Postuar ne gjuhe te huaj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 03-05-2003 mė 04:04
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 03-05-2003 mė 04:05
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
me fal qe po nderhyje une ketu, jam mashkull dhe mendoje se bukuria nganjeher fiton, mirepo une them se njeriu po qe se eshte i bukur sdon me thene se eshte i mire ,prandaj ta kemi parasysh se bukuria nuk ka edhe ro te rensishem.....kalofshi bukur.
Bukur ka rolin e vet tek nje person se ne radhe te pare te gjithe paraqitjen e jashte shofim dhe pastaj vin te tjerat me pas. Por bukuria per nje cophere eshte keshtu qe po mos pati mendjen zemer ske ce do njeriun per bukurine se dhe te bukurin se ke per vete por eshte per te tjeret.
Te Dua Ty
ndoshta eshte e kot
Por si loti ne sy
nuk te largoj dot
Por do jete shume vone
s'ke per te me takuar mua
Edhe pse ende do te Dua.
:^xhan
Bukuria ka rendesine e saj---------te pakten tek femrat
kudo tek femrat apo te djemt per mua ska rendesi
bukuria po vech zemra te jete
e bardhe
bukuria ka rendesine e saj megjithate me me vlere eshte bukuria shpirterore se ajo e jshtme.
Une jam Puro shqipetare
me mua nuk te ecen fare!!
ju pershendes te gjitheve, tash shkojme te pyetja sa sa vlene bukuria.une mendoj se ajo luan rol nganjeher sepse psh tek njeriu ma merr mendja se nuk ka edhe shume ransi te jesh edhe shume i bukur kur si ke tjerat si psh nuk dine te flasesh me vajzat , masnej je i turpshem, ske sens per humor etj. mirepo nuk pajtohem me ty viki se djemt e bukur nuk dine si te sillen me vajzat, une vertet nuk di me kond ke nejt,ama une mendoj se ka shume djem te bukur qe dine shume mire si te sillen me vajza ,,,si psh une,,hahahahha...tung
keshtu themi te gjithe ne qe ska rendesi po ka icik ka
ti ne rruge shko i hedh syte nji te bukure apo te shemture
Hej yje!
Po qe i bukur ne shpirt dhe te ben te ndihesh si mbretereshe
ce do bukurine..........???????
Doni nje te bukur per te tjerat apo nje normal,por te gjithe per vete?
Njerezit gjithmone duan ate qe nuk kane dhe kur e fitojne ate, lodhen shume shpejt prej saj
Krijoni Kontakt