Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

lap topi nuk starton

pershendetje. kam nje problem me lap topin. shtyp butonin e ndezjes dhe pasi rri 4-5 sekonda blu, fiket prape. ne ekran nuk nxjerr asgje por dhe asnje tingull. mund te me ndihmoje dikush? nga se mund te vije?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2006
    Postime
    459

Pėr: lap topi nuk starton

pershendetje. kam nje problem me lap topin. shtyp butonin e ndezjes dhe pasi rri 4-5 sekonda blu, fiket prape. ne ekran nuk nxjerr asgje por dhe asnje tingull. mund te me ndihmoje dikush? nga se mund te vije?

Sė pari kontrollo kabllot e koneksionit me laptop.(nėse modeli ėshtė i tillė)Nga koneksioni i dobėt(ndoshta) ose bateritė e dobėsuar kompjutori nuk furnizohet asht sic duhet me rrymė.Cdo koneksion i dobėt shkakton instabilitet tė furnizimit me rrymė konstante.Lexo dhe provo me kėto metoda:
    http://www.wikihow.com/Fix-the-Blue-...ath-on-Windows
    Nėse ke sukses na lajmėro cila metodė pati sukses me qėllim qė edhe tė tjerėt tė mėsojnė nga pėrvoja(metoda)....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rrjeti : 18-02-2015 mė 22:30

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

nuk reagon fare nuk jep as tingull as nje fare shkronje ne ekran

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

Kur shtyp butonin e ndezjes rri 3-4 sekonda e ndezur drita dhe me pas fiket. Por ventilatori nuk punon.

Ne 90% te rasteve qe kam hasur, nese laptopi ben problemin qe te ka bere dhe ty do ri-ngjitje te procesorit te kartes grafike (pjekje). Vetem serviset e specializuara mund ta bejne (gjithmone nese e ka ajo fajin e ste eshte djegur ndonje pjese tjeter ne motherboard).
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •