Ujë 24 orë?! As një orë në ditë nuk vjen vlla.
Ujë 24 orë?! As një orë në ditë nuk vjen vlla.
Lere rilindjen e ringjalljen ti po me kthe pergjigje per premtimin e z Berisha per 24 ore uje. Pas perfundimit te 8 viteve te tija, i zhgenjyer nga ky premtim i pambajtur une u detyrova te hap pus per nevojat e pergjithme te shtepise , se per te pire as qe behet llaf te pihet ai lloj uji qe vjen nje here ne jave 30 minuta. Apo mos do qe te flasim per Spitalin dhe ilaçet e skaduara apo qe importoheshin dha vazhdojne te importohen nga Bosnja, Serbia, Maqedonia e lloj lloj Shtetesh te dores se trete... ?! Mos do qe te flasim per ato 10 Milion rrenje ullinje qe nuk u mbollen kurre ? Apo mos do qe te flasim per ato 10.000 km rruge qe tashme jane shendrruar pothuajse çdo kilometer per tu ribere. Apo per rruget e periferive qe duhet te hapi krahun njera makine qe te kaloje tjetra ..!!
p.s
Apo per dosjet... apo per ligjin e pronave 7501 qe kerkoj falje si i pafajshem qe nuk i hyn ne pune askujt ajo falje ?!! he mo fol per cilin do qe te flasim
Ndryshuar për herë të fundit nga Wrangler : 25-07-2015 më 08:30
Flasim per aktualitetin. Flasim per premtimet e pambajtura te Rames. Flasim per 300 mije vendet e punes. Flasim per shendetesine falas. Flasim per legalizimet falas. Flasim per mosngritjen e faturave te energjise. Flasim per mosngritjen e çmimit te karburantit. Flasim per mosngritjen e taksave dhe akcizave. Flasim per gjendjen e rendit ne vend qe eshte skandaloze. Flasim per meritokracine. Flasim po deshe edhe per deputetet/bashkiaket e inkriminuar te kesaj mazhorance, pavaresisht se ketu lista e atyre deputeteve te PS qe kane bere burg per vrasje/trafiqe droge/prostitucion eshte e gjate (Doshi, Frrokerit, Ndoka, Bushi, Roshi, Ndreu). Flasim pak edhe per reformen shkaterruese qe po i behet arsimit te larte shteteror. Pjesen e Xhuvanit qe bente vrasje dhe e lironte Tahiri, vrasjen serbes-serbes te bankier Santos ne zemer te Tiranes, skandalet e barnave dhe ilaçeve, mushkonjat e Divjakes apo per laboratorin e dyte te te kokaines ne ballkan ne Xibrake te Elbasanit, nuk po e diskutojme fare me mire!
Per te kaluaren nuk kemi perse te humbim kohe kot, sepse ne 2013-en shqiptaret votuan per rrotacion...
Aty ku ka gabuar, ka gabuar, nuk fshihen dot nga e kaluara ato qe ti permende!
Por sot, jam i prirur te analizoj, te gjykoje dhe te vleresoj rilindaxhinjte!!!
Kujdes, po hyjme ne vitin e 3-te qeverises se kesaj mazhorance dhe çdo gje ka ngecur, ne mos eshte perkeqesuar...
Ndryshuar për herë të fundit nga Duke_Of_Arberia : 25-07-2015 më 09:19
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Pyetjet për Rilindjen drejtoja Rilindasve dhe simpatizantëve të tyre. Unë nuk pres ndonjë gjë nga këta. Unë prisja nga Qeveria Berisha. Prandaj dhe përgjegjësit i kërkoj nga ajo Parti. Ore po me çfarë fytyre do dalin për të kërkuar votat përsëri këta të PD ës?! Apo tani është Luli e jo Saliu e se ky do ta ndrisë!
Cfar beri per antaresimin ne NATO ,lobim ! Si e beri me qafsh ? Me trafikun e naftes me serbet,me bazat terroriste arabe,apo me akuzat kundrejt CIA-s ?
Futja ne NATO dhe heqja e vizave i perkasin rastesise o faktorit kohe te rastesise,diçka qe do arihej edhe me vone o edhe me shpejt (edhe me Spartak Brahon kryeminister keto rezultate do ariteshin,mbase edhe me perpara ),kushdo shtet qe ka-kishte deshire mund te futej...
Drita dhe uje nuk mund te kete per 24 ore po nuk i paguan te gjithe dhe fatkeqsisht Berisha kete nuk e kupton. Nejse,eshte sikur ti shpegosh qe nuk zaptohet toka per kjoska ne mes te kryeqytetit.
Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 25-07-2015 më 11:09
Po te lexosh Lizen ne boten e çudirave, do dali qe na paskerka qene agjent i UDB-se si edhe bashkepunetor i ISIS-it! E kot ta vazhdosh debatin kur banalizohet deri ne kete pike. Nuk mund te te jap leksione dhe shembuj historik lobizmi...
Mbase eshte çeshtje shijesh ose horizonti!
PS: Sa per kioskat, me fal per injorancen tende, por kioskat ishin nje fenomen i shume shteteve lindore. Mbase tek ne u teprua e abuzua si me çdo gje, por ne vitet e para te 90-es, ishin burimi i vetem i mbijeteses!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Duke_Of_Arberia : 25-07-2015 më 12:30
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Normal .. nje prapanice i ka bere, ajo e PPSH-es
O çun,problemi i Berishes eshte dhe ishte se nuk kupton as elementaren,(edhe me duket edhe i joti ) zaptimi simbol i qendres pa leje e pa plan solli gjithe baderdine qe erdhi nga mbrapa e vazhdon dhe sot,jo qe solli zaptimin e shkaterrimin e tokave por solli dhe ndertimet ne rrugica e hyrje pallatesh,pallate qe kishin tre-kater rruge hyrje sot mezi kane nje.Prishi jo vetem kulturen e bashkejeteses por dhe idene fillestare te prones se perbashket,ku edhe sot eshte e veshtire te kuptohet se çfare eshte nje plan urbanistike,dhe faktikisht u quajten plani francez,gjerman,italian...se asnje nuk kishte kurajon ta quante urbanistike. Ne vendet e tjera lindore te kapnin me hu jo me tet votonin.
Agjent nuk eshte se nuk ka as zgjuarsine qe te jet,ka vetem nje dhunti qe mbajtjen e pushtetit e organizoi ne shkaterrimin e vjedhjen e vendit. Po fillove me lobizmin e Berishes e politikaneve te tjere me duket se jeton ne planet tjeter.Shitja e naftes, armeve,skapit,drurit etj etj nuk jane lobizem jane thjeshte kontrabande.
Krijoni Kontakt