Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-05-2012
    Postime
    50

Punesim ne lindjen e mesme

Pershendetje miq! Kam degjuar dhe po shoh vazhdimisht oferta pune per ne lindjen emesme, por edhe kam degjuar fjale jo te mira per punet ne hotel, thone se i shfrytezojne shume dhe i perdorin dhe per pune te tjera. Kush ka punuar andej ose ka dike qe punnon ne hotel a mund te me ndihmoje me nje informacion te plote se si jane kushtet dhe si trajtohen? faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Pėr: Punesim ne lindjen e mesme

Citim Postuar mė parė nga Xhoni2012 Lexo Postimin
    Pershendetje miq! Kam degjuar dhe po shoh vazhdimisht oferta pune per ne lindjen emesme, por edhe kam degjuar fjale jo te mira per punet ne hotel, thone se i shfrytezojne shume dhe i perdorin dhe per pune te tjera. Kush ka punuar andej ose ka dike qe punnon ne hotel a mund te me ndihmoje me nje informacion te plote se si jane kushtet dhe si trajtohen? faleminderit
    Kij parasysh qe kto vende jon msu me mor puntor nga India dhe Bangladeshi qe i pagojn diku 400-600$ ne muaj. Kto jon vende shum te varfra qe se kan problem me sakrifiku. Normalisht qe edhe ty do te trajtojn njesoj si ato. Do te t'strehojn ne dhoma me kompesata te ndame si ne azil ku zakonisht jetojn 4-6 veta ne nje dhome. Ne vendet e lindjes mesme ben hajer vetem noqoftese je inxhinier apo menaxher me degreee nga universitete me emer plus me eksperienc pune ne kompani prestigjioze. Nqoftse shkon si kamarjer apo profesion te rendomt mos boj gabim se do t'nxihet jeta.

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Sayan2003 pėr postimin:

Aferim (21-03-2015)

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga Xhoni2012 Lexo Postimin
    Sayan2003 ka plotesisht te drejte....
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

mos e ha sapunin per djathe

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

Me kto punet ne lindjen e mesme zakonisht perfundon ne youtube i veshur me kostum portokalli edhe me jataganin te fyti.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar bayern pėr postimin:

martini1984 (22-03-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-03-2015
    Postime
    16

ne kohen kur ISIS po perhapet gjithnje e me shum un sdo e ndermerrja nje mision te tille "vetvrases" ..per 500-600 € ne muaj ka pun sa te dush ne mal te zi pa qen nevoja me shku ne lindjen e mesme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-05-2012
    Postime
    50

faleminderit per ndihmen tuaj, tani e lashe perfundimisht ate pune, po ne Gjermani si mund te gjej nje kontrate pune per hidraulik ose bojaxhi?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •