Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18

Nëse do të isha në vendin e Kryeministrit Rama...

Do të kërkoja një zgjidhje urgjente politike për qeverisjen e vendit, para se ajo të degradoje krejtësisht.

Emri:  5-voor-121.jpg

Shikime: 1909

Madhësia:  51.9 KB
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 26-04-2015 më 05:31

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Për: Nëse do të isha në vendin e Kryeministrit Rama...

Do beja koalicion me palen tjeter, qe mos te kishte justifikime per deshtimet,krimet dhe anarkine nga te dyja anet!

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar martini1984 për postimin:

Wrangler (13-08-2015)

Citim Postuar më parë nga martini1984 Lexo Postimin
    Do beja koalicion me palen tjeter, qe mos te kishte justifikime per deshtimet,krimet dhe anarkine nga te dyja anet!
    Pjesërisht e drejtë. Qëllimi duhet të jetë që ti jepet një frymëmarrje e re vendit, përmes një fryme bashkëpunimi për interesa madhore. Përmes një zgjidhje të re politike do të hapej rruga për ndryshime rrënjësore në qeverisje, në transformimin e sistemit të drejtësisë etj etj.

Ka një kundërshti të madhe ndërmjet klasës politike që na përfaqëson dhe nivelit të shoqërisë shqiptare. Rama duhët që tregoje së është një lider që guxon të bëjë sakrifica për hir të një shoqërie më të drejtë per qyteterët shqiptarë. Ai duhet që të ngrihet mbi interesat individuale dhe ato të forcês politike që ai përfaqëson.

Më mirë një ndryshim me më pak sakrifica sot se sa një shpëlarje totale nga një cunami politik i nesërm.

Ndryshimi nuk duhet që të shihet si dështim, por si pjekuri dhe shenjë treguëse e një vullneti politik europian!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 26-04-2015 më 06:38

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Pjesërisht e drejtë. Qëllimi duhet të jetë që ti jepet një frymëmarrje e re vendit, përmes një fryme bashkëpunimi për interesa madhore. Përmes një zgjidhje të re politike do të hapej rruga për ndryshime rrënjësore në qeverisje, në transformimin e sistemit të drejtësisë etj etj.

Ka një kundërshti të madhe ndërmjet klasës politike që na përfaqëson dhe nivelit të shoqërisë shqiptare. Rama duhët që tregoje së është një lider që guxon të bëjë sakrifica për hir të një shoqërie më të drejtë per qyteterët shqiptarë. Ai duhet që të ngrihet mbi intersat individuale dhe ato të forcês që ai përfaqëson.

Më mirë një ndryshim me pak sakrifica sot se sa një shpëlarje totale nga një cunami politik i nesërm.

Ndryshimi nuk duhet që të shihet si dështim, por si pjekuri dhe shenjë treguese e një vullneti politik europian!
    Deri me sot nuk kam pare politikan skipetare qe ka bere sakrifica per hir te shoqerise Shqiptare.
    Ka mundesi te ndryshoj kjo VIJE apo koncepti i te menduarit per te vjelur votuesit,por paksa si veshtire me kete klase politike qe ke!

Deri me sot nuk kam pare politikan skipetare qe ka bere sakrifica per hir te shoqerise Shqiptare.
    Ka mundesi te ndryshoj kjo VIJE apo koncept i te menduarit per te vjelur votuesit,por paksa si veshtire me kete klase politike qe ke!
    Saktë! Mirëpo duhët që dikush të sillet ndryshe në këtê vend, që të kthehet shpresa dhe që energjia të kanalizohet në drejtimin e duhur. Nëse nuk e bën Rama sot, atêherë dikush tjetër do ta bëjë atë në vend të tij.

Të paktën Rama para disa vitesh është shprehur vazhdimisht për një politikë ndryshe. A ishte kjo thjeshtë një mjet për të marrê një karrike të një vëndi me 1001 probleme? Nêse po atëherë edhe Rama do të përfundojë si parardhêsit e tij a nëse jo, atêherë ai duhët që ta tregojë veten si një përfaqësues i denjë i një brezi tjetër.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 26-04-2015 më 06:46

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar DYDRINAS për postimin:

martini1984 (26-04-2015)

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Saktë! Mirëpo duhët që dikush të sillet ndryshe në këtê vend, që të kthehet shpresa dhe që energjia të kanalizohet në drejtimin e duhur. Nëse nuk e bën Rama sot, atêherë dikush tjetër do ta bëjë atë në vend të tij.

Të paktën Rama para disa vitesh është shprehur vazhdimisht për një politikë ndryshe. A ishte kjo thjeshtë një mjet për të marrê një karrike të një vëndi me 1001 probleme? Nêse po atëherë edhe Rama do të përfundojë si parardhêsit e tij a nëse jo, atêherë ai duhët që ta tregojë veten si një përfaqësues i denjë i një brezi tjetër.
    Ka nje fjale qe quhet ndergjegje,dhe nuk e ka as Rama apo pala tjeter pa emra!
    Se si do perfundoje nuk me intereson aspak,se si do vazhdoje kjo politike mendoj si perhere!

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar martini1984 për postimin:

DYDRINAS (26-04-2015)

Do të kërkoja një zgjidhje urgjente politike për qeverisjen e vendit, para se ajo të degradoje krejtësisht.

Dy jave qendrova ne Shqiperi. Ka nje zhgenjim edhe me te madh se sa e kam parashikuar.

Shqiperia dhe shqiptaret jane te zhytur ne nje krize te thelle besimi, e cila po nuk u trajtua ne kohe, ka rrezik qe te shnderrohet ne nje cunami politik!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 13-08-2015 më 14:52

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    Mudder
    Postime
    447

Ka mundesi te ndryshoj kjo VIJE apo koncepti i te menduarit per te vjelur votuesit,por paksa si veshtire me kete klase politike qe ke!
    Bravo martin luterking. Problemi eshte se Dydrynasit nuk i intereson paanshmeria. Ai kerkon qe te nxjerre nga ujti i zi i kesaj fakalje nje galiç i cili eshte Lulzim Berisha

Rama po vonohet shume! Eshte momenti i fundit qe ta kuptoje se ai dhe qeveria e tij kane deshtuar.

Personalisht nuk kam ushqyer asnje iluzion, sepse per fat te keq i kam parashikuar me kohe keto zhvillime teper negative per shtetin dhe shoqerine shqiptare.

Nese nuk gjen force qe te ngrihet mbi interesat e veta personale dhe te forces politike qe ai perfaqeson dhe te rrezoje qeverine e tij te superdeshtuar dhe ti hape rrugen nje kompromisi te madh historik, atehere do te jete qytetari shqiptar ai qe do te percaktoje udhetimin e metejshem te Shqiperise.

Ai provoi dhe deshtoi! Ne fakt deshtuan edhe kete here shqiptaret me zgjedhjen e tyre te gabuar!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 03-09-2015 më 15:38

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Do ja kisha shit Shqiperine Gjermonit.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •