Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Për: Arbitrazhi: Kombëtarja shqiptare merr 3 pikë në tavolinë për ndeshjen në Beograd

Play off i siguruar, për herë të parë në histori, që nënkupton edhe po nuk siguruam një nga dy vendet e para, vendin e tretë e kemi të garantuar matematikisht që tani. Por me gjithë atë kapacitet që po tregon kombëtarja në ndeshjet e fundit mendoj se do ia arrijmë qëllimit të kualifikimit të drejtpërdrejt. Shqipëria renditet e dyta me pikë të barabarta, por është e vetmja kombëtare e grupit që ka luajtur një ndeshje më pak, pra që ka absorbuar ndeshjen miqësore me Francën të cilën do e absorbojnë edhe kundërshtarët me pushim.
    Sui generis

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar RaPSouL për postimin:

{A_N_G_E_L_69} (10-07-2015)

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Për: Arbitrazhi: Kombëtarja shqiptare merr 3 pikë në tavolinë për ndeshjen në Beograd

Thaçi i gëzohet vendimit të CAS-it

10.07.2015 | 13:28
    Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi, ka uruar Shqipërinë për vendimin që mori sot Gjykata e Arbitrazhit Sportiv (CAS) në Lozanë duke ia dhënë Kombëtares Shqiptare të Futbollit tre pikë në tavolinë.
    “Fantastike! Gjithnjë më afër ‘Euro 2016’. Gëzuar Shqipëri!”, ka shkruar Thaçi në profilin e tij në “Facebook”.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 10-07-2015 më 16:26

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Kjo është festa e madhe në Prishtinë (FOTO)

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Plisat festojnë në Prishtinë

Grupi i tifozëve të Prishtinës, Plisat kanë nisur festën e paralajmëruar.

Grupi i tifozëve të Prishtinës, Plisat, kanë nisur festën e paralajmëruar për fitoren në tavolinë të kombëtares shqiptare, ndaj Përfaqësueses së Serbisë.

Gjykata e Arbitrazhit Sportiv, vendosi në të mirë të Shqipërisë, për ndeshjen e ndërprerë më 14 tetor.

Festë për fitoren e Shqipërisë, është paralajmëruar në të gjitha qytetet e mëdha shqiptare, ndërsa në Prishtinë, Plisat veçse ja kanë nisur.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

“Ne po vijmë. Shqiponja nisi fluturimin drejt Francës”. Ky është mesazhi që jepet në karikaturën e piktorit të famshëm shqiptar, Gani Çekrezi lidhur me vendimin e CAS, ditën e sotme dhe lajmin e gëzueshëm për të gjithë shqiptarët për 3 pikët.

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Llapi për postimin:

2043 (10-07-2015)

Ne Europianin e France 2016 shkon direkt dhe vendi i trete me i mire i te gjithe grupeve. Pra ne kemi dhe kte shanc rezerve per tu kualifikur. Por personalishte jam i sigurte qe do te mbajme nje nga dy vendet e para.

Forca Shqipri! Krenar per ju...
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Ne Europianin e France 2016 shkon direkt dhe vendi i trete me i mire i te gjithe grupeve. Pra ne kemi dhe kte shanc rezerve per tu kualifikur. Por personalishte jam i sigurte qe do te mbajme nje nga dy vendet e para.

Forca Shqipri! Krenar per ju...
    Ai është i ashtuquajturi "the last joker", pash që prinin disa skuadra me nga 8 ose 9 pik, ndërsa për momentin jemi edhe në atë aspekt të favorizuar, po shpresojmë që ëndrra të realizohet të paktën njëherë. Do të ishte tamam ai rasti i Greqisë në europianin e vitit 2004.
    Sui generis

Greqia eshte kualifikuar ne 2004 si vendi i 3 me i mire te gjitha grupeve?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Greqia eshte kualifikuar ne 2004 si vendi i 3 me i mire te gjitha grupeve?
    Jo se kisha fjalën për vendin e tretë, po si surprizë e ngjashme si Greqia që doli në atë europian duke eliminuar një nga një ato të "fortit", nëse kualifikohemi do të ëndërrojmë pse jo
    Sui generis

Aha po tani te kuptova. Nuk e di pse e kam ndjesi qe ne kemi per te kaluar dhe grupin. Qe shkojme ne France as qe e diskutoj fare me thene te drejte. Por i kemi te gjitha mundesite qe te bejme nje paraqitje sa me dinjitoze. Te shpresojme

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •