Unë nuk kam aspak besim tek një pjesë e shoqërisë sonë që ngjajnë me plehrat, me ciganët, me kafshët!
100%
90%
80%
70%
60%
50%
40%
30%
20%
10%
0%
Kërcënimi vjen nga shteti
Unë nuk kam aspak besim tek një pjesë e shoqërisë sonë që ngjajnë me plehrat, me ciganët, me kafshët!
Sui generis
30% votova por dyshoj se eshte shume gjithsesi.
{A_N_G_E_L_69} (09-07-2015)
MUAHHH, po ku je mor Enea djali
Sot luan Partizoni zemra jote lol
Hajde ishalla me fitore dhe welcome back ty ktu ne forum.
shpresoj tme mbash mend mua :P
Ndryshuar për herë të fundit nga {A_N_G_E_L_69} : 09-07-2015 më 10:31 Arsyeja: ....
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
OO7 (09-07-2015)
{A_N_G_E_L_69} (09-07-2015)
ME FALNI SHUM QE JAM JASHTE TEME
pershendetje
ju lutem jam e interesuar per nje informacion shum te vlefshem per mua
kam nje italishte shum te mire ne te folur por jam e interesuar te mesoj si ta shkruaj dhe lexoj ne menyre perfekte
a me ndihmoni dot me ndonje sit ku mund te praktikohem
faleminderit paraprakisht
martini1984 (28-07-2015)
Edhe magyarisht jam....
Ne te folur
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Per temen.....tek ligji do kisha besim,po te kishte shtet!
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Poet,
Jam plohtesisht nga ana jote. Problemi esht qe ne nje shtet duhet te ken nje basament ligjor dhe ne njejten koh te ket nje shoqeri e shkolluar, me vetdije, ku per secilin ligji esht mbi te gjitha. Une besoj se keto dy pika jan kryesore per nje zhvillim positiv te shtetit. Te na esht problemi i shkollimit, problem i cili e ngadalson ose e bllokon ngritjen e dijes.
Per ket rast muj te supozoj se ne te ardhem, kur shkollimi dhe ligjet e saj te behen me te forta, populli i jon ka me qen me ma shum dije, me ma shum respekt per ligjin, dhe i njejti popull ka me kan aq sa i dishum se mundet te bej ligje te reja.
Shpresa per nje ardhme me te mir.
Te pershendes
Iliria88
Te ligji kemi besim, po te zbatuesit e ligjit nuk kemi !!
Krijoni Kontakt