Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,755

Për: "Kam Krishtin, kam gjithçka! - Si u konvertova nga myslimane në katolike"!

Nuk ka problem,kemi te konvertuar dhe Kryeministrin.

Presim pergjigje nga nga krahu myslyman qe mbeten me nje besimtar me pak.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Aferim Lexo Postimin
    Mos me shtrembero komentin, nuk kam shkruar se s'qe myslimane, por kam shkruar se assesi ka mundesi te kete qene praktikuese.
    -Po, jane 97% myslimane shqiptare ne Provincen Shqiptare (shtetin artificial Kosoven), me se 70% ne Shqiperine gjysmake si dhe, po, me se 40% ne Iliride nga ata 50% qe perbejne popullaten shqiptare ne shtetin artificial Maqedonine (Iliriden).
    Spo flisja vetem per komentin tend por ne pergjithesi. A eshte mysliman nje person qe kurre ska lexuar Kuranin, kurre ska shkuar ne xhami pervecse ne rast vdekjeje te ndonje te afermi, ka lindur ne familje myslimane por nuk din dhe nuk ka interes te mesoje se cfare ndalon e cfare ndalon feja islame?. Ky sipas fese islame nuk eshte mysliman por hipokrit, sipas teje qenka mysliman?!

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga elijsa Lexo Postimin
    E cuditshme sa aktive jane djajte!
    E nderuar djalli punon qe njerezit te mos besojne ne Krishtin ose punon qe te shtremberohet besimi krishter e nuk punon per te bere njerezit te krishtrere. Po gabon rende me kesi postime...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2011
    Postime
    239

Pse ju ben kaq cudi ky lajm ? Ne vitet e 90a sa qindra mijera Shqiptare qe emigruan ne Itali apo ne Greqi ndryshuan fene qe kishin duke u pagezuar ? Kte e bene per arsye asimilimi duke mare parasysh qe kto dy vendet japin shum rendesi ne feja. Edhe kunderta te ndodhte, qe Shqiptare te konvertoheshin ne myslimane nuk do benete pershtypje. Shum Shqiptare vene ne radhe te pare leverdine qe kane. Por ky rasti nuk esht i tille, nuk besoj qe u be per shkak perfitimi. Cdo njeri eshte i lire te zgjedh fene qe ndjen me shum afer.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Duhen respektuar zgjedhjet e njerëzve dhe nuk është aspak morale të dhunosh psikologjikisht apo fizikisht dikë sepse mendon ndryshe. Nëse kjo histori është e vertetë atëherë me plot gojën mund të themi që dhuna ndaj kësaj vajze është diçka shumë e shëmtuar.

Në fe ska dhunë,
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

6. 2 antarët më poshtë falenderuan Meriamun për mendimin e shprehur në këtë postim:

Aferim (13-04-2015),mesia4ever (14-04-2015)

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga TilVolioR Lexo Postimin
    Pse ju ben kaq cudi ky lajm ? Ne vitet e 90a sa qindra mijera Shqiptare qe emigruan ne Itali apo ne Greqi ndryshuan fene qe kishin duke u pagezuar ? Kte e bene per arsye asimilimi duke mare parasysh qe kto dy vendet japin shum rendesi ne feja. Edhe kunderta te ndodhte, qe Shqiptare te konvertoheshin ne myslimane nuk do benete pershtypje. Shum Shqiptare vene ne radhe te pare leverdine qe kane. Por ky rasti nuk esht i tille, nuk besoj qe u be per shkak perfitimi. Cdo njeri eshte i lire te zgjedh fene qe ndjen me shum afer.
    Nuk ka te beje asgje me besimin krishter ajo cfare thua ti. Ajo eshte asimilim sepse ju ateistet dhe myslimanet keni shkatrruar shtetin duke na lene te fundit ne Evrope atehere medoemos qe ta mbushesh barkun me buke duhet te marresh rruget e botes dhe te trajtohesh si romet pa shtet e pa asgje. Jezusi flet kunder asaj qe t'i jepet prioritet pasurise materiale andaj ky s'eshte konvertim por ateizem i ripaketuar e i maskuar si krishterim. Sot qindra mijera femije te shqiptareve flasin vetem anglisht, danisht, greqisht, arabisht etj. dhe asimilohen.

i/e regjistruar Maska e lace
    Anëtarësuar
    18-09-2014
    Postime
    240

O Zot o Zot,Mbaji mendjen njerezve se lexojne nje tufe perrallash edhe u duket vetja dijetar,ose qe kane te verteten ne duar, Zoti Nuk ka bere 4 cifte ne fillim,por beri nje cift Even edhe Adamin,keshtu qe ne baze te zanafilles se njeriut,si edhe gjeneologjia qe thuhet ne bibel,nuk ekziston ne besimet e tjera,eshte mjaft e qarte si djelli,por te kishte dicka mangut ne bibel eshte e sigurt se zoti do ta plotesonte ate,ose do ta urdheronte zoti gjithcka per darjet fetare,,,,,,I Mjer ai qe e konsideron veten si pjese e nje feje,,, sduhet te kete fe,duhet te kete vetem besim,

Paqe,dhe Harmoni per te gjithe forumistet!!!
    Mos u Beni te gjithe Mesuesa se per kete do te gjukoheni ashper !!!

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar lace për postimin:

mesia4ever (14-04-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-09-2014
    Postime
    992

tani mire e ke bere se feja me burim te vertete ajo e Krishtit eshte, por edhe perpjekjet e myslimaneve jane po njesoj per te shkuar ne rrugen e zotit dhe parajse dhe jo atje ku do na cojne ne vendin e orgjive pa kriter dhe torturave pervec atyre qe do fale zoti.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •