Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 64
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Për: Vazhdon aksioni policor në Kumanovë, MPB-ja nuk jep detaje

“Po merrem me këta “shiptarishtat” . Shiptarishtat po më nervozojnë shumë. Si munden të jenë aq budallenj”, thotë Jankullovska, duke folë me bashkëshortin e saj Vllatko Ilievski. .
    Po he nuk ka te drejte ketu? Shqiptaret marin ne qafe sshqiptare te tjere per te ruajtur karriget e tyre.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Për: Vazhdon aksioni policorë në Kumanovë, MPB-ja nuk jep detaje

Deklarata genocidi.Kjo patjeter qe ka thyer ligje dhe prokuroria ne maqedoni duhet
    te filloje te beje hetime dhe letrat per gjyq.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar benseven11 për postimin:

mesia4ever (18-05-2015)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Heronj te tradhetuar nga politikane te deshtuar.
    Popullsi e terorizuar nga hijena te terbuar.
    Dikush duhet te mbaje pergjegjesi per kete. Nese ata djem kane qene luftetare dhe u vrane ne luftime, atehere tradhetarin duhet ta gjykojne me ligjet e luftes, pra ta vrasin si qen e ta hedhin ne ndonje kanal.
    Se ka qene lufte e pa kuptimte kjo dihet, se policia e Maqedonise jane pergjigjur me terrorizim te civileve, edhe kjo po shihet nga shkatrrimet qe jane bere. Megjithate ne kendveshtrimin e ketyre luftetareve ishte perpjekje e drejte, andaj per kete kane respektin per mua si shqiptar. Andaj edhe keta patriote i ftojme ne krishterim, kur ishim te krishtere ne shumice i rezistonim edhe perandorive famekeqe si Perandoria Osmane, po te punonte shqiptari ende me krishterim do t'i rezistonim krejt Ballkanit sepse luften nuk e bejne armet, por zemrat e njerezve.

nese do luftonim per fe, shqiptarizmi do kishte marre fund me kohe. po shyqyr qe ka njerez qe kane luftuar e luftojne per shqiptarizmin, pa dallim feje

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    nese do luftonim per fe, shqiptarizmi do kishte marre fund me kohe. po shyqyr qe ka njerez qe kane luftuar e luftojne per shqiptarizmin, pa dallim feje
    Shiqoni cifutet, me 6 shtete kane luftuar ne te njejten kohe dhe i kane mposhtur marrezisht dhe i detyruan te ikin me turp, sepse askush ska te drejte te ia mohoje nje populli te drejtat demokratike dhe lirite themelore te cilat i takojne.
    Nuk ka lufte per shqiptari pa kerkuar bekimin e Krijuesit, pra Perendise e posa te kerkohet ky bekim atehere luftohet me drejtesi. Por jo me civile por tamam si i ka hije nje njeriu.
    Jo per fe sepse Perendia ne Bibel nuk na therret te bejme lufte fetare sepse Perendia nuk e don nje popull me shume se nje tjeter por te gjithe jane te barabarte. Arsyeja e vetme se ateistet e urrejne Biblen eshte se ajo nuk na therret per dhune, normal se ne Bibel ka luftera por ato ishin luftera per drejtesi. Pa besim ne Zot nuk ka shqiptari, nuk ka shtet e nuk ka perparim, kur ateistet me te medhenje evropiane mundohen te punojne me etike krishtere, cfare keni ju qe s'mundeni.
    Shembull: Gjergj Kastrioti, heroi yne kombetar pranoi me nder titullin qe i dha Papa i kohes, 'Atlet i Krishtit', por ky veprim aspak nuk ia zbehe meriten e tij dhe luften per komb e drejtesi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 18-05-2015 më 21:51

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Deklarata genocidi.Kjo patjeter qe ka thyer ligje dhe prokuroria ne maqedoni duhet
    te filloje te beje hetime dhe letrat per gjyq.
    Shtet i njeanshem, kjo behet sepse shqiptaret jane te percare dhe pushtetaret (te cilet jane ateiste fund e krye deri ne piken e marrezise) punojne vetem per te mirat materiale te tyre. Njejte i ke edhe ne KS, 2 shqiptare s'mund t'i besh bashke, ateizmi ka c'organizuar gjithcka. Fatkeqesia tjeter eshte se nje pjese e popullit udhehiqet ende nga hoxhallaret, e dihet historikisht sa shume na u eshte futur kur jemi udhehequr nga hoxhallaret dhe ateistet. 500 vjet deshtim, po te vazhdonte komunizmi kohe te gjate do te kishim 500 vite deshtim.
    Andaj edhe ne te ardhmen do te na ndodhe e njejta. Nuk duhet te gabojme por duhet ta marrim fatin tone vete ne dore. Jeta nuk eshte shaka per kete perseri shfrytezoj mundesine te ju bej ftese.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Emri:  kumanova 1.jpg

Shikime: 209

Madhësia:  63.3 KB

Emri:  kumanova2.jpg

Shikime: 339

Madhësia:  62.4 KB

Emri:  kumanova 3.jpg

Shikime: 204

Madhësia:  65.1 KB
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Emri:  kumanova 4.jpg

Shikime: 209

Madhësia:  44.7 KB

Emri:  kumanova 5.jpg

Shikime: 208

Madhësia:  47.1 KB
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shiqoni cifutet, me 6 shtete kane luftuar ne te njejten kohe dhe i kane mposhtur marrezisht dhe i detyruan te ikin me turp, sepse askush ska te drejte te ia mohoje nje populli te drejtat demokratike dhe lirite themelore te cilat i takojne.
    Nuk ka lufte per shqiptari pa kerkuar bekimin e Krijuesit, pra Perendise e posa te kerkohet ky bekim atehere luftohet me drejtesi. Por jo me civile por tamam si i ka hije nje njeriu.
    Jo per fe sepse Perendia ne Bibel nuk na therret te bejme lufte fetare sepse Perendia nuk e don nje popull me shume se nje tjeter por te gjithe jane te barabarte. Arsyeja e vetme se ateistet e urrejne Biblen eshte se ajo nuk na therret per dhune, normal se ne Bibel ka luftera por ato ishin luftera per drejtesi. Pa besim ne Zot nuk ka shqiptari, nuk ka shtet e nuk ka perparim, kur ateistet me te medhenje evropiane mundohen te punojne me etike krishtere, cfare keni ju qe s'mundeni.
    Shembull: Gjergj Kastrioti, heroi yne kombetar pranoi me nder titullin qe i dha Papa i kohes, 'Atlet i Krishtit', por ky veprim aspak nuk ia zbehe meriten e tij dhe luften per komb e drejtesi.
    Ja pyetjet e mia
    Sa e gjate eshte mjekra jote
    Ashtu rri ti gjithmone? i parruar?
    Pse mban mjeker?
    Pse rrin i parruar?
    Cili eshte qellimi qe mban mjeker?
    A i sherben kombit ajo mjeker,lol?
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Ja pyetjet e mia
    Sa e gjate eshte mjekra jote
    Ashtu rri ti gjithmone? i parruar?
    Pse mban mjeker?
    Pse rrin i parruar?
    Cili eshte qellimi qe mban mjeker?
    A i sherben kombit ajo mjeker,lol?
    Do te te pergjigjem une ne vend te tij nese edhe ti i pergjigjesh pyetjeve te mija:
    1. a je rrujt sot ne mengjes?
    2. sa here ne jave rruhesh?
    3. a rruan vetem fytyren?
    4. sa i zoti je me briskun e rrojes?
    5. e perdor briskun me shume deshire?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •