Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 75 prej 75

Për: Rama: Shqiptarët po ikin sepse keqkuptuan një njoftim

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Kishte 4 vite qe shqiptaret po ktheheshin ne Atdhe pasi ne vendet ku jetonin nuk ishte me mire se ketu.
    Por sivjet jo vetem ata qe u kthyen nga erdhen, por vec njerezve qe profesion kane politiken, te gjithe te tjeret gjeja e vetme qe enderojne eshte te ikin nje ore e me pare nga ky vend.
    Une mendoj se eshte e kunderta. Deri ne 2013 me thoshin miqte dhe fisi im na gjej ndonje vend pune andej te vijme. Kurse tani me thone hajde kthehu se cdo gje eshte permiresuar.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Une mendoj se eshte e kunderta. Deri ne 2013 me thoshin miqte dhe fisi im na gjej ndonje vend pune andej te vijme. Kurse tani me thone hajde kthehu se cdo gje eshte permiresuar.
    Bo gallate ti....
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Po hajde o byrazer.

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Meqenese je kaq i zgjuar, duhet ta dish qe Gjermania nuk ka nevoje per cobane delesh. Pra normalisht duhet ti ktheje tere ata qe kane ikur sipas llogjikes tende.
    Patjeter qe cdo person qe ka ikur do te kthehet nese kushtet e azilit nuk permbushen. Te vetmit qe ndoshta mund te konsiderohen per azil jane ata te cilet kane ikur per arsye gjakmarrjeje por me sa di une as ata nuk perfitojne sipas marreveshjes me Shqiperine ne baze te liberalizimit te vizave.

Gjithashtu azili ne Gjermani per motive gjakmarrjeje nuk ka kuptim sepse cdokush nga Shqiperia mund te shkoje ne Gjermani me lehtesi dhe ngujimi ne Shqiperi apo Gjermani nuk perben ndonje ndryshim.
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Po hajde o byrazer.
    Po e konsideroj si mundesi tani duke pare zhvillimin qe po merr Shqiperia.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •