Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,080
    Postimet në Bllog
    22

Qeveria e Rilindjes e pushon nga puna, vajza ngushëllon nënën e papunë

E shkarkuan nga puna te Tatimet, vajza e vogël i shkruan të ëmës: Mami veç mos u mërzit, mua më ke pranë

Një punonjëse e zyrës së Tatimeve në Gjirokastër, Lorena Selfo është larguar pak ditë më parë nga puna.

Emri:  letra-per-mamin.jpg

Shikime: 673

Madhësia:  22.0 KB
    Letra e vajzes per te emen

Ajo ka postuar një status në Facebook, të cilin ia drejton kryeministrit. “I nderuar Kryeministër, ”Rilindja”, për mua ishte “Rrënim”! Në shekullin e synimit për t’u bërë pjesë e Bashkimit Europian ,një Femër, një Grua, por mbi të gjitha një Nënë e fortë e cila po rrit vetëm një vajzë pa bashkëshortin në krah, mbeti e papunë, arsyeja, ngriti zërin e saj për liri, demokraci, atë që për vite me radhë shqiptarët e kërkuan nën një zë, si një himn, edhe JU vetë Zoti Kryeministër”, shkruan ndër të tjera Selfo.

Por më shumë sesa mesazhi për Ramën, prekëse është letra që vajza e vogël i ka shkruar mamasë së saposhkarkuar nga puna.

“Ma te dua shume vec mos u merzit se mua me ke pran me vete kudo ku je ti. Je mami shume e mire”, shkruan vajza.

Emri:  lorena-selfo-473x473.jpg

Shikime: 500

Madhësia:  53.6 KB
    Lorena Selfo

Statusi për Ramën në facebook

I Nderuar Z.Kryeministër,

Unë që po Ju shkruaj quhem Lorena (Selfo) Muka ish-punonjëse në Drejtorin Rajonale Tatimore Gjirokaster, ish,sepse mbi tryezën time në vend të shkresave të zakonshme gjeta vendimin e largimit nga puna .Arsyet janë shumë të thjeshta,bindjet e mia politike,të cilat sigurisht,do të vazhdojnë të jenë të palëkundura,pavarësisht gjithckaje.

I nderuar Kryeministër, ”Rilindja”,për mua ishte “Rrënim”! Në shekullin e synimit për t’u bërë pjesë e Bashkimit Europian, një Femër, një Grua, por mbi të gjitha një Nënë e fortë e cila po rrit vetëm një vajzë pa bashkëshortin në krah, mbeti e papunë, arsyeja, ngriti zërin e saj për liri, demokraci, atë që për vite me radhë shqiptarët e kërkuan nën një zë, si një himn,edhe JU vetë Zoti Kryeministër!

Nuk mund të hesht derisa të kërkoj atë që me të drejtë më takon: Drejtësi!

Një vend pune nuk shitet, nuk blihet, ai fitohet e unë e kam fituar me punë, me mund, me dinjitet!

Në emër të një Nëne, të një Gruaje, por mbi të gjitha në emër të dinjitetit të një Femre, mos i shtoni listës suaj të të papunave femra edhe një emër më tepër!

Me konsideratë :

Lorena Muka

Panorama

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Për: Qeveria e Rilindjes e pushon nga puna, vajza ngushëllon nënën e papunë

Clidhje ka Tahiri me temen me ate video shamate te shpifur...
    Jashte teme komplet.
    Video tjeter e asaj deputetes Doda ne A1 report,eshte fjalimi
    me i merzitshem qe kam degjuar ndonjehere.
    --------
    Ajo gruaja e pushuar nga puna duket femer shume klasi,me standarte shume te
    larta morale dhe eshte per te ardhur keq qe pushohet per motive perkatesie partiake.
    Rama nuk lexon letra ankesa sepse askush nuk pelqen te harxhoje kohen me ankesa
    sepse Rama eshte i zene me pune te tjera dhe udhetime.
    Ajo gruaja duhet te marre avokat dhe beje letrat per pushim pune padrejtesisht,pushim nga puna qe
    nuk mbeshtetet ne asnje ligj ne asnje rregullore.Perderisa punen ajo e ka bere ne rregull dhe nuk ekzistojne
    shkelje,apo gabime,pushimi nga puna eshte i padrejte,i pa baze,arbitrar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 01-05-2015 më 20:17
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Për: Qeveria e Rilindjes e pushon nga puna, vajza ngushëllon nënën e papunë

sa i dhimbsen keto njerez albo grekut mund ta kete nga anete veta mo
    se kur ma hoqen babin mua jozefinet albo greku e bkari thane e kane hequr se ka vjedhur
    pedera pedera me ju pas afer iher
    JO SEKS PARA MARTESE

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •