Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-03-2015
    Postime
    3

Pershendetje!

Pershendetje miq!
    Kohet e fundit kam degjuar se ne gjermani eshte me lehte te marresh azil,ne raport me shtetet tjera te vendeve shengen.
    Tani une duke pasur keto arsye:
    Plagosje me thik nga persona te panjohu(ku prokuroria nk ka mundur ta zbardh ngjarjen)
    Ne 2013 kam qen komisioner I PD-s,dhe per kete arsye nje nga komunat e tr me drejtues te majt me ka shembur shtepin,duke perdor preteksin se ndertesa eshte pa leje,
    Dhe arsyeja e fundit esht se kam kercenime nga nje person per shkak te nje lidhje intime me nje femer..!
    A mund te me thote dikush a kam shance te qendroj ne gjermani apo jo?

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Pėr: Pershendetje!

Nuk e di si funksionon lilgji gjerman,por sido qe te jet arsyeja o shkaqet qe ke qene komisiones i PD e te kan prishur shpine pa leje.... nuk duhet te vleje per mentalitetin gjerman. "Ne vend te azilit ka rrezik t'et fusin mbrena,edhe ne mungese faji o provazh".

Nuk duhet te vlejne si arsye per azil.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-03-2015
    Postime
    3

Po gjermani gjyko Me kompetenca ligjore mo shoku jo me mentalitet
    Pastaj Te gjitha provat I disponoj
    Gjuthsesi rrofsh
    Flm

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Ke te drejte,gjykojne simbas ligjit jo simbas mentalitetit.Se perndryshe nuk do kishin mentalitetin e ligjit.

Nuk dua te vej ne dyshim qe ke te drejte, megjithe provat,vetem se qe nje ligj te vleje duhet te jete i barabarte per te gjithe,ne kuptimin qe po te japin ty azil politik si komisioner i PD duhet te garantojne edhe komisioneret e PS kur PD te vi prap ne qeveri. Pra, mentaliteti,duhet ti japi garancit qe ligji te zbatohet sa here ndryshohen qeverite ne Shqiperi.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276

Citim Postuar mė parė nga Xhejsi xhejms Lexo Postimin
    Pershendetje miq!
    Kohet e fundit kam degjuar se ne gjermani eshte me lehte te marresh azil,ne raport me shtetet tjera te vendeve shengen.
    Tani une duke pasur keto arsye:
    Plagosje me thik nga persona te panjohu(ku prokuroria nk ka mundur ta zbardh ngjarjen)
    Ne 2013 kam qen komisioner I PD-s,dhe per kete arsye nje nga komunat e tr me drejtues te majt me ka shembur shtepin,duke perdor preteksin se ndertesa eshte pa leje,
    Dhe arsyeja e fundit esht se kam kercenime nga nje person per shkak te nje lidhje intime me nje femer..!
    A mund te me thote dikush a kam shance te qendroj ne gjermani apo jo?

Iken ato kohra,kur shkoje ne Gjermani dhe merje azil.

Kto nuk jan arsye per nje azil kerkues (Ne 2013 kam qen komisioner I PD-s,dhe per kete arsye nje nga komunat e tr me drejtues te majt me ka shembur shtepin,kercenime nga nje person per shkak te nje lidhje intime me nje femer)

Azili per Shqiptaret eshte i mbyllur,nuk ka me shance ,edhe Saliun apo Ramen te vrisni
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-03-2015
    Postime
    3

Kam te njejtin mendim z.Dilo
    Ti linda ke ndonje argument qe nk merr azil politik, apo ja fut kot me ato 'kokrrat' sipas qejfit???

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •