Postuar mė parė nga
dashuri
pershendetje miq te forumit,kerkoj opinionet tuaja te sinqerta
para disa kohesh njoha nje vajze ,qe ka shume vlera ,ka shume cilesi te mira .
u miqesova shume shpejte me me ate , ka pak kohe qe ne jemi zene dhe fajin e kam une .
Me te ja kaloja shume mire ,i hapeshim njeri tjetrit per cdo gje ,
tani nuk flasim sepse une i thashe disa fjale qe ajo nuk i meritonte , bera gabimin me te madh qe thashe ato fjale ,ajo u lendua shume ,se nuk e priste nga une
une u pendova por tani .........
Ajo me tha qe shoqeria jone mori fund perfundimisht dhe rruget tona ndahen ketu .
ajo nuk pranon qe te flasi me mua ,dua qe te flas me te te por ajo nuk pranon , as miremengjes nuk me thote me , kerkoj qe te flas me te por nuk pranon .
nje dite i bllokova rrugen dhe aty folem , gjate bisedes kuptova qe ajo ishte akoma e lenduar nga fjalet e mia , gjate bisedes kuptova qe gjerat mes nesh do rregulloheshin por disa dite me vone ,ajo me ben bllok ne cel ,fb ,whaatcap ,viber kudo . dhe kjo pa arsye ,
me ate vajzen shikohem dite per dite ,jemi ne te njejten klase ose grup . e pashe qe kur morem pergjigjet e provimeve ajo u gezua e pashe ne fytyre ,u gezua per mua qe kisha dale mire . para dy ditesh gjate leksionit ishim ulur shume large njeri tjetrit , une po perpiqesha ta shikoja me stil dhe ajo me stil me donte te me shikonte mua dhe shikimet tona u perplasen jo nje here por disa here dhe kontakti sy me sy zgjaste disa sekonda , e kuptova qe situata qe ishim nuk i pelqente .
Ka kaluar goxha koha nga zenka jone ,
tmerresisht keq , me mungon verte shume prania e saj , besoj se kame rene ne dashur me ate vajze dhe tani po e kuptoj kete gje ,tani qe nuk flasim po kuptoj qe une e dua ate vajze , eshte shume vajze e mire dhe me cilesi ,mallkoj veten time qe i thashe ato fjale qe me cuan ne kete situate ,eshte here e pare per mua qe me dalin lote kur e mendoj ate . e mendoj cdo dite ,edhe ne enderr me del , nuk e di , nuk e di a do rregullohet si fillim shoqeria jone edhe te tjerat pastaj
ju faleminderit
Krijoni Kontakt