Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 53
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Për: PD: Nusja e Erion Veliaj, avokatja e të akuzuarve për pastrim parash

Ketij parafolesit qe i gjen gabime trashanike ne çdo fjale qe shkruan iu referua gje njeri qe me drejtohet mua personalisht?!

Qekur paska kuptuar ky pafillua me siper se ke mbeshtes une?

E ngaterronka frengjishten me shqipen me duket

Jo per gje por te gjithe penderastet e nderuar te kombit nga Enveri dhe deri tek Rampalla, ne Francen e frengjishtes e mbaruan shkollen e barbonit dhe kloshardit....
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Sdo ndonje filozofi per tkuptu bindjet dhe orientimet qe ke
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Se ke kokrren e idese se cila ideologji partiake me bind mua...

Mund te jete parti opozitare, se jane shume, jo vetem PD dhe PR, por mund te jete edhe parti ekologjike ne pushtet!

Gjithsesi si shume morra dhe mushkonja ketu ne forum, nuk jam punesuar nga Vilajeti per te bere propagande boshe!
    I jam referuar fakteve nga fillimi deri ne fund, per mashtrues Vilajet Vërrën...

Epo mos hamendeso shume per te tjeret se tlika dhe pasojo ne llogjike ty. Sjam as i punsum as i varur prej partive. Se kam per turp ti them kto. Por ama smund tja jap voten atyre antikombetarve qe kan ne pushtet qe nga 90, dhe tani qe rane nga fiku bejne viktimen. Midis dy te kqijave zgjedh te keqen me te vogel. Je aq i zgjuar sa e kupto vet ti pse e them kte

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Epo mos hamendeso shume per te tjeret se tlika dhe pasojo ne llogjike ty. Sjam as i punsum as i varur prej partive. Se kam per turp ti them kto. Por ama smund tja jap voten atyre antikombetarve qe kan ne pushtet qe nga 90, dhe tani qe rane nga fiku bejne viktimen. Midis dy te kqijave zgjedh te keqen me te vogel. Je aq i zgjuar sa e kupto vet ti pse e them kte
    Kot per statistike ... Pluralizmi filloi ne 1990 ... dhe pushtetin nga 1990 deri ne 1992 e kishte PS ... 1992 - 1997 e kishte PD ... 1997 -2005 e kishte PS ... 2005 - 2013 e kishte PD ...2013 me 2015 e ka PS ... Pra ne 25 vjet pluralizem kemi 12 vjet pushtet te PS ... dhe 13 vjet pushtet te PD ... ne mbarim te ketij mandati 4 vjecar qe po kalojme del qe gjate pluralizmit ka udhehequr 13 vjet PD dhe 14 vjet PS ... Ajde gjeje kush jane antikombetare e kush e ka marre me qafe Shqiperine dhe e ka lene ne kete dite ku eshte !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 14-06-2015 më 07:48
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar KNFC për postimin:

{A_N_G_E_L_69} (14-06-2015)

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Nuk me intereson sh te hamendesoj per ushtaret virtual te Vilajet Vërrës...

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Kot per statistike ... Pluralizmi filloi ne 1990 ... dhe pushtetin nga 1990 deri ne 1992 e kishte PS ... 1992 - 1997 e kishte PD ... 1997 -2005 e kishte PS ... 2005 - 2013 e kishte PD ...2013 me 2015 e ka PS ... Pra ne 25 vjet pluralizem kemi 12 vjet pushtet te PS ... dhe 13 vjet pushtet te PD ... ne mbarim te ketij mandati 4 vjecar qe po kalojme del qe gjate pluralizmit ka udhehequr 13 vjet PD dhe 14 vjet PS ... Ajde gjeje kush jane antikombetare e kush e ka marre me qafe Shqiperine dhe e ka lene ne kete dite ku eshte !!!
    ska nevoj të bësh mbledhje aritmetike mjaft te kalosh neper mend periudhat qe ke shkruar dhe te kujtohesh pak.
    92-97 filloi shkaterimi i cdo gjeje me terapin e shokut deri sa mbritem ne finale 1997 ku shqiperia u dogj perfundimisht.
    97-05 e mer ps dhe nga nje vend i percelluar e beri te vi era shtet me gjith mangesit qe kishin edhe keta.
    2005-2013 e mori prap ky kafsha që e dogji njeher dhe e coi prap drejt gremines.
    ja qe e gjen kollaj se kush jan anti kombetaret

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Station për postimin:

{A_N_G_E_L_69} (14-06-2015)

Citim Postuar më parë nga Kalvin Lexo Postimin
    ska nevoj të bësh mbledhje aritmetike mjaft te kalosh neper mend periudhat qe ke shkruar dhe te kujtohesh pak.
    92-97 filloi shkaterimi i cdo gjeje me terapin e shokut deri sa mbritem ne finale 1997 ku shqiperia u dogj perfundimisht.
    97-05 e mer ps dhe nga nje vend i percelluar e beri te vi era shtet me gjith mangesit qe kishin edhe keta.
    2005-2013 e mori prap ky kafsha që e dogji njeher dhe e coi prap drejt gremines.
    ja qe e gjen kollaj se kush jan anti kombetaret
    Mos u lodh duke i mbushur mendjen se kush eshte antikombetar. Mbeshtetesit e ktyre shesin bethen per pes lek. Njerez pa norma dhe moral.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar {A_N_G_E_L_69} për postimin:

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787

Rilindasit do bejn shtet??!!

Do e bejn ore do e bejn....

Nje tregim per neo-rilindasit:
    - Kur ishte Fatosi kryeminister, shkon nje spiun" dhe po i bente moral derr-derr...
    Per ta heq qafe, Fatosi i thot: shko tek tryeza ne zyren time dhe ne sirtarin e fundit ke brec.kat e tet shoqeje.

..........

Pse e akuzoni Eljonin, ai nuk ka leke esht fukara..., jeton me leket e mamace...

C'pasken qene or ti!!!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    Mudder
    Postime
    447

Gjthe Salistat me meselera

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •