Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Note proteste per google.

Forumi shqiptare duhet ti beje nje note proteste Google per te mos lejuar me postime te natyres nacionaliste te nje fryme radikale e cila nuk mbeshtet nga asnje nga partite politike te shteteve ballkanike ku jetojne shqiptare. Por mbi te gjitha ne si shqiptare te Albanise, nuk duhet qe te tjere (shqiptare te trevave te manipuluar) te flasin ne emrin tone dhe te paragjykohemi keshtu per te ardhmen tone europiane, ku sigurishte duhet te jemi nje popull pa konflikte dhe faktore stabiliteti ne rajon.Emri:  Shqiperia_e_Madhe.jpg

Shikime: 1157

Madhėsia:  80.5 KB
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Pėr: Note proteste per google.

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Forumi shqiptare duhet ti beje nje note proteste Google per te mos lejuar me postime te natyres nacionaliste te nje fryme radikale e cila nuk mbeshtet nga asnje nga partite politike te shteteve ballkanike ku jetojne shqiptare. Por mbi te gjitha ne si shqiptare te Albanise, nuk duhet qe te tjere (shqiptare te trevave te manipuluar) te flasin ne emrin tone dhe te paragjykohemi keshtu per te ardhmen tone europiane, ku sigurishte duhet te jemi nje popull pa konflikte dhe faktore stabiliteti ne rajon.Emri:  Shqiperia_e_Madhe.jpg

Shikime: 1157

Madhėsia:  80.5 KB
    A na jep pak me shum detaje? Ku e ke gjet ket harten? Google eshte faqe kerkimi daku.

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Kjo faqe eshte ne google dhe nese google eshte nje motor kerkimi , natyrshem duhet te kete dhe mundesi nderhyrje. Une ndoshta e kam gabim dhe per kete jemi ne forum, per te gjete nje zgjidhje per keto foto qe na penalizxojne rende dhe pa te drejte. daku. Ndoshta u dashka ti drejtohemi rrjetit social fb.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Kjo faqe eshte ne google dhe nese google eshte nje motor kerkimi , natyrshem duhet te kete dhe mundesi nderhyrje. Une ndoshta e kam gabim dhe per kete jemi ne forum, per te gjete nje zgjidhje per keto foto qe na penalizxojne rende dhe pa te drejte. daku. Ndoshta u dashka ti drejtohemi rrjetit social fb.
    Une perkundrazi do ti kerkosha google qe sapo t'besh kerkim shqipri apo albania gjoja e par qe t'dali te jete kjo harta . Hallall google qe nxjerr kto foto.

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Sigurishte qe Zoti na ka dhene detyrimin per te bashejetuar dhe me formate si ky yti. Haaaaahhhaaa.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Ke hap nje teme kot me ankese te padrejte ndaj Google.
    Google eshte motorr kerkimi dhe ska lidhje fare as mban ndonje pergjegjsi
    se cfare permbajtje apo ilustrime publikojne websajte te ndryshme.Nuk ka asnje te drejte te
    nderhyje neper faqe interneti dhe bej heqje dhe ndyshime sepse nuk e ka ate te drejte.
    Sikur ta bente pa asnje leje do ishte krim.
    Imazhi qe ke postuar nuk eshte krijuar nga google.
    Vijat e bardha ne harte jane korrekt dhe tregojne kufijte administrative-politike,ashtu sic njihet edhe ne OKB
    ndarja territoriale politike.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Ke hap nje teme kot me ankese te padrejte ndaj Google
    .
    Google eshte motorr kerkimi dhe ska lidhje fare as mban ndonje pergjegjsi
    se cfare permbajtje apo ilustrime publikojne websajte te ndryshme.Nuk ka asnje te drejte te
    nderhyje neper faqe interneti dhe bej heqje dhe ndyshime sepse nuk e ka ate te drejte.
    Sikur ta bente pa asnje leje do ishte krim.
    Imazhi qe ke postuar nuk eshte krijuar nga google.
    Vijat e bardha ne harte jane korrekt dhe tregojne kufijte administrative-politike,ashtu sic njihet edhe ne OKB
    ndarja territoriale politike.
    Domethene nese Turqia interferon ne ndergjegjen e nje grupimi shqiptaresh dhe i nxit ato ne nje sjellje qe nuk gjen mbeshtetjen e popujve dhe qeverive perkatese dhe qe i penalizon per ceshtje te rendesishme te aspirates se tyre per te ardhmen, per ty qenka teme e kote. Pra nese dikush na vendos sot ne konflikt te ngjashem me luftrat ballkanike, ne duhet te heshtim? Jam ne dileme nese eshte gabim ti frejtohet google, por rrjeteve sociale si fb. Kjo eshte tjeter gje. Une shoh se ju nuk jeni per ta mbeshtetur ne parim dhe ketu eshte ajo qe vuajne shqiptaret prej shekujsh, i mungojne driverat e e sjelljes morale.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

dude you re stupid
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Gjuha angleze nuk eshte krijuar per te share dhe ajo shqipe per te bere elozhe, prandaj mos e lodh shume trurin, por fol shqip se je shqiptare.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •