Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,039
    Postimet në Bllog
    22

Tom Doshi: Ja videoja ku vrasësi me pagesë rrëfen se kush urdhëroi vrasjen time

Rrëfimi i vrasësit të paguar, Tom Doshi publikon videon: Tregon kush na udhëheq dhe sa të sigurt e kemi jetën

TIRANË- Tom Doshi publikon videon e regjistruar me personin e porositur sipas tij për të kryer vrasjen e tij dhe të deputetit Mhill Fufi. Videoja e publikuar në faqen zyrtare të tij në Facebook, është vetëm një pjesë prej 8 minutash e videos totale për të cilën është folur më parë nga vetë Doshi. Në video shfaqet Durim Bami duke folur dhe përmendur emra të shumtë si dhe shumëjn e parave për të cilën është folur edhe më parë, pra 500 mijë euro për vrasjen e Tom Doshit dhe 100 mijë për vrasjen e deputetit Mhill Fufit. Doshi shkruan se videoja tregon se kush na udhëheq dhe akuzon për manipulim të dëshmitarit.

“Po ju paraqes një video me të vërteta të frikshme për realitetin shqiptar. Një video që do tregojë kush na udhëheq dhe sa të sigurt e kemi jetën. Një video qe do nxjerr lakuriq deklaratat e deritanishme të shtetit. Prita deri sot reagimin e të gjithë institucioneve. I lejuam porositësit të vrasjes të tregonin edhe njëherë sa frikë kanë nga e vërteta. Manipuluan dëshmitarin, fshehën të vërtetën, akuzuan njerëz pa asnjë lidhje me vrasjen. Nxirreni vetë përfundimin se kush thotë të vërtetën”, shkruan Tom Doshi në Facebook.

Tom Doshi ka publikuar pas videos edhe 3 foto të prokurorit të Krimeve të Rënda Eugen Beci, i cili ndodhet në një restorant së bashku me dy persona të tjerë. “Ky është organi i akuzës” shkruan Doshi pranë fotove të publikuara.

Emri:  Eugen-Beci-ne-lokal-1.jpg

Shikime: 1491

Madhësia:  25.3 KB

Emri:  Eugen-Beci-ne-lokal-3.jpg

Shikime: 1429

Madhësia:  23.7 KB

Emri:  Eugen-Beci-ne-lokal-2.jpg

Shikime: 1203

Madhësia:  29.4 KB

Dy ditë më parë Doshi deklaroi se ishte i gatshëm të vinte në dospozicion një video prej 37 minutash, ku rrëfehet me detaje historia e ndjekjes sime prej disa muajsh nga kriminelët e paguar nga Ilir Meta. “Le ta verifikojnë autenticitetin e videos dhe faktet tronditëse që pohohen aty”, deklaroi Doshi.

(m.k/BalkanWeb)

i/e regjistruar Maska e Etno3
    Anëtarësuar
    10-03-2014
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    775

Për: Tom Doshi: Ja videoja ku vrasësi me pagesë rrëfen se kush urdhëroi vrasjen time

Shume trashe po me duket vesh per Gusht ky tipi ,....

Ma shume po doket qoban se sa person qe mundet me vra nje deputet..
    Gjaku lahet me Gjak

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,763

Për: Tom Doshi: Ja videoja ku vrasësi me pagesë rrëfen se kush urdhëroi vrasjen time

Thuhet nai gjo per Fufin e shkret ? Se Fufi i shkret eshte ai qe i mer vesh lajmet i fundit.Akoma se kan lajmeru qe deshen me e vra. As prokuroria nuk e thret,edhe ne prokurori e injorojn per te fundit !
    Shpegon nai gjo per oferten 1 x 2 ? Po vrave Doshin ke dhe Fufin bashke,o te çmimi o si kusur.

Eh,çe ka gjet ate vend !

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Video e Tomit per te akuzuar Ilir Meten.
    Pse duhet besuar cfare thote i ashtuquajturi vrases ne video?
    Mundet qe kjo video te jete krijuar qellimisht nga Tomi dhe personi ne video
    eshte paguar nga Tomi qe te flase ai qe ka pas plan per ta vrare Tomin dhe te fajesohet Ilir Meta.
    Personi qe intervistohet ne video duket qe eshte komplet nje fshatar ritard,stupid,lol.
    Video sipas Tom Doshit na qenka prove per t'ja fut dikujt.
    Eniwej nqs ky atentatori jep deshmi me shkrim dhe firmos qe ato qe rrefen jane te verteta dhe
    betohet para gjykatesit qe ato qe do thote jane vetem te verteta atehere gjykata do e konsideroje
    videon si prove me vlere dhe dikush e han pas qafe me burg afatgjate.
    ====
    Interesante do jete qe se shpejti te ngrihet dhe mbaje fjalim Ilir Meta per kete videon, si nje shpifje,komplet
    genjeshter,qe ai nuk e ka pare ndonjehere ne jete te vet personin ne video dhe komplet perrallat e Tom Doshit
    te perfundojne ne fiasko.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 04-03-2015 më 23:03
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2013
    Postime
    246

O ju burrat e malcise si u koritet keshtu ?? Ku eshte burreia, besa,forca e karakterit ? Trimerine ku e cuat apo per te heq qafe bashkfshataret tuaj .
    Cfaj ju ka Edi Rama juve?

HAhahaah ca video. Meta doli i pafajshem duke qene vete ne video duke bere krim e si ndodhi asgje. Jo video e filanit qe me tha filani keshtu

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,039
    Postimet në Bllog
    22

Biseda e zbardhur/Rrëfimi i ‘atentatorit’ tek zyra e Doshit: Vendosa motorin me C4 pranë makinës, ja pse nuk e shpërtheva

TIRANË- Tom Doshi publikon videon e regjistruar me personin e porositur sipas tij për të kryer vrasjen e tij dhe të deputetit Mhill Fufi. Videoja e publikuar në faqen zyrtare të tij në Facebook, është vetëm një pjesë prej 8 minutash e videos totale për të cilën është folur më parë nga vetë Doshi.

Video me titra

Në video shfaqet Durim Bami duke folur dhe përmendur emra të shumtë si dhe shumëjn e parave për të cilën është folur edhe më parë, pra 500 mijë euro për vrasjen e Tom Doshit dhe 100 mijë për vrasjen e deputetit Mhill Fufit. Doshi shkruan se videoja tregon se kush na udhëheq dhe akuzon për manipulim të dëshmitarit.

“Po ju paraqes një video me të vërteta të frikshme për realitetin shqiptar. Një video që do tregojë kush na udhëheq dhe sa të sigurt e kemi jetën. Një video qe do nxjerr lakuriq deklaratat e deritanishme të shtetit. Prita deri sot reagimin e të gjithë institucioneve. I lejuam porositësit të vrasjes të tregonin edhe njëherë sa frikë kanë nga e vërteta. Manipuluan dëshmitarin, fshehën të vërtetën, akuzuan njerëz pa asnjë lidhje me vrasjen. Nxirreni vetë përfundimin se kush thotë të vërtetën”, shkruan Tom Doshi në Facebook.

BalkanWeb dhe News24 sjellin videon 37 minuteshe te regjistruar ne zyren e Doshit mes tij dhe ‘atentatorit’.

BalkanWeb dhe News24 zbardhin biseden ne videon e publikuar nga Tom Doshi
    Tom Doshi:…për ata do isha i vdekur, por dora e Zotit dhe ti që s’ke vepruar kaq.
    Durim Bami: ..po më erdhi Toni, më bëri telefon dhe më tha..se po ta them si në fillim siç ka nis
    Tom Doshi:…dua të jem i qetë me vete dhe me zotin, të dyja
    Durim Bami: Ene më tha që do të bëjmë një punë me Tomën, kanë hedh lekë për punën e Tonms, për me e mbaru…
    Doshi: Cfarë me e mbaru?
    Bami: Për me e mbaru, me vra Tomën. A mund të gjejmë rob me e ba? …Ai përderisa erdhi, ne një fjalë e dinte që unë do mbaroja, a kupto..Kan hedh 500 mijë euro. Ke këto 500 mijë euro po deshe me m’lan gjë mua, më lër. Dhe po s’deshe me m’lan, s’ka problem, vetëm mbaro punë me atë.
    Tom Doshi: Si do mbarohet puna? Kur e keni fillu këtë punë?
    Bami: Ka katër muaj që ka filluar si punë, u bënë 5 muaj tashi
    Doshi: Që në maj, janë ba 5 muj tashi
    Bami:Nuk e mbaj mend fiks, maj ka qënë. Ata si fillim hodhën 200. E anullova unë. Kjo punë thashë unë s’bëhet për 200, ca je tu bo? Kjo punë asht cik e rëndësishme, nuk është e parëndësishme. Ata vranë Azem Hajdarin dhe ngelën të gjithë në burg. Doshi: Cfarë të tha kur i the këtë?
    Bami:Tha s’a problem hic puna e tij thane, nuk ka për tu bërë hic zhurmë … se edhe porosia që ka ardh ne kemi mbrojtje na tha, nuk e kan porosit kundër Toms rob si ne, se ne s’mund ta mbrojmë-tha-ka dorë shteti këtu, tha. I thashë ta dimë të paktën kush na mbron. Më tha është Iliri në këtë mes, është tu e bë Ilir Meta, . kështu që ne kemi rrugën hap për cdo lloj gjëje ….Po mirë mirë në rregull, po problemi është që një gjë e vogël me na dalë ne morrëm fund krejt, a kupton?
    Jo, jo më tha s’do ketë asnjë problem, ke për të parë ti po u bë sa mirë ka për me shku.
    Doshi: Si vazhdoi puna, ti the se më keni ndjek, më keni rujt
    Bami: Po, po të kena ndjek te “Sheratoni” te dy kullat, kena vu motorrin, te “Dy kullat, ngjit prapa, anash, pothuajse te dera mbrapa e makinës.
    Doshi: Ti the se në qershor, në 21 qershor?
    Bami: Po.. rreth 21 qershorit
    Doshi: Si ishte puna e motorrit?
    Bami: Prumë motorrin e lamë aty…
    Doshi: Jo, jo jam kurioz si e organizut, ku e morrët tritolin, motorrin.
    Bami: Motorrin e kam vjedh vetë, e morrëm në Paskuqan, një papaq i vogël nga ata që shesin pica. Prumë motorrin e lamë aty.
    Doshi: Dhe si vazhduat atëhere e montuat… te servisi i “Tonit”?
    Bami: E montuam te servisi i “Tonit”, e bëmë gati, ja dhamë një cuni të vogël për ta lënë te makina jote te dy Kullat.
    Doshi: .. te Restorani? Te “Il gusto”?
    Bami: Po…
    Doshi: Po ti ku ishe këtë kohë?
    (Bamit i bie telefoni dhe e shikon)
    Bami: Unë isha në Makinë me Tonin,
    Doshi: Po si, si funksionoi kjo punë?….lene njëherë telefonin poshtë, si funksiononte kjo puna e dinamitit?
    Bami: Ajo që të kam dhënë. ajo është. Me C4..
    Doshi: Telefonin kush e siguroi?, E ke gjet ti telefonin, se me the e ke marr në Shkodër?
    Bami: Po, po në Shkodër, na ka dhënë lekë Toni
    Doshi: E bletë në Shkodër? Ku e bletë?
    Bami: Ja morrëm njanit, nuk e di, ka qënë brenda ai nuk e njoh.
    Doshi: Si janë ato dy fijet si funksionojnë?
    Bami: Ato dy fijet futen te telefoni, lidhen me dy fije kapsolli, futen te tritoli dhe ban masë kur i bie numrit
    Doshi: Atë natë si ishte, ti po bëjshe xhiro, telefonin kush e kishte që do binte telefonit për me shpërthy?
    Bami: Telefonin e kishte një djalë i vogël që po priste atë tjetrin.
    Doshi: Cilin tjetër?
    Bami: Atë që coi motorrin.
    Doshi: Sa vetë ishit?
    Bami: 5 vetë, ata të dy që cun motorrin, Toni, cuni i dajës së Tonit.
    Doshi: Po ky cuni i dajës së Tonit, cfare roli kishte?
    Bami: Që të të runte ty ku ishe…
    Doshi: Por kur dola unë isha me kallabllëk? Isha me njerëz?
    Bami: Ti ishe me shumë veta at, Toni tha “plase”ishit 7-vetë
    Doshi: Si tha ai “plase”?
    Bami: Po po plase, tha
    Doshi: Po ti cfare i the?
    Bami: Jo i thashë unë si ta plas, aty bahet nam me u vra dhjetë vetë.
    Doshi: Po mbrapa cfarë më the për një deputet tjetër?
    Bami: Për Mhillin….
    Doshi: Po?….
    Bami: Për Mhill Fufin…. edhe për atë tha është porosi e Ilirit
    Doshi: Sipas Tonit, për mua cfarë kishte Iliri?
    Bami: Sipas “Tonit” për punë të një video, asht ba një video me Ilirin, a nuk e di se se kam idenë fiks, por punë video më duket, donte me të vra ty sipas atij, a kupton?… po fiks nuk e kam fiksu se nuk më interesonte shumë kjo pjesë….por për punën e videos tha.
    Doshi: Po ti i morre ndonjë lekë atij?
    Bami: I mora 20 mijë euro
    Doshi: Për cfarë i more ato lekë?
    Bami: Po për me ecë…

Tom Doshi ka publikuar pas videos edhe 3 foto të prokurorit të Krimeve të Rënda Eugen Beci, i cili ndodhet në një restorant së bashku me Fatjon Skenderi i quajtur nga durim Bami ‘Toni’ dhe pronari i lokalit, “Viva”, Ylli Xhaxhollari. “Ky është organi i akuzës” shkruan Doshi pranë fotove të publikuara.

Dy ditë më parë Doshi deklaroi se ishte i gatshëm të vinte në dospozicion një video prej 37 minutash, ku rrëfehet me detaje historia e ndjekjes sime prej disa muajsh nga kriminelët e paguar nga Ilir Meta. “Le ta verifikojnë autenticitetin e videos dhe faktet tronditëse që pohohen aty”, deklaroi Doshi.

(d.b/m.k/BalkanWeb)

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Tom Doshi 5 orë në Prokurori, avokatët: Te merren pamjet filmike në Hanover

Deputeti në hetim për kallëzim të rremë, Tom Doshi është paraqitur sërish në prokurorinë e përgjithshme, ku për rreth 5 orë është njohur me dosjen e hapur ndaj tij.

Kjo është hera e 2 që Doshi vjen në organin qendrore të akzuës pas të henës, ku këtë radhë ai është njohur më konkretisht me aktet hetimore. Avokatët e deputetit thanë se hetimet ndaj tij janë te mangëta dhe se në këtë hetim kanë ndërhyre persona të tjerë. Sipas tyrë keta persona shfaqen ne nje video te filmuar ne aeroportin e Hanoverit.

Vladimir Meçe: Nuk do të jetë mbyllja e hetimeve kaq shpejt sepse prokuroria duhet ti përgjigjet kërkesave tona dhe ka për të bërë shumë veprime të tjera që janë në funksion të hetimit te çëshjtes. Jemi akoma më të bindur se akuzat që i janë bërë deputetit Doshi është e padrejtë dhe ato prova e tregojnë qartë këtë bindje. Ne perserisim këtë kërkesë për të marrë pamjet filmike në Hanover sepse persona që do dalin nga ajo video kanë ndrhyrje për të manipuluar provat”

Kjo është hera e dytë Doshi vjen brenda javës në organin qëndror të akuzës. Këtë herë është njohur me aktet hetimore.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •