Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-07-2015
    Postime
    3

inxhinieri elektrike apo elektronike

Pershendetje te gjitheve. sapo u regjistrova dhe nuk di shume mire se si funksionon ky forum por do doja pak ndihme nga ana juaj.aktualisht jam ne vit te trete dhe duhet te zgjedhe qe tani per cfare do studioje. Jam shume I mire ne matematik dhe ne fizike prandaj do te doja qe universiteti qe do te zgjedh te kete te bej me keto lende .Me kane keshilluar qe te vazhdoj per inxhineri elektronike por nuk dije disa gjera thelbesore lidhur me te. nga ana tjeter inxhineria elektrike ngjason me aq sa di une me inxhinerine elektronike por prap disa gjera nuk i kam te qarta kjo per shkak te informacioneve te pakta qe ofron interneti lidhur me to. prandaj iu drejtohem juve per ndonje ndihme. por gjerat kryesore qe dua te di lidhur me keto dy dege jane: Cfare konkretisht mund te punoj nese perfundoj studimet?
    Eshte e veshtire, dhe a e preferoni per ate per te tjeret? Cfare rroge marrin perkatesisht keta inxhinier ne shqiperi dhe ne cilen prej tyre ke me shume shanse per punesim?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lamporghini : 10-07-2015 mė 07:07

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-07-2015
    Postime
    3

Pėr: inxhinieri elektrike apo elektronike

Mund te me ndihmoni, ju lutem?

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pėr: inxhinieri elektrike apo elektronike

Citim Postuar mė parė nga lamporghini Lexo Postimin

Mund te me ndihmoni, ju lutem?
    ku ndjehesh me mire ti..ku mendon ti vete qe mund te japesh me te miren e mundshme..je ti ai qe do e nxjerresh gomarin nga balta..

mos mendo pagesat..mendo cka do te perfitosh nga shkollimi..me mire studio ne nje dege te padegjuar shume dhe te jesh i pari ne mesime se sa ne nje dege te degjuar shume dhe te jesh i humbur mes saj..mendo cka do te jesh kur te mbarosh ate dege qe ke studiuar..mos hyr ne universitet per te marre nje diplome por hyr ne universitet per te marre njohuri..diploma eshte thjeshte nje cope leter per ta perdore ne banjo..nese ke krahe politike dhe don te merresh me politike mos e ke problem shkollimin..sa me i shkolluar te jesh aq me veshtire e ke per te bere karriere..sa me shume i pashkolluar te jesh aq me lart do hypesh ne pushtet..

une jam vete elektricist..mund te them qe eshte nje shkence shume e mire..dhe prespektiva eshte mjaft e mire..lufta per energji te gjelber po ben qe ky profesion te kete prespektive..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar _MALSORI_ pėr postimin:

lamporghini (13-07-2015)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •