Sa kisha pa e ndegjuar fjalen shtet dhe ligj,kjo qeveri mund te quhet gjithcka vec shtet e ligj nuk ka
100%
90%
80%
70%
60%
50%
40%
30%
20%
10%
0%
Kërcënimi vjen nga shteti
Sa kisha pa e ndegjuar fjalen shtet dhe ligj,kjo qeveri mund te quhet gjithcka vec shtet e ligj nuk ka
Cdo gje eshte relative...
martini1984 (15-04-2015)
Besim te ligji kemi, por te zbatuesit e ligjit nuk kemi fare. Policia dhe Gjykatat jane te korruptuara kembe e koke. Sidomos ankesa ime me e madhe shkon per Policine qe eshte ne terren cdo dite. Jane pothuajse in-egzistent. Shkollat jane te mbushura me adolishente qe mbajne thika, doreza grushti dhe arme zjarri. Ne rruge qarkullojne rrugecer deri ne oret e para te mengjesit duke pire drogera e duke vjedhur. Ne timonin e makinave ke psikopater qe nuk ju ben syu drite e qe jane gati te te shtypin mu siper vijave te bardha. Me pak fjale Policia eshte kot fare. Jo se ka qen me mire perpara, por edhe kjo qe eshte tani nuk eshte se solli ndonje ndryshim.
martini1984 (30-04-2015)
Une votova qe kercenimi vjen nga shteti dhe doja ta argumentoja, them keshtu, sepse edhe ate 10 apo 20 % siguri qe mund te kemi nga ky shtet, ky shtet na e mer serish, sepse shiko cfar ndodh ne shtet, akuzat per vrasje e akuzat per klientelizem, akuza per favorizime te rretheve te ngushta familjare e shoqerore, ceshte kjo gje, kjo eshte vetem rrenim i shtetit jo rilindje qe ky burri i premtoi shqiperise.
martini1984 (30-04-2015)
Si me shtet, si pa shtet, shqiptaret ndjehen te sigurte 0%. Nder shqiptaret vlen gjithmone shprehja: " Dy duar per nje koke"!
Kam besim tek ligji,me sakte ligji eshte por shteti i përkul ato sipas interesave të tij
Ka shume pune per tu bere!
[QUOTE=Albo;3788308]
- A ndiheni i sigurt për jetën në vendin/qytetin ku banoni ju dhe familja juaj? Jetoj i qete, pa frike.
- A keni besim se shteti shqiptar mund t'iu sigurojë jetën, pronën e liritë tuaja kushtetuese? Kam besim me shum se ckam patur para tre viteve.
- Në betejën mes krimit dhe shtetit ligjor, kush po fiton dhe kush po humbet?Shteti po fiton terren gradualisht.
- A ekziston simbioza mes krimit dhe politikës shqiptare? Jo aq theksuar sec ka egzistuar para tre viteve.
- Krimi kontrollon politikën apo politika krimin? Apo janë dy kokat e së njëjtës monedhë? Nderthurje me njera tjetren, si ne cdo shtet te planetit toke.
- Çfarë duhet të ndryshojë që situata e sigurisë në vend të përmirësohet? te vashdoje lufta kunder korrupsionit. Cdo gje me pas vjen zinxhir pozitivisht per mireqenien dhe sigurine e qytetarit.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Ata qe kan votu 100% qenkan shteti vet![]()
Krijoni Kontakt