Close

Rezultati i Sondazhit: Çfarë sigurie për jetën iu ofron shteti shqiptar?

Votues
104. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • 100%

5 4.81%
  • 90%

1 0.96%
  • 80%

2 1.92%
  • 70%

4 3.85%
  • 60%

4 3.85%
  • 50%

3 2.88%
  • 40%

5 4.81%
  • 30%

6 5.77%
  • 20%

7 6.73%
  • 10%

12 11.54%
  • 0%

23 22.12%
  • Kërcënimi vjen nga shteti

32 30.77%
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    i/e regjistruar Maska e System_32
    Anëtarësuar
    24-08-2012
    Postime
    135

Për: A kini besim tek ligji e shteti për të mbrojtur jetën tuaj si qytetarë?

Sa kisha pa e ndegjuar fjalen shtet dhe ligj,kjo qeveri mund te quhet gjithcka vec shtet e ligj nuk ka

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Citim Postuar më parë nga System_32 Lexo Postimin
    Sa kisha pa e ndegjuar fjalen shtet dhe ligj,kjo qeveri mund te quhet gjithcka vec shtet e ligj nuk ka
    Kjo qeveri apo ajo qe iku apo ajo qe do te vije..nuk ka ligj, nuk ka shtet, ky vend nuk ka asnje shprese, e vetmja menyre per te bere nje jete dinjitoze eshte emigrimi.
    Cdo gje eshte relative...

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar smokkie për postimin:

martini1984 (15-04-2015)

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Kjo qeveri apo ajo qe iku apo ajo qe do te vije..nuk ka ligj, nuk ka shtet, ky vend nuk ka asnje shprese, e vetmja menyre per te bere nje jete dinjitoze eshte emigrimi.
    Gjeneratat e ardheshme do e permiresojne imazhin....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    Mudder
    Postime
    447

Besim te ligji kemi, por te zbatuesit e ligjit nuk kemi fare. Policia dhe Gjykatat jane te korruptuara kembe e koke. Sidomos ankesa ime me e madhe shkon per Policine qe eshte ne terren cdo dite. Jane pothuajse in-egzistent. Shkollat jane te mbushura me adolishente qe mbajne thika, doreza grushti dhe arme zjarri. Ne rruge qarkullojne rrugecer deri ne oret e para te mengjesit duke pire drogera e duke vjedhur. Ne timonin e makinave ke psikopater qe nuk ju ben syu drite e qe jane gati te te shtypin mu siper vijave te bardha. Me pak fjale Policia eshte kot fare. Jo se ka qen me mire perpara, por edhe kjo qe eshte tani nuk eshte se solli ndonje ndryshim.

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wrangler për postimin:

martini1984 (30-04-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-04-2015
    Postime
    7

Une votova qe kercenimi vjen nga shteti dhe doja ta argumentoja, them keshtu, sepse edhe ate 10 apo 20 % siguri qe mund te kemi nga ky shtet, ky shtet na e mer serish, sepse shiko cfar ndodh ne shtet, akuzat per vrasje e akuzat per klientelizem, akuza per favorizime te rretheve te ngushta familjare e shoqerore, ceshte kjo gje, kjo eshte vetem rrenim i shtetit jo rilindje qe ky burri i premtoi shqiperise.

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Eagleone për postimin:

martini1984 (30-04-2015)

Si me shtet, si pa shtet, shqiptaret ndjehen te sigurte 0%. Nder shqiptaret vlen gjithmone shprehja: " Dy duar per nje koke"!

Kam besim tek ligji,me sakte ligji eshte por shteti i përkul ato sipas interesave të tij

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-05-2015
    Postime
    1

Ka shume pune per tu bere!

[QUOTE=Albo;3788308]

- A ndiheni i sigurt për jetën në vendin/qytetin ku banoni ju dhe familja juaj? Jetoj i qete, pa frike.
    - A keni besim se shteti shqiptar mund t'iu sigurojë jetën, pronën e liritë tuaja kushtetuese? Kam besim me shum se ckam patur para tre viteve.
    - Në betejën mes krimit dhe shtetit ligjor, kush po fiton dhe kush po humbet?Shteti po fiton terren gradualisht.
    - A ekziston simbioza mes krimit dhe politikës shqiptare? Jo aq theksuar sec ka egzistuar para tre viteve.
    - Krimi kontrollon politikën apo politika krimin? Apo janë dy kokat e së njëjtës monedhë? Nderthurje me njera tjetren, si ne cdo shtet te planetit toke.
    - Çfarë duhet të ndryshojë që situata e sigurisë në vend të përmirësohet? te vashdoje lufta kunder korrupsionit. Cdo gje me pas vjen zinxhir pozitivisht per mireqenien dhe sigurine e qytetarit.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Ata qe kan votu 100% qenkan shteti vet

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •