Nje sekond sa te kontrolloj neper sirtar se nuk mbaj mend se ku e kam len dreqin e dokumentit origjinal![]()
Nje sekond sa te kontrolloj neper sirtar se nuk mbaj mend se ku e kam len dreqin e dokumentit origjinal![]()
martini1984 (28-07-2015)
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Hemo se thashetheme do jene.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Skemi pune tjeter ne, do merremi me plehrat.
Ne do rilindim kombin ore... E di sa pune dhe djerse kerkon.
Kater pale brek kam nderruar sot une nga djerset.
Ledio, do ndonje pal ti, se gjynah ti hedh poshte.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
martini1984 (29-07-2015)
Tashti historite si ben as manushaqja apo ndonje tjeter...
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...on-Hitler.html
Po te hulumtosh i gjen....
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Qe te lobosh,hiq aspektin ekonomik qe eshte kryesori dhe per mentalitetin e mundesine tone eshte i pamundur,duhet te keshe dipllomat dhe njerez me kulture dipllomatike,ku keta njerez plus eksperiences duhet te kene vazhdimesi e jetgjatesi politike,te perfaqsojne nje vizion te perbashket shteteror ( nuk lobohet me parrullat " po pembushem tre pika do "futemi" ne Europe" ). Lobimi jon politik ka qene e eshte lob shitesi,"ajt te bojm noi lek". Fillo me dru e skrap per te gjitha makinerite e renda te ndermarjeve shteterore e vazhdoi me drogen armet e kurvat. Eshte si lobimi i Kjoskave,fillohet me kjoske per te haritur te 25 katshi,fillohet duke prere pyllin qe te harihet tek lobi i droges dhe i kurvave.
Ministria e Jashtme,ne te gjithe kete periudhe eshte me keq se Ministria e Jashme ne kohen e Enverit,qe ishte ministria me kot dhe me e pavlere e asaj kohe,ishte vetem per te percaktuar homologun prites shqiptar per shtetarin e huaj qe vinte ne Rinas,kishin pune vetem per dy tre pritje ne vit. ( Kur vinte ndonje funksjonar Kinez i ndonje province Kineze shkonin ne panik se nuk gjenin dot nje funksionar te njejte shqiptar qe ta nxirnin ta priste ne Rinas).
Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 31-07-2015 më 11:04
Krijoni Kontakt