A ka qene ndonjeri lrej jush tip q skuqej nga sikleti dhe me pas e ka kaluar kt gjendje? Si ja keni dal mban?
A ka qene ndonjeri lrej jush tip q skuqej nga sikleti dhe me pas e ka kaluar kt gjendje? Si ja keni dal mban?
Uj kam qen tip I tille qe skuqesha per nje fjal qe me thonin ..... Thjesht tn se caj koken ca me thone te tj...... Puna esht ktu qe duhet te dish te menaxhosh emocionet e tuja , kur kisha takime apo ndonje prezantim per ta bere ne shkolle gjithmone filloja te dredhesha dhe fjalet me iknin nga mendja , mos te them pastaj per te skuquren qe behesha si spec .... Tani e kam gjet ilacin thjesht mendoj sikur jam vetem dhe vazhdoj te them ate qe kam pregatitur me pare , nje menyr shum efkase pak a shum si joga eshte dhe te mbushesh 3 here thell me fryme mbaji syt mbyllur dhe perserit me vete 3 her jam I qete , jam I qete jam I qete
Jo e ke gabim .... E shikon qe ti je shum tip paragjykues ndaj vetvetes ??? Dmth ben ate gje qe per te tj duket normale dhe nuk e ben ate gje qe per ty esht mjaft e mire , ne raste te tilla mer fryme thell dhe qetso mendjen o cun . Po te them qe un e kam pas akoma me te theksuar se ty kete gjendje jo vetem qe skuqesha po kishte raste qe pesoja dhe kriza ne bark vetem nga stresi ankthi dhe turpesia , nje her ja kam dhen te qares ne mes te klases kur kam qen e vogel ahahah
Do kaloj o Astok mos u merzit ti dhe qe ta dish tiii kur te shkosh edhe caa psh te pakten sa une do kerkosh te skuqesh njer po ske me u skuq dot ahahah
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Krijoni Kontakt