Pershendetje,
Shkruaj me shprese qe dikush mund te me ndihmoj sa i perket qestjes rreth problemit me partnerin tim dhe familjen e tij. Jam 22 vjeqare sapo e martuar dhe shtatzene . me partnerin tim kam bashkjetuar dhe me heret ni vit si te fejuar shkaku shkolles dhe obligimeve te tjera dhe aji eshte 22 vjeqare . Familja tij eshte ne kosove dhe ka prinderit, dy motra dhe dy vellezer me te vogel. Prinderit i ka ne moshen mesatare nuk jan aq te vjeter. Prej qe ka shkuar partneri ne mergim i ka ndihmuar financiarisht , por kur u bashkuam ka pas hargjime te tjera per qera banese, shpenzime mujore etj., te dy kemi jetuar ne slloveni, une jam lindur dhe rritur ne slloveni ashtu dhe jemi njoftuar. Tash kemi dal ne gjermani per nje jete me te mire , per te fituar pak ma shum, se gjendja ekonomike ne slloveni nuk ishte e mire. Sa kemi jetuar ne slloveni kemi pas vetem rrogen ee partnerit megjithate gjithmone ju ka ndihmuar edhe familjes me para mujore. Shum jam sakrifikuar dhe shum gjera i kam ndaluar vetvetes shkaku qe mund tja dalim me para zhdo muaj. Familja tij nuk kan bere asgje per mua se i kam kuptuar qe financiarisht nuk jan te stabilizuar , jam pajtuar me gjitha vetem qe te jemi na dy se bashku dhe tojm ne harmoni familjare. Tash jan qe dy muaj qe kemi dalur ne gjermani . partneri po punon te, jetojm te shoku i partnerit qe na ka ndihmuar shum. Ne maj do te dalim prej ketej ne banesen tjeter ku do jetojm vetum me partner. Banesa eshte pa mobile , na duhet te blejm nje makin se ne at vend ku do jetojm e ka partneri shum larg punen, une jam ne muajin e shtate nuk mund te shkoj ne kembe kerkun. Kohes Te fundit po zihemi shum , familja pe shfrytzon situaten, po lypin para qe na dy i kemi kursyer per mobile te baneses. Une gjerat e bebes nuk i kam bler akoma shkaku gjendjes ekonomike dhe aji don ti ja qoj para prinderve. Te dy jan te aftė per te punuar po nuk duan. Kerkojn vetem prej tij. Jemi zier aq shume se i kam thene qe nqofse do tja qoj ata para do te kthehem tek familja ime ne slloveni dhe do jetoj ma mir ,se ata sdo te me lenin kur vetum.
Qfare te bej? Aji po me thet nqofse don te shkosh, shko. Une shtatzen ndihem aq te ppshteruar te shkojerseri tek familja, edhe pse e di qe do te me presin shum mire. Qfar te bej? Partneri eshte shum i mir me mua po ata pe sfryetzojne shum dhe ketij i dhe,b zemra per moter dhe vllezer ?
Krijoni Kontakt