshin(Mateu 26)

6 Jezusi u pėrgjigj: ``Mbretėria ime nuk ėshtė e kėsaj bote; po tė ishte mbretėria ime e kėsaj bote, shėrbėtorėt e mi do tė luftonin qė tė mos u dorėzohesha Judenjve; porse tani mbretėria ime nuk ėshtė prej kėtej``(Gjoni 18).

sepse armėt e luftės sonė nuk janė prej mishi, por tė fuqishme nė Perėndinė pėr tė shkatėrruar fortesat, qė tė hedhim poshtė mendimet dhe ēdo lartėsi qė ngrihet kundėr njohjes sė Perėndisė dhe t`ia nėnshtrojmė ēdo mendim dėgjesės sė Krishtit, dhe jemi gati tė ndėshkojmė ēdo mosbindje, kur tė bėhet e pėrkryer bindja juaj.(2 e Korintasve 10/4-6)
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar mė parė nga lace Lexo Postimin
    (Jeremia 28-9)
    Sa per Skallven,,,Zoti jo me kote i tha qe ta debonte Agarin,,dhe nuk ka asnje beslidhje te dyte sa per beslidhje ka vetem nje,dhe eshte perseritur disa here beslidhja,keshtu qe ske prova per beselidhje te dyte,,,Pyete Hoxhen ose Imamin mire se ai Varg qe dhe eshte Nul nuk te ben pune,,shiko ndonje tjeter
    O shko pyet ti priftin se keshtu thote bibla

Sepse ėshtė shkruar se Abrahami pati dy bij: njė nga shėrbėtorja dhe tjetri nga e lira....Kėto gjėra kanė njė kuptim alegorik, sepse kėto dy gra janė dy besėlidhje: njė nga mali Sinai, qė ngjiz pėr skllavėri, dhe ėshtė Agari.Dhe Agari ėshtė mali Sinai nė Arabi dhe i pėrgjigjet Jeruzalemit tė kohės sė sotme (Mekės)...(Galatsve 4/22-25)
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga Xhemis Lexo Postimin
    Lista do te ishte shume e gjate sikurse dhe lista per pjeset e pabesueshme.
    Eh, po ne duhet te kemi nje fare caku se deri ku mund te shtyhemi me citimet e Bibles apo Kuranit!!
    Keshtu t'i nuk kerkon te besh debat, por thjesht te vertetosh ēfaredolloj herezie duke u mbeshtetur vetem ne pjeset qe te interesojne e duke hedhur poshte te tjerat si "false"!!
    Te duket nje menyre e drejte per te diskutuar??!
    Le ta fillojme me nje pjese qe ti citove, Gjonin!!
    A eshte e "falsifikuar" ajo pjese e Bibles, apo mundn te diskutojme duke cituar Gjonin pa problem?!

Pra fokusohemi ne tre ceshtje

Njerzorja e Jezusit apo Hyjnizimi?
    Deformimi dhe humbja e autencitetit te Bibles?
    Profecite biblike per Islamin, Kuranin dhe profetin Muhamed a.s?
    Shume bukur.Une do ta filloja nga e fundit!
    POR, para se gjithashi duhet t'i japim debatit nje rregull:
    1)le te debatojme per nje pike deri ne zberthimin e plote te saj, pa e bere temen mish-mash me ēarēafe citimesh nga faqe interneti, apo video e thashetheme te ndryshme!! Kjo, n'daē per zakonin tend te postosh ēarēafe te tere me citime faqesh interneti qe merzitin ēdokend qe do te kishte qejf te mesonte diēka prej ketij debati, per te shmangur llapallapjet alla Zakir Naik, 'daē per kthjellimin e ēdo argumenti me pak fjale nga thesi yt dhe imi!
    2) le te shmangim ēfaredolloj vleresimi ndaj logjikes qe perdor debatuesi e te fokusohemi vetem tek argumantat doktrinor!

A pajtohesh, apo ke ndonje gje tjeter per te shtuar?!

P.S. I lutem forumisteve te tjere qe te mos nderhyjne, ne menyre qe debati te jete i qarte dhe i kthjellet per te tere. Kush ka ndonje keshille, le te kontaktoje debatuesit ne pvt!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 21-09-2015 mė 08:57
    Jarigas

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Eh, po ne duhet te kemi nje fare caku se deri ku mund te shtyhemi me citimet e Bibles apo Kuranit!!
    Keshtu t'i nuk kerkon te besh debat, por thjesht te vertetosh ēfaredolloj herezie duke u mbeshtetur vetem ne pjeset qe te interesojne e duke hedhur poshte te tjerat si "false"!!
    Te duket nje menyre e drejte per te diskutuar??!
    Le ta fillojme me nje pjese qe ti citove, Gjonin!!
    A eshte e "falsifikuar" ajo pjese e Bibles, apo mundn te diskutojme duke cituar Gjonin pa problem?!

Shume bukur.Une do ta filloja nga e fundit!
    POR, para se gjithashi duhet t'i japim debatit nje rregull:
    1)le te debatojme per nje pike deri ne zberthimin e plote te saj, pa e bere temen mish-mash me ēarēafe citimesh nga faqe interneti, apo video e thashetheme te ndryshme!! Kjo, n'daē per zakonin tend te postosh ēarēafe te tere me citime faqesh interneti qe merzitin ēdokend qe do te kishte qejf te mesonte diēka prej ketij debati, per te shmangur llapallapjet alla Zakir Naik, 'daē per kthjellimin e ēdo argumenti me pak fjale nga thesi yt dhe imi!
    2) le te shmangim ēfaredolloj vleresimi ndaj logjikes qe perdor debatuesi e te fokusohemi vetem tek argumantat doktrinor!

A pajtohesh, apo ke ndonje gje tjeter per te shtuar?!

P.S. I lutem forumisteve te tjere qe te mos nderhyjne, ne menyre qe debati te jete i qarte dhe i kthjellet per te tere. Kush ka ndonje keshille, le te kontaktoje debatuesit ne pvt!
    Nuk pse e fillon nga fundi kur origjina e problemit jane dy te paratKa thenie biblike qe brenda nje fjalie ka nderhyrje njerzore dhe kuptohen qarte per ate qe do te kuptoje.(Do shembuj?)

Problemi me i madh qe ka doktrina krishtere per mua eshte se ajo eshte ne kundershtim me shume fjale te Jezusit te gjendura ne bibel.

Problemi me i madh eshte shpjegimi i mesimeve te bibles me koncepte pagane te mitologjise greke.

Psh kur thuhet Zoti u be njeri, pastaj besohet ne trinitet.Te dyja keto jane konceptet pagane se pari ne asnje pjese te ciklit profetik dhe mesimeve te profeteve nuk eshte besuar keshtu. Risia e trinitetit hyri kur krishterimi kishte nevoje te hynte tek popujt pagane greke me qellim qe ato ta kishin me te lehte per te besuar u bene shume ndryshime ne te konceptuarit e mesimeve biblike per tia perafruar mentalitetit pagan.Po keshtu dita e festes u be e diela dhe dita e krishtlindjeve u be 25 dhjetori te dy data festash pagane.

Pra krishterimi nderthuri brenda vetes koncepte pagane por dhe rituale pagane.Ikonografia eshte nje prej tyre.Ne gjithe dhiaten e vjeter flitet kundra tyre ndersa sot i gjen katoliket qe e kane mbush vatikanin me piktura nudo te njerzve duke thene qe keto jane tempujt per tiu falur Zotit.Kur kjo bie ne kundershtim me vete biblen.

Une nuk kam problem te bej debat me asnje, bujrum ti dhe te gjithe miqte e tu te krishtere.

Temat e debatit ti thashe.

Zoti eshte Nje, Monoteizmi, Hyjnizimi Jezusit gabim, Misherimi i Zotit ne Njeri gabim.
    Humbja e autencitetit te bibles gjate koherave(citime dhe fakte)
    Profecite e bibles rreth islamit dhe profetit Muhamed a.s ..

Une e mohoj Misherimin e Zotit ne njeri dhe them se Jezusi ishte profet i nderuar i Zotit dhe jo bir i Zotit dhe as vete Zoti i misheruar ne njeri dhe as pjese e trinitetit.
    Te gjitha keto qe thashe me larte jane konceptime te deformuara biblike per tua bere njerzve pagane me te lehte krishterimin.Jam gati tua faktoj keto me bibel, verset mbi verset thenien mbi thenie derisa ta kuptoni te verteten per ato qe do.

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Shkenca e Komentimit te Kuranit na ofron nje lehtesim

Tefsiri apo komentimi i Kuranit eshte i ndare ne disa lloje

Shpjegimi i ajetit te Kuranit me Ajet Kurani
    shpjegimi i Ajetit te Kuranit me hadith profetik
    Shpjegimi i ajetit te Kuranit me thenie e apostujve te profetit Muhamed a.s
    shpjegimi i ajetit te Kuranit ne gjuhen qe zbriti

Atehere dhe per biblen te ftoj kete lloj menyre te argumentuari

Shpjegim i versetit biblik me verset tjeter biblik
    Shpjegim i versetit biblik me fjalet e apostujve
    Shpjegim i versetit biblik me kuptimin gjuhesor te zbritur ai verset
    Fjala e Jezusit eshte me argument se fjala e apostullit dhe e rrezon fjala e apostullit kur ajo bie ne kundershtim me fjalen e Jezusit
    Argumentet biblike duhet te jete kuptime te drejteperdrejta dhe jo te nenkuptuara me ane te cilave mund te abuzohet ne kuptimin e tyre.Nese jane te nenkuptuara duhet nje thenie tjeter te Jezusit qe ta vertetoje ate ne nenkuptimin e supozuar

Le ti lejme deduksionet e mitologjive mbrapa kraheve qe kane bere njerzit sepse keshtu do ta ruajme me te forte argumentimin.Nqs do ta shpjegojme versetin biblik me konceptet pagane te njerit apo tjetrit pagan gjate koherave te tij do ti humbim kuptimit versetit biblik dhe per pasoje do te devijojme dhe besimin.

Pra Verseti biblik ka 3 lloj shpjegimesh qe permendem me lart plus kesaj mund te shtojme ndonje argument historik per te kuptuar ndryshimin e konceptimit te versetit midis koherave, vendeve dhee personave.

Versetin biblik te thene nga Jezusi meqe eshte urdheri i pare eshte dhe diskutimi i pare

Dhe Jezusi iu pėrgjigj: -Urdhėrimi I parė I tė gjithėve ėshtė: Dėgjo, o Izrael! Zoti, Perėndia ynė ėshtė I vetmi Zot.
    32. Atėherė skribi I tha: Mirė mėsues, the sipas tė vėrtetės se ka vetėm njė Perėndi dhe s'ka asnjė pėrvec Tij.Markut 12/ 28-34

Si e shpjegojme kete verset biblik me versete te tjere biblike

(Deuteronomi 6:4)"Degjo 0 Izrael: Perendia,Zoti yne eshte Nje

(Isaja 44:6):" Keshtu tha Perendia...Une jam i pari, dhe une jam i fundit; dhe vec; meje nuk ka Zot tjeter"

Thenia e Jezusit e perforcon kete me shume

tek Perėndia im dhe Perėndia juaj."Gjonit 20/ 17)

Ky eshte Monoteizmi.Zoti eshte nje dhe ska tjeter pervec Tij.Kjo e hudh poshte trinitetin.

Ke ndonje fakt biblik qe e kundershton monoteizmin e thene nga fjalet e Jezusit?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhemis : 21-09-2015 mė 10:03

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Atehere dhe biblen ftoj kete lloj menyre te argumentuarit

Shpjegim i versetit biblik me fjalet e apostukve

.
    Kjo eshte e pamundur !!!, krejt bibla citohet dhe interpretohet pa kontekste !, per kete edhe e kane lehte ta "argumentojne" cfaredo ngushtie qe ju shfaqet, deri ne konsekuencen e fundit te "pagabueshmerise se papes", po qe se e don nevoja, kuptohet, ne ndonje "koncil" te rradhes !

selam
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Une po ju vendos kritere shkencore arsyetimi dhe argumentimi me qellimin e mire qe ato te kuptojne te verteten.Por jo cdo krishter eshte i afte ta kuptoje kete dhe ta beje kete.Duhet te jete njohes i bibles sikurse jam une.Shpresoj qe te jete dikush.Do ishte vertete debat interesant.

Shpjegim i versetit biblik me fjalet e apostujve
    Fjala e Jezusit eshte me argument se fjala e apostullit dhe e rrezon fjala e apostullit kur ajo bie ne kundershtim me fjalen e Jezusit
    Argumentet biblike duhet te jete kuptime te drejteperdrejta dhe jo te nenkuptuara me ane te cilave mund te abuzohet ne kuptimin e tyre.Nese jane te nenkuptuara duhet nje thenie tjeter te Jezusit qe ta vertetoje ate ne nenkuptimin e supozuar

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069

Une po ju vendos kritere shkencore arsyetimi dhe argumentimi me qellimin e mire qe ato te kuptojne te verteten.Por jo cdo krishter eshte i afte ta kuptoje kete dhe ta beje kete.Duhet te jete njohes i bibles sikurse jam une.Shpresoj qe te jete dikush.Do ishte vertete debat interesant.
    Si mund te pretendosh qe don te na afrosh tek e verteta kur pretendon se Jezusin e bene Bir te Zotit dhe Zot greket gjate perkthimit? A e din se Krishti i kryqezua pikerisht per kete afermacion "Une jam Biri i Atit"? Si mund te thuash u perkthue keq nga greket pagane?
    Edhe deshmitaret e jehovahit jane me te mprehte ne mashtrimet e tyre. Hapi syte reflekto se ajo ku ti mbeshtetesh eshte nje mashtrim dhe deformim i se vertetes. Ti ndoshta nuk e ke te thjeshte por te pakten mos hajde te na mesosh per Krishtin. Ndoshta ti je vajze me perce dhe konvertimi do te ishte me shume probleme por te pakten mos fut njerez te tjere ne rruge te gabuar. Gjithsesi dua te besoj se angazhimi yt nis nga deshira per te perhapur te Verteten sic ndodh edhe me ne te tjeret dhe propozoj me mire reflektim sesa bombardim postimesh copy paste qe as kush nuk i lexon. Le ti leme keti copy paste reshtash pa fund dhe le te flasim me fjalet tona. Klm
    La verita' ti rendera' libero!

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    Si mund te pretendosh qe don te na afrosh tek e verteta kur pretendon se Jezusin e bene Bir te Zotit dhe Zot greket gjate perkthimit? A e din se Krishti i kryqezua pikerisht per kete afermacion "Une jam Biri i Atit"? Si mund te thuash u perkthue keq nga greket pagane?
    Une po ta tregoj me bibel

59
    Tani krerėt e priftėrinjve, pleqtė dhe gjithė sinedri kėrkonin ndonjė dėshmi tė rreme kundėr Jezusit, pėr ta vrarė,
    60
    por nuk gjetėn asnjė; ndonėse u paraqitėn shumė dėshmitarė tė rremė, nuk e gjetėn. Por nė fund u paraqitėn dy dėshmitarė tė rremė,
    61
    tė cilėt thanė: ''Ky ka thėnė: "Unė mund ta shkatėrroj tempullin e Perėndisė dhe ta rindėrtoj pėr tri ditė"''.
    62
    Atėherė kryeprifti u ēua dhe i tha: ''Nuk po pėrgjigjesh fare pėr ēka po dėshmojnė kėta kundėr teje?''.
    63
    Por Jezusi rrinte nė heshtje. Dhe kryeprifti vazhdoi duke thėnė: ''Unė po tė pėrbej pėr Perėndinė e gjallė tė na thuash
    nė se ti je Krishti, Biri i Perėndisė''.

64
    Jezusi i tha: ''Ti po thua! Madje unė po ju them se nė tė ardhmen ju do ta shihni Birin e njeriut duke ndėnjur nė tė djathtėn e Pushtetit, dhe duke ardhur mbi retė e qiellit''.
    65
    Atėherė kryeprifti ia shqeu rrobat e veta, duke thėnė: ''Ai blasfemoi; ē'na duhen mė dėshmitarėt? Ja, tani e dėgjuat blasfeminė e tij.
    66
    Si ju duket juve?''. Dhe ata, duke u pėrgjigjur, thanė: ''Ai ėshtė fajtor pėr vdekje!''.
    67
    Atėherė e pėshtynė nė fytyrė, e goditėn me shuplaka; dhe disa tė tjerė i ranė me grushta,Mateu 26

Ne kete debat ka disa gjera qe duhen theksuar

Kreret e prifterinjve donin nje deshmi te rreme per ta vrare Jezusin.Por nuk gjeten asgje pervec dy deshmitareve.Me vone kryeprifti gjen nje version dhe e pyet Jezusin nese ai eshte "Biri i Perendise", kjo ishte nje deshmi e rreme qe kryeprifti donte ta perdorte kunder Jezusit sepse Jezusi kete nuk e kishte thene.Jezusi iu pergjigj ti po thua, dmth une nuk e kam thne kete qe jam bir i Zotit, me pas u thote se do te vije Bir i Njeriut.Pra e perforcon mohimin e tij ndaj akuzes se krereve te prifterinjve duke ia mohuar se pari shpifjen dhe se dyti duke i then te verteten ai citonte per veten e tij vetem shprehjen Biri i Njeriut.Titull qe permendet me shume se 80 here ne bibel per Jezusin.

Ja nje mohim tjeter i Jezusit qe i ben titullit Biri i Perendise

41 Prej shumė vetėve dilnin demonė qė bėrtitnin dhe thoshnin: ''Ti je Krishti, Biri i Perėndisė''. Por ai i qortonte dhe nuk i lejonte tė flisnin, sepse ata e dinin se ai ishte Krishti.Luka 4

Pra Jezusi i qortonte njerzit per kete titull dhe nuk i lejonte qe ato ta titullonin Biri i Perendise por kerkonte te thonin vetem Krishti.Pra lexojeni ne bibel vete Jezusi e ndalon kete shprehje per veten e tij dhe kerkon qe njerzit mos e thonin ate.

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •