Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25

Tema: Blic vizitė

Blic vizitė

Erdha miq tė ju vizitoj dhe tė ju pėrshėndes.
    E po miqtė tė shtykan tė bėsh sakrifica, pas kaq vitesh.

Respekt pėr ju,

Pėr: Blic vizitė

Mirėmėngjesi miq
    Ju dėshiroj njė ditė tė mbarė me shumė suksese nė punė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2012
    Postime
    390

Mirėsenaerdhe

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar DiGiT@LiFE pėr postimin:

Citim Postuar mė parė nga DiGiT@LiFE Lexo Postimin
    Mirėsenaerdhe
    mirė se ju gjeta

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Mire se erdhe por sna u prezantove kush ke qene me pare??
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Busy Girl pėr postimin:

Citim Postuar mė parė nga Busy Girl Lexo Postimin
    Mire se erdhe por sna u prezantove kush ke qene me pare??
    mirė se ju gjeta. tė faleminderit busy girl pėr pėrshėndetjen. besoj tė shkon mendja pak kush jam, por paraprakisht tė flėnderoj edhe njė herė pėr pėrshėndetjen dhe kjo mė erdhi mirė, meqė edhe ty tė kam pasur nė grupin e miqve tė mirė. nuk po prezantohem se nofka ime nuk ka qenė fort e dėshirueshme pėr stafin drejtues. unė kėtė herė hyra sa pėr tė ju pėrshėndetur ju miq tė mi tė mirė. ndoshta stafi kėtė herė do tė jetė pak mė tolerues. po mė bllokuan edhe kėsaj radhe, atėherė unė prapė dukem/paraqitem pas njė viti - vatėm sa pėr tė ju pėrshėndetur juve miqtė e mi.

P.S. Edhe pak ndihmesė ( eh, sa herė kemi luajtur me gjėza tė ndryshme ): shiko te profili im, shih nė cilat tema kam komentuar dhe e gjen!

Tė faleminderit mike e shtrenjtė:
    Pėrshėndetje edhe pėr ju miqtė e tjerė, sepe ndodh, pas ketij postimi stafi bėn bllokadėn.
    Mė kujtoni te tema"Pėr kė ju ka marrė malli" e mikut AGim Metbala. Unė herė pas herė, kur tė mė bie ndėrmend pėr ju, do tė ju vizitoj atje!

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga EtritBejta Lexo Postimin
    mirė se ju gjeta. tė faleminderit busy girl pėr pėrshėndetjen. besoj tė shkon mendja pak kush jam, por paraprakisht tė flėnderoj edhe njė herė pėr pėrshėndetjen dhe kjo mė erdhi mirė, meqė edhe ty tė kam pasur nė grupin e miqve tė mirė. nuk po prezantohem se nofka ime nuk ka qenė fort e dėshirueshme pėr stafin drejtues. unė kėtė herė hyra sa pėr tė ju pėrshėndetur ju miq tė mi tė mirė. ndoshta stafi kėtė herė do tė jetė pak mė tolerues. po mė bllokuan edhe kėsaj radhe, atėherė unė prapė dukem/paraqitem pas njė viti - vatėm sa pėr tė ju pėrshėndetur juve miqtė e mi.

P.S. Edhe pak ndihmesė ( eh, sa herė kemi luajtur me gjėza tė ndryshme ): shiko te profili im, shih nė cilat tema kam komentuar dhe e gjen!

Tė faleminderit mike e shtrenjtė:
    Pėrshėndetje edhe pėr ju miqtė e tjerė, sepe ndodh, pas ketij postimi stafi bėn bllokadėn.
    Mė kujtoni te tema"Pėr kė ju ka marrė malli" e mikut AGim Metbala. Unė herė pas herė, kur tė mė bie ndėrmend pėr ju, do tė ju vizitoj atje!

Po ti nuk paskesh vdekur qe ben sikur s'ekziston me shaka pak..... pa he thuaje i here troē, nuk kane per te te vene ne litar (e sheh kam mesuar te lakoj ne trajta foljen VĖ?)

Citim Postuar mė parė nga Aferim Lexo Postimin
    Po ti nuk paskesh vdekur qe ben sikur s'ekziston me shaka pak..... pa he thuaje i here troē, nuk kane per te te vene ne litar (e sheh kam mesuar te lakoj ne trajta foljen VĖ?)
    hahahah. AFERIM, o Aferim. Nuk e them jo, sepse dua t'u dukem miqve si dikur. Zgjidhjen e dhashė nė formė tė njė gjėze, d.m.th. shikoni komentet e mia qė kam bėrė dje nėpėr temat e mia dhe e gjeni. NUk e di nėse ti e mban mend kėtė kohė. Rrinim me orė tė tėra me humor e me qyfyre. ( Edhe ti pėrgjigjen ma dhe me njė gjėzė. Kjo qė the,, se e zgjodhe foljen VĖ mė bėn tė jam sė paku 80% i sigurt se cili/cila je ).

Dua kėtė herė ta vecoj mikun tim, Beso Bashllarin, tė cilin nuk e kam harruar pėr asnjėherė

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga EtritBejta Lexo Postimin
    hahahah. AFERIM, o Aferim. Nuk e them jo, sepse dua t'u dukem miqve si dikur. Zgjidhjen e dhashė nė formė tė njė gjėze, d.m.th. shikoni komentet e mia qė kam bėrė dje nėpėr temat e mia dhe e gjeni. NUk e di nėse ti e mban mend kėtė kohė. Rrinim me orė tė tėra me humor e me qyfyre. ( Edhe ti pėrgjigjen ma dhe me njė gjėzė. Kjo qė the,, se e zgjodhe foljen VĖ mė bėn tė jam sė paku 80% i sigurt se cili/cila je ).

Dua kėtė herė ta vecoj mikun tim, Beso Bashllarin, tė cilin nuk e kam harruar pėr asnjėherė

Vallain as e kam idene se kush mund te jesh, meqe ketu une jam i anetar i ri......im vella me sugjeroi te anetaresohesha meqe shume ma ka enda gjuhen shqipe dhe une pranova meqe pohoi kete; "Ne kete forum do hasesh edhe ne profesore te gjuhes shqiptare".....

Citim Postuar mė parė nga Aferim Lexo Postimin
    Vallain as e kam idene se kush mund te jesh, meqe ketu une jam i anetar i ri......im vella me sugjeroi te anetaresohesha meqe shume ma ka enda gjuhen shqipe dhe une pranova meqe pohoi kete; "Ne kete forum do hasesh edhe ne profesore te gjuhes shqiptare".....
    hahahah. paske gjuhė nepėrke. thumbuake me pambuk!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •