pershendetje. kam nje problem me lap topin. shtyp butonin e ndezjes dhe pasi rri 4-5 sekonda blu, fiket prape. ne ekran nuk nxjerr asgje por dhe asnje tingull. mund te me ndihmoje dikush? nga se mund te vije?
pershendetje. kam nje problem me lap topin. shtyp butonin e ndezjes dhe pasi rri 4-5 sekonda blu, fiket prape. ne ekran nuk nxjerr asgje por dhe asnje tingull. mund te me ndihmoje dikush? nga se mund te vije?
Sė pari kontrollo kabllot e koneksionit me laptop.(nėse modeli ėshtė i tillė)Nga koneksioni i dobėt(ndoshta) ose bateritė e dobėsuar kompjutori nuk furnizohet asht sic duhet me rrymė.Cdo koneksion i dobėt shkakton instabilitet tė furnizimit me rrymė konstante.Lexo dhe provo me kėto metoda:
http://www.wikihow.com/Fix-the-Blue-...ath-on-Windows
Nėse ke sukses na lajmėro cila metodė pati sukses me qėllim qė edhe tė tjerėt tė mėsojnė nga pėrvoja(metoda)....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rrjeti : 18-02-2015 mė 22:30
nuk reagon fare nuk jep as tingull as nje fare shkronje ne ekran
Kur shtyp butonin e ndezjes rri 3-4 sekonda e ndezur drita dhe me pas fiket. Por ventilatori nuk punon.
Ne 90% te rasteve qe kam hasur, nese laptopi ben problemin qe te ka bere dhe ty do ri-ngjitje te procesorit te kartes grafike (pjekje). Vetem serviset e specializuara mund ta bejne (gjithmone nese e ka ajo fajin e ste eshte djegur ndonje pjese tjeter ne motherboard).
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
Krijoni Kontakt