Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31

Për: Veliaj: Tirana ka 4 vjet që ecën kundravajtje.

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Zogu s'kompleksohem se ky apo ai politikan meritonka burgun! Nuk me behet shume vone!
    Gjithsesi nje gje eshte e sigurte , qe ti qenke nje nga ato fiqte besnik te Erjon Gay Veliajt!

Ik tani riktheju abetares, keshtu te pakten nuk e mbron me broçkulla heres tjeter Vilajet mashtrues hajdut Vërrën..
    Ehuhaaa... Ti kanerina mendon qe flet me kompetenca, por aha dobet ne gjykim. Nuk mbroj askend dhe sma ndje shume kush eshte gay e kush tranvestit. Jam okay me orintimin tim seksual dhe kjo ka rendsi per mua. Me sa di Erjoni ka gjith ate femer sexy apo ta ka lujt naj her ty qe mendo se eshte gay?! Mire pra kanerina kur te zhduken nga PD babagjysh berisha dhe selermun basha, une do jem i pari qe do i jap voten PD- se. Te jesh i bindur se nuk bej propaganda per asnje une, por ama smund tja japim voten atij qe kryeson listen e te keqes se kombit Shqiptar.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Perfundimisht çmimi i fiqve ke pazari i ri qenka ne renie te lire, pikiate!

Meqe Erioni mashtruesi nuk la k*qe fiku diplomati te huaj pa prekur, vetem e vetem per te perfituar fonde per OJQ-ne e tij Mjafti apo G99 si dreqin e kishte, te njejten gje po bejne edhe mbeshtetesit k*qe-fiq te tij larte e poshte neper internet! Vilajeti diplomateve, kurse keta perversxhinjte Vilajetit!

Gjithsesi per mashtrues, hajdut, skuth, delirant, njeri me komplekse shkollimi, pak pederast edhe k*qe-fiq prekes, opinioni publik sot ne Shqiperi njeh vetem nje person!!!!

Ate qe bene dasmat lluksoze me kursimet e mamit, ate qe kercente bellydancing perpara homoseksualeve holandez vetem per disa fonde, ate qe Edi Rama e ka perdorur gjithmone si gjethe fiku, sa here qe i kane dalur te palarat!

Nuk e njihni???

Eshte ai mashtrusesi i vogel, qe morri 0,021% te votave ne vitin 2009-en me ate partiçken e tij Gay-69-en!

Vilajet Qyrku quhet, mashtruesit qe i ka dalur boja qe perpara nje dekade!

PS: Kam ca k*qe-fiku ke shpia, dua te vij te mi preki Erjon Velija

http://gayalbania.blogspot.be/2009/0...gay99.html?m=1
    Ndryshuar për herë të fundit nga Duke_Of_Arberia : 20-05-2015 më 12:56

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Se harrova te shtoj dhe nje virtyt tjeter per kete çunin e mamit te bukur:

Sa here flet per te kaluaren e tij, vetem genjen dhe viktimizohet...

Krijoke shum iluzjone optike ti! Gjths ke mendimet e tua (pavarsishte jasht cdo sensi) qe nuk kane piken e rendesise. Mendova se do qendroje brenda debatit, por nuk arrij ta kuptoj llogjiken tende ne kete rast. E kam then her tjeter dhe e ripeseris qe vota e popullit do jete ajo qe do te veje pikat mbi i dhe gjerat ne vendin e caktuar.

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Prape kishte rene çmimi i fiqve sot! Gay-69 vazhdon te na surprizoj
    E bukura eshte sa s'kane lene injorant me njohuri te cunguara te abetares pa e perfshire ne stafin e tyre...
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Pirdh pirdh se lirohesh. Paske problem te lindur me duket per shijet seksuale. Ne cdo fjali, tre fjale jane gay qe permend. Haha, ktu jemi ne diskutim krejt tjeter e ty po te gayt te rri mendja. Ik kanerina gjej shoket se paskam humbur koh kot

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Tani e kuptova perse qenka shtuar pafundesisht numri i k*qe-fiq shitesve ke pazari i ri!

S'qenka pune cilesie por sasie...

Dmth mall i lire por kualitet qe le per te deshiruar!

Niveli mjeran i postimeve te k*qe-fiq-shitesve te Vilajetit neper forume dhe rrjete sociale, e ilustron me sakte kete qe po shpjegoj!
    Me veshtiresi se do iu gjesh te pakten nje fjali pa gabime drejtshkrimore.
    S'jane te afte te artikulojne edhe nje gjysem fraze ne menyre korrekte.

Injorant nuk lind por behesh..

Gjithsesi per t'i vene kapakun, k*qe-fiq shitesit e Vilajet Vërrës perveç se qenkerkan pederaster dhe lesbike, paskan edhe vetine e lakumueshme te analfabetizmit...

pffff, qenke cun i keq vertet. Seshte burrerorre, apo fisnike te tregohesh i paedukete dhe te ofendosh pas tastieres. Tregeove perfundimisht se qenke legen fare.

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

E bukura ne kete mes eshte kur te flasin per burrni keta zë-hollet e Vilajet Vërrës qe lahen ne plazh me bikini grash!!!

Paten nje pseudo-reforme rilindaxhinjte ne arsim kete vit. Po mesa duket harruan t'iu mesojne injoranteve te tyre mbeshtetes, te pakten te shkruajne sakte e pa gabime gjuhen shqipe!

Me jane dhimbsur gjithmone injorantet, jo me shume per faktin se jane berthama kanceroze e nje shoqerie, por sepse behen qesharak pa e kuptuar sa here qe tentojne te belbezojne diçka...

Nejse çfare pret nga keta, kane shef nje pervers qe s'ka shitur nje cop pikture ne jeten e tij!
    Kane vene ne arsim nje grua qe mban akoma sot e kesaj dite ne CV, nje diplome Masteri qe vet e mbylli me firmen e saj sepse nuk plotesonte as kriteret minimale te ligjshmerise!
    Kane vene te drejtoj rendin nje qorr bibe qe tentoi disa here te vrase veten ne Itali, sepse nuk kishte kellqe te vazhdonte studimet e larta!
    Dhe qershia mbi torte sigurisht qe ngelet ajo bukuroshja sexy, Jonida Qyrku, zogu i Tirones qe e ka kompleks publikimin e dates se studimeve te larta ne Amerike, sepse s'ka ndjekur asnje gjysem semestri ne shkolle!

Po te besh nje deduksion pastaj arrin te kuptosh nivelin mjeran te k*qe-fiq-shitesve Gay-69!

Fundja e fundit ashtu sikur gici do i ngjaj derrit apo krriçi gomarit, edhe keta te sektit te te shkartisurve gjinore, do i perngjajne njeri-tjetrit...

Mos i urreni por meshirojini keta mjerane!!!

Ti vashdon me insistimin tend duke permendur fjalen tende te deshiruar gay. Kam njr sugjerim per ty qe te jesh me i qete ne vashdim. Pa te ofenduar, me ler vetem nje nate te vetme femren tende me te besuar te mundshme, motren ose partneren nese ke( por qe partnere me siguri qe ske se dukesh qarte qe je tip byca byca) dhe te shuaj dyshimet. Nuk jan gjith si ty mer dylber lulishtesh. Dhe kam frik pastaj qe femra qe do me sjellesh njeher do e provoj dhe gjith jeten do ta kerkoj. Dakort cuni i mamit te bukur. Ik tani vashdo merja njeher ne goje lul bashes pastaj hec e propagando neper forume per te.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •