Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Për: ISIS kërcënon shqiptarët shqip: Do tmerroheni ju presin ditë të zeza

allahu ekbar...
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787

E perseris per t'1000-ten here qe ne Shqiperi toleranca fetare esht nje farse e madhe!!!

Videoja e ktyre qenusherve e demostron me s'miri.

Po s'hapem syte, do perkeqsohet edhe me shume.

Nese duam te shkojme drejt perendimit, duhet tu rrime larg kishave e xhamive!!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Citim Postuar më parë nga Wrangler Lexo Postimin
    Shqiperia nuk ka pse t'i afrohet ndonje koalicioni anti Islamik apo anti Kristjan apo anti Budist etj ( I tille koalicion mund te ekzistoje vetem ne kokat e ndonje individi te semure apo ndonje grupimi te jashtligjshem ) Por.. Shqiperia eshte pjese e koalicionit anti terrorizem dhe pjestare e koalicionit anti ISIS

http://shqiptarja.com/aktualitet/273...un-234657.html
    Po mire pse do te besh polemike dythundrakesh?
    Pse nuk i lexon fjalet te gjitha sikur jane shkrojtur...?!
    Ja hapi syte, une nuk shkrojta ndryshe nga sa do ti, por qe llafet i merr era...
    Keshtu duke qendruar ne mes debatesh pa kuptim, neve do ta gjejme veten mu ne mes te turres se drureve,
    kasapet e isis-it po na e bejne gati, e mos u streso fare ti, se do te digjet i njomi bashke me te thatin, po nuk rreaguam si duhet!
    Ky ishte kuptimi sa shkrojta. Po nese ti kupton me shume fjalet e mia se sa une qe i shkrojta, at'here s'kemi ç'flasim me gjat...
    Un ftoj te vetedijesohet kombi mbare, sikur ç'do njeri nga ne ka nje detyre, pasi vertete perfaqesojme veten tone,
    por ndikojme gjithsesi opinionin dhe shoqerine qe na ka rene fati te bashkejetojme, atehere shtrohet detyra te marrim vendim
    e jo te rrim ne heshtje, ose duke bere polemike ose me keq akoma duke ironizuar , pasi do te na bjere mbi krye neglizhenca !
    Asnje shtet nuk tallet me kalifatin e isis-it, vetem shqiptaret...., bah sa te guximshem jemi neve.............. pas monitorve te kompjuterve.
    Vizita e papes ne Sarajevo, nuk ishte e programuar..., ndoshta situata eshte nderlikuar dhe tema sa flasim, nuk eshte aq abstrakte.
    Ja kalofshi per se mbarit, por qe koha iken e nuk kthehet mbrapsht, ndoshta historia po i jep edhe nje here shancin shqiptarit........
    Pershendetje
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    Mudder
    Postime
    447

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Po mire pse do te besh polemike dythundrakesh?
    Pse nuk i lexon fjalet te gjitha sikur jane shkrojtur...?!
    Ja hapi syte, une nuk shkrojta ndryshe nga sa do ti, por qe llafet i merr era...
    Keshtu duke qendruar ne mes debatesh pa kuptim, neve do ta gjejme veten mu ne mes te turres se drureve,
    kasapet e isis-it po na e bejne gati, e mos u streso fare ti, se do te digjet i njomi bashke me te thatin, po nuk rreaguam si duhet!
    Ky ishte kuptimi sa shkrojta. Po nese ti kupton me shume fjalet e mia se sa une qe i shkrojta, at'here s'kemi ç'flasim me gjat...
    Un ftoj te vetedijesohet kombi mbare, sikur ç'do njeri nga ne ka nje detyre, pasi vertete perfaqesojme veten tone,
    por ndikojme gjithsesi opinionin dhe shoqerine qe na ka rene fati te bashkejetojme, atehere shtrohet detyra te marrim vendim
    e jo te rrim ne heshtje, ose duke bere polemike ose me keq akoma duke ironizuar , pasi do te na bjere mbi krye neglizhenca !
    Asnje shtet nuk tallet me kalifatin e isis-it, vetem shqiptaret...., bah sa te guximshem jemi neve.............. pas monitorve te kompjuterve.
    Vizita e papes ne Sarajevo, nuk ishte e programuar..., ndoshta situata eshte nderlikuar dhe tema sa flasim, nuk eshte aq abstrakte.
    Ja kalofshi per se mbarit, por qe koha iken e nuk kthehet mbrapsht, ndoshta historia po i jep edhe nje here shancin shqiptarit........
    Pershendetje
    Shoku me pak fjale ti kishe shkruar
    Ne vend qe ti therrasim mendjes e ti afrohemi kualicjonit anti/islamik/terrorist te kalifatit aziatik, po bejme sikur s'na shqeteson ky ultimatum.
    Tani une te thashe qe :
    Shqiperia nuk ka pse t'i afrohet ndonje koalicioni anti Islamik apo anti Kristjan apo anti Budist etj ( I tille koalicion mund te ekzistoje vetem ne kokat e ndonje individi te semure apo ndonje grupimi te jashtligjshem ) Por.. Shqiperia eshte pjese e koalicionit anti terrorizem dhe pjestare e koalicionit anti ISIS

http://shqiptarja.com/aktualitet/273...un-234657.html
    Dmth, nese ti mendon se keta perfaqsojne Islamin dhe duhet luftuar islami rrenjesisht, athere duhet t'i japesh te drejte edhe Myslimanve qe ta konsiderojne luften e kryqezatave si lufte e krishtere (ne fakt e tille ishte por sot Kisha e hedh poshte luften e kryqzatave dhe masakrat e tyre ) dhe i bie qe edhe Myslimanet t'i luftojne rrenjesisht te krishteret.

Keshille miqsore. Leri fet dhe besimtaret ne punen e tyre dhe meru me denimin e individeve apo grupimeve te ndryshem te cilet perhapin terror e mbjellin vdekje. E gjithe bota Islame eshte distancuar nga ISIS. Ç'do me teper ?!!

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Po erdhen PLEHRAT.....morracaket do bejne kerkese per azil!
    Me vrap do ikin MAJMUNET.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

nuk jane per tu marre ne tallje jo
    se nuk e kane zor te nisin nja tre gomere qe te bejne kerdine ne shqiperi
    edhe kjo na duhej
    JO SEKS PARA MARTESE

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar goldian për postimin:

martini1984 (07-06-2015)

Shoku me pak fjale ti kishe shkruar

Tani une te thashe qe :

Dmth, nese ti mendon se keta perfaqsojne Islamin dhe duhet luftuar islami rrenjesisht, athere duhet t'i japesh te drejte edhe Myslimanve qe ta konsiderojne luften e kryqezatave si lufte e krishtere (ne fakt e tille ishte por sot Kisha e hedh poshte luften e kryqzatave dhe masakrat e tyre ) dhe i bie qe edhe Myslimanet t'i luftojne rrenjesisht te krishteret.

Keshille miqsore. Leri fet dhe besimtaret ne punen e tyre dhe meru me denimin e individeve apo grupimeve te ndryshem te cilet perhapin terror e mbjellin vdekje. E gjithe bota Islame eshte distancuar nga ISIS. Ç'do me teper ?!!
    Or ti djale perse i vesh kuptim tjeter fjaleve te mia?!
    Jam une qe i shkrojta dhe po ti sqaroj, pra mos u bej avukat i as'kujt, pasi njeri nuk shau islamin si fe, por ekstremizmin islamik!
    Me kaq merr fund edhe debati yn i kote...!
    Pershendetje
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

E ç'pune kane serbet, o popull ?!
    Po ty po te flasin shqip dhe po ti japin lajmet e gjithe botes, e nuk mberriti njeri aq ulet sa ti japi
    fajin Serbise per kelyshat e harabistanit qe flasin ne shqip!
    Ti quajme gjerat me emrat perkates e jo te eksitohemi me pordh syfyri!!!
    Bota eshte ne krize per keta mjekerr pisat, kurse shqiptaret po bejne ironi...
    Neve jo vetem qe nuk jemi ne gjendje ti bejme balle 24 ore terroristeve te isis-it por po tallemi..., sa e trishtueshme!
    Ne vend qe ti therrasim mendjes e ti afrohemi kualicjonit anti/islamik/terrorist te kalifatit aziatik, po bejme sikur s'na shqeteson ky ultimatum.
    Shqeteson gjithe Ballkanin dhe gjithe Evropen, neve jo, pse keshtu? Mos valle po kercenonin serbet dhe hungerezet???
    Mu duk sikur i ishin drejtuar kryesisht shqiptareve dhe gjuha qe flitej nuk ishte semite....
    Ndaj erdhi dita qe shqiptaret mysliman te dalin hapur e te denojne ne unitet te plote me gjithe ballkanasit e tjere kete murtaje te zeze!
    Pasi ketu nuk po rrezikon asnje popull ballkanik sa populli yne! Po te jemi te perçare neve do digjemi ne mes te zjarrit...
    Ata ekstremiste islamike, filo harap, i shqeteson jo vetem ateizmi,, por te gjitha fete e tjera qe ekzistojne!
    Vendin tone ata e konsiderojne si "toke te tyre" "pjese te kalifatit", e kete mendim e kane edhe te tjere qe nuk jane vullnetare ne Irak e Siri.
    Pershendetje
    E kisha ne kuptimin per PISIS....dhe i VETMI qe ju ka bere AUTOPSINE eshte Gjerman.
    Ka bere dhe nje liber per keta mjekerrmutet,duke qene vete atje ne FRONT.
    Une cfar nuk pres nga kjo fare e FLLIQTE.
    Je i pershendetur.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    Mudder
    Postime
    447

Siri, vritet xhihadisti shqiptar i ISIS që kërcënoi Ballkanin

Mirza Haklaj një shqiptar nga Podgorica, anëtar i grupit terrorist ISIS, është vrarë në fushëbetejë, ka bërë të ditur familja e tij.

Emri:  175829.jpg

Shikime: 996

Madhësia:  89.7 KB

Haklaj ishte protagonist i një video- incizimi, përmes të cilit janë përcjellë mesazhe kërcënuese ndaj vendeve të Ballkanit, transmeton lajmi.net. Atë çfarë për muaj të tërë është spekuluar, sot e ka konfirmuar familja e Haklajt nga Podgorica, se i biri i tyre Mirza është vrarë gjatë luftimeve në Siri, shkruajnë mediat malazeze. Ai ishte njëri prej protagonistëve të video-incizimit, të cilin e ka postuar qendra mediale El Haxhat, në të cilën barten mesazhe kërcënuese kundër shteteve të Ballkanit, ndërsa në ISIS thuhet se ai ka luftuar me emrin Ebu Merdija. Myslimanët e Podgoricës kujtojnë kur Mirza para shkuarjes në luftë, kishte keqtrajtuar imamët në xhaminë Osmanagiq në kryeqytetin e Malit të Zi. Para shkuarjes në Siri, Mirza kishte jetuar në periferinë e Podgoricës në Stari Varosh, kurse lajmin për vdekjen e tij në Mal të Zi e ka konfirmuar bashkëshortja e tij.

Ai para se të shkonte në luftë, e kishte njoftuar familjen në Podgorisë se së bashku me bashkëshorten shtatzënë dhe dy fëmijët e tyre kishte marrë rrugën për në Tunizi. Ai nuk është viktima e parë që vjen nga ky vend. Në luftimet në terren të Sirisë është vrarë edhe Adis Salihoviq nga Rozhaja. Gjatë një sulmi të organizuar në një burg, me të kishte mbetur i vdekur edhe Eldar Kundakoviq nga Novi Pazari, i cili operonte në Siri me emrin Ebu Bera. Thuhet se luftëtarët nga Mali i Zi që janë pjesë e organizatës terroriste ISIS, i financon Mirsad Ajderpashiq nga rrethi i Beranes, sikurse edhe vëllezërit Fatos dhe Fuad Haxhiu të cilët jetojnë në Luksemburg. Në Siri aktualisht luftojnë Adem Mustafiq dhe Damir Slakoviq nga Bari, O.R nga Plava, E.K nga Bjello Pole dhe S.F e A.F nga Rozhaja. Në Siri është munduar që për të dytën herë të futet edhe Hasib Kastrati nga Bari. Këto ditë është konfirmuar se në Siri po lufton edhe Elvin Ebu Tarik Baliq nga Nikshiqi, i cili në llogarinë e tij në Facebook ka shkruar se aktualisht jeton në atë vend të largët. Ai kishte postuar edhe fotografi nga vija e frontit në të cilat shihet edhe djali i tij duke pozuar me revole dhe pushkë. Drejtoria e policisë së Malit të Zi, thotë se nuk ka informacione nëse Baliq vazhdon të gjendet në Siri apo ndoshta në ndërkohë ka ndryshuar vendbanimin e tij.

/shqiptarja.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wrangler për postimin:

martini1984 (07-06-2015)

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Deshiroj qe Kufomen ta DJEGIN

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •