Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Për: ”Germanwings”: 150 persona në bordin e avionit të rrëzuar në Francë

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Welcome to the dark side
    leje se jane teori konspirative

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Airbus kishte difekt!

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168

Citim Postuar më parë nga martini1984 Lexo Postimin
    Airbus kishte difekt!
    Se pari ngushllimet me te sinqerta familjareve te viktimave te kesaj tragjedie te madhe per Gjermaninë e veqmas per qytetin Haltern am See në Münsterland ( ku unë jetoj qe disa vite) pasiqë nga ketu ishin 16 gjimnazistët.
    Me aeroplanin ishte gjithçka ne rregull, deri te fatkeqesia erdhi pasi pilotit tedytë i erdhi per dore që ta jetesonte planin e tij ashtu siq e kishte ne koken e tij te krisur.
    Se gjithçka ishte mirë e planifikuar na ai, tregon edhe letra lamtumirese apo pershendetese qe i kishte lëne familjes se ti, dhe qe iu gjet nga nje kontroll ne banesen e tij.

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Citim Postuar më parë nga Lordlover Lexo Postimin
    Se pari ngushllimet me te sinqerta familjareve te viktimave te kesaj tragjedie te madhe per Gjermaninë e veqmas per qytetin Haltern am See në Münsterland ( ku unë jetoj qe disa vite) pasiqë nga ketu ishin 16 gjimnazistët.
    Me aeroplanin ishte gjithçka ne rregull, deri te fatkeqesia erdhi pasi pilotit tedytë i erdhi per dore që ta jetesonte planin e tij ashtu siq e kishte ne koken e tij te krisur.
    Se gjithçka ishte mirë e planifikuar na ai, tregon edhe letra lamtumirese apo pershendetese qe i kishte lëne familjes se ti, dhe qe iu gjet nga nje kontroll ne banesen e tij.
    Ngushellime te mbeturve gjalle dhe mbase keni ndezur dhe juve qiri atje.Ndonje leter nuk ka lene ai me sa di une,si dhe dihej qe nga 2009 qe ishte me depresion??????????????
    Tashti paskan gjetur nje video ne sekondat e fundit para perplasjes ne mal,si dhe po shikojne dy celulare n.q-se funksionojne akoma.
    Bild Zeitung mos e bli heren tjeter dhe kursen disa cent!
    Kalofsh mbare.

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168

Citim Postuar më parë nga martini1984 Lexo Postimin
    Ngushellime te mbeturve gjalle dhe mbase keni ndezur dhe juve qiri atje.Ndonje leter nuk ka lene ai me sa di une,si dhe dihej qe nga 2009 qe ishte me depresion??????????????
    Tashti paskan gjetur nje video ne sekondat e fundit para perplasjes ne mal,si dhe po shikojne dy celulare n.q-se funksionojne akoma.
    Bild Zeitung mos e bli heren tjeter dhe kursen disa cent!
    Kalofsh mbare.

Eshte një temë e dhimbshme dhe e ndjeshme dhe nuk me duket fort njerzore qe të flasim me hamendje vetem sa per të thene diçka. Nese jemi të painformuar, do te ishte mirë qe te shprehim keqardhjen tonë dhe ta lëmë me aq.
    Meqë e paske kthyer në personale atehhere po kam ndezur qirinje dhe kam berë homazhe te shkallet e Gymnasium ne Haltern sikur gjithë bashkeqytetaret e mi. Sa per Zeitung nuk e blej por e huazoj nga koleget e zyres, keshtu që mos u shqeteso per buxhetin tim.
    Leter pershendetese piloti ka lëne, kjo ka qenë ne mediat gjermane dhe e di gjithkush, pos teje.
    Nuk ka kompani në botë e aq më pak nje kompani prestigjioze sikur Germanwings, te punesoj nje pilot ne depresion qe 6 vite. Kete mos ia thuaj askujt tjeter se eshte qesharake.
    Gjendja psiko-fizike e nje piloti duhet te jet ne rregull 100%. Kontrollat mjekesore pilotet i kan te detyryeshme.

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Eshte një temë e dhimbshme dhe e ndjeshme dhe nuk me duket fort njerzore qe të flasim me hamendje vetem sa per të thene diçka. Nese jemi të painformuar, do te ishte mirë qe te shprehim keqardhjen tonë dhe ta lëmë me aq.
    Meqë e paske kthyer në personale atehhere po kam ndezur qirinje dhe kam berë homazhe te shkallet e Gymnasium ne Haltern sikur gjithë bashkeqytetaret e mi. Sa per Zeitung nuk e blej por e huazoj nga koleget e zyres, keshtu që mos u shqeteso per buxhetin tim.
    Leter pershendetese piloti ka lëne, kjo ka qenë ne mediat gjermane dhe e di gjithkush, pos teje.
    Nuk ka kompani në botë e aq më pak nje kompani prestigjioze sikur Germanwings, te punesoj nje pilot ne depresion qe 6 vite. Kete mos ia thuaj askujt tjeter se eshte qesharake.
    Gjendja psiko-fizike e nje piloti duhet te jet ne rregull 100%. Kontrollat mjekesore pilotet i kan te detyryeshme.
    Me tragjedite e te tjereve nuk kam perse te tallem sepse mendoj qe mund te ishim dhe ne, ose familiaret tane ne avion!
    Sa per letren kane marre parasysh kontrollin qe ju be ne banese ose ne kompiuterin e tij!
    Si dhe diten e marte Lufthansa e pranoi qe eshte informuar nga Andreas Lubitz qe ne 2009 qe kishte probleme depresive!
    Hidhi nje sy faqes se saj,dhe pastaj e shikojme se kush behet qesharak!
    Keni bere shume mire qe keni bere homazhe.
    KLM

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,063

ne nentor te vitit te kaluar ka ndodhur u njejti incident me te njejten linje me te njejten kompani me te njejtin tip avioni, pilotet kunder deshires se tyre humben kontrollin dhe lartesine e avionit dhe vetem ne momentin e fundit arriten te marrin nen kontroll avionin dhe shmangen tragjedine,kur zbriten ne toke pilotet deklaruan se sensoret e avionit kishim ngrire dhe duke i bere restart arriten ti rivendosin ne pune, kjo gje nuk duhej te perseritej me por ja qe ndodhi perseri

siguria e trasportit ajror civil ne bote kontrollohet nga nje grusht individesh dhe organizatash te uniformanizuar paraprakisht, keto organizma nuk kane asnjehere interes qe ti tregojne publikut te thjeshte te verteten sepse pasojat ne te tilla raste jane fatale per fitimet e kompanive dhe pèr ekonomine

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ATMAN për postimin:

martini1984 (03-04-2015)

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Ket ajroplejnin e rrezoi nji profesori im sepse po testonte nje arme super te fuqishme e cila do beje qe Shqiperia me ne krie krietar profesorin tim te sundoje boten.
    Po nuk me besuat, prisni ca millenjume dhe do shihni.

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Thumbs up Për: ”Germanwings”: 150 persona në bordin e avionit të rrëzuar në Francë

Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    ne nentor te vitit te kaluar ka ndodhur u njejti incident me te njejten linje me te njejten kompani me te njejtin tip avioni, pilotet kunder deshires se tyre humben kontrollin dhe lartesine e avionit dhe vetem ne momentin e fundit arriten te marrin nen kontroll avionin dhe shmangen tragjedine,kur zbriten ne toke pilotet deklaruan se sensoret e avionit kishim ngrire dhe duke i bere restart arriten ti rivendosin ne pune, kjo gje nuk duhej te perseritej me por ja qe ndodhi perseri

siguria e trasportit ajror civil ne bote kontrollohet nga nje grusht individesh dhe organizatash te uniformanizuar paraprakisht, keto organizma nuk kane asnjehere interes qe ti tregojne publikut te thjeshte te verteten sepse pasojat ne te tilla raste jane fatale per fitimet e kompanive dhe pèr ekonomine

Se mos vetem ky rast.....
    Shume drejt, por pastaj hyme ne teori kospiracioni!

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Qe te jemi korrekt me njeri-tjetrin dhe jo personale!
    http://www.t-online.de/nachrichten/a...geklaert-.html
    Dhe do i kushtoi shoqerise ajrore qindra miliona,duke marre parasysh qe procesin avokati do e bej ne USA po srane dakord!
    Kete e ke te fresket nuk mund ta di kush e ka fajin piloti,turbina,sistemi ajrosjes apo komplot!
    http://avherald.com/h?article=48546eb6&opt=0
    Me te mira

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •