Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Për: Fenomeni turperues: Një vajzë shqiptare ofron seks me pagesë, publikon edhe deta

Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Lereni vajzen te qete .Po mos egzistonin keto cdo benit ju meshkujt?
    Ato per ate gje kane lindur .Cdo dite degjoj te njojtur qe kane familje dhe bredhin me te tjera dhe e paraqesin si dicka te zakonshme.Keshtu qe asgje me nuk me shokon.
    Ceshte kjo gjeja moj Ksanthi
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Për: Fenomeni turperues: Një vajzë shqiptare ofron seks me pagesë, publikon edhe deta

s\eshte se na the ndonje gje te re
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    O popull idiot
    Ju rente dambullaja !!
    Po ca keni me gocen e botes?
    Eshte turperuese kur burri rreh gruan, perdhunon gocen 5 vjec, dhe vret veten.
    Eshte turperuese kur burri vret komshine per 10 cm toke bujqesore.
    Eshte turperuese kur burri rreh gruan per 10 vjet me radhe dhe kur gruaja e denoncon, policia tall bycen me ate (me gruan!)
    Keto gjera jane turperuese.
    Popull thashethemaxhi !
    eshte turperuese kur meshkujt i ushtrojne me force prostitucionin tek femrat
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Citim Postuar më parë nga Poeti Lexo Postimin
    Publikuar: 9:01 / 20.04.2015

Një vajzë shqiptare është përfshirë në rrjetin grek të seksit me pagesë, duke ofruar trupin e saj për meshkuj që duan të shuajnë epshet me femra që nuk i njohin.

Vajza është 20 vjeçare, quhet Mikaela, ose të paktën ky është emri që ajo ka publikuar dhe jeton në Greqi. Mikaela ka publikuar foto të saj.

Vajza shqiptare që shfaqet me pamje të censuruar te sytë për të mos u identifikuar gjerësisht, përmes një njoftimi, fton të gjithë meshkujt që janë të interesuar se do të gjendet në Selanik prej datës 17 prill 2015 dhe deri më datë 16 maj 2015.

“Dëshiron diçka të njomë, të freskët që të të rinojë? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij pranë teje kudo që të ndodhesh në Selanik, që të kalojmë së bashku qëndrim të mrekullueshëm, ndaj më telefononi dhe udhëtimi ynë fillon”.

Këtë tekst ka shpërndarë vajza shqiptare në zonën VIP të publikimeve të femrave të ndryshme që janë të disponueshme për seks, duke publikuar edhe detaje edhe datat e sakta kur ajo do të gjendet në Selanik për udhëtime orësh seksuale. /tetovasot/

Eshte ky nje fenomen i ri nder shqiptaret. Cfare mendoni ju ne lidhje me kete degradim te femres shqiptare?
    Eshte ky fenomen i ri????
    Ku jeton ti ore ne vazo lulesh,apo ne kavanoz,apo ne kullen e fildishit lol?
    Prostituta shqiptare ke ne Itali me shumice,aktivitet qe ka filluar qe ne vitet 91-92,edhe ne Greqi ka.
    Ke plot femra shqiptare me mentalitet kurve qe lidhen me meshkuj per qellime parash,sepse mashkulli
    ka shume para,martohen me te huaj sepse te huajt kane para te madhe,kalojne pikat doganore,aeroporte
    porte detare duke kapur per krahu ndonje te huaj dhe duke u hequr si gruaja e tij,per te mashtruar kontrollin
    dhe kaluar ne Itali dhe Greqi.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar benseven11 për postimin:

DiGiT@LiFE (02-05-2015)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •