Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2015
    Postime
    5

Ndihm rreth ADS

Pershendetje per te gjith,

Spari ju kerkoj ndjes pasi qe po shkruj menje here per ndihm,

Ama kam shum nevoj qe te me ndihmoj ndokush lidhje me ads.

PROBLEMI: eshte se po me shfaqen gjithkun ads jo vetem ne browser po edhe ne kompjuter, kam nje databaz te instalume dhe po me shfaqen edhe aty ads nganje here po ma bllokojn kejt databazen.

A din ndokush si ti heki apo ndonje zgjidhje.

Ju falenderoj perzemersisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-12-2014
    Postime
    83

Pėr: Ndihm rreth ADS

Duhet te kesh instaluar ndonje program se fundmi e cila ka programe apo aplikacione te fshehura (ose me shum mundesi ske lexuar fare kur i ke dhene NEXT, duhet te besh c'instalim nga control panel.
    Funksionon pak a shume si instalimet e toolbar qe i ben pa vetdije

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2015
    Postime
    5

Qito ads po thu qe munden me u fshi edhe nga databaza nese i shlyj programet te cilan mund te ken keto ads-at ???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-12-2014
    Postime
    83

Nuk e di ke quan databaze ti por shko te Start - Control Panel - Uninstall Program dhe kerko te heqesh ato programe qe si njeh dhe te duken sikur kane hyre pa djenine tende

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2015
    Postime
    5

Une punoj me nje firm dhe aty kemi te instaluar nje program i cili e ka databazen e vet edhe ketu me shfaqen ads-at,

me fal por gabimi jem qe se kam sqaru punen e databazes, por kuptomeni se jam me stres se mund te me humb vendi i punes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-12-2014
    Postime
    83

bej nje Print Screen si duken, dhe kontrollo programet e pa deshiruara

i/e regjistruar Maska e Isabel2
    Anėtarėsuar
    21-01-2015
    Postime
    199

Shyqyr qe te kemi Man
    Ndryshe ngelem pa Pune dhe pa forum

Noti ti relax ky man is the best (pa Shaka)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2015
    Postime
    5

Man from Nowher neser kismet do ta dergoj foton print screem pasi qe sonte smundem.

hahahaha, Oooo ti heki une ato rreklama e mas nej bajm gajgare sa te doni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2015
    Postime
    5

Emri:  adsads.jpg

Shikime: 219

Madhėsia:  11.0 KB

Ja keto jan rreklamat e shlyva ket Roll-in por prap po shfaqen mos din kush naj zgjidhje...?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2006
    Postime
    459

Citim Postuar mė parė nga Notiremi Lexo Postimin
    Pershendetje per te gjith,

Spari ju kerkoj ndjes pasi qe po shkruj menje here per ndihm,

Ama kam shum nevoj qe te me ndihmoj ndokush lidhje me ads.

PROBLEMI: eshte se po me shfaqen gjithkun ads jo vetem ne browser po edhe ne kompjuter, kam nje databaz te instalume dhe po me shfaqen edhe aty ads nganje here po ma bllokojn kejt databazen.

A din ndokush si ti heki apo ndonje zgjidhje.

Ju falenderoj perzemersisht.
    Herėn tjetėr mos e pėrdor kompjutorin e punės pėr qėllime private pėr shkarkim tė softuerėve...Punėdhėnėsi duhet me tė sqaru nė fillim tė punsimit. Nėse nuk e ka bė faji ėshtė i tij.
    Edhe mua mė ka ndodh si nė foton sipėr qė e shfaq kėtu. Si duket ti je orvat tė largosh nga kompjutori 1 apo mė tepėr softuer ku nė brendėsi tė saj(gjatė instalimit qė nuk e ke vėrejt apo nuk ke lexuar rreth instalimeve ose ndoshta nuk ke dituri) ka qenė e pėrfshirė edhe ashtuquajtura ADS.Pasi duket si katror tė zinj do thotė ti ke larguar disa komponente(elemente) tė ADS por jo tėrėsisht qė do thotė ke disa elemente qė akoma kanė mbet andaj edhe shfaqen pjesėt/mbeturinat e programit nė formė tė katrorėve tė zi.Sa kam njohuri dhe informata, ADS(si plug-ins) instalohen zakonisht nė Ueb Shfletuesin(por ndoshta edhe diku tjetėr). Unė e pėrdor Ueb Shfletuesin Mozila Firefox dhe mund tė jap sqarim se si tė largosh ADS nga kompjutori. Nėse ty pėrdor Internet Explorer atėher shko nė tools(vegla) dhe kėrko pėr ADS respekt.Plugins.Plug-ins janė komponente apo pjesė shtesė/kompletim i Ueb Shfletuesit pėr p.sh. shikuar video, VLC plug in qė shėrben pėr aktivizim tė VLC Player/komponentėve tė tij nė Ueb Shfletues etj.

Nė Mozila Firefox vepro po nė tė njėnjtėn mėnyrė:
    Shko nė tools > Ad ons > Plugins dhe gjej apo lexo pėr plug ins-at e instaluar. Shumica e tyre janė tė domosdoshme pėr funksionime sic e pėrmėnda mė lart por ka edhe tė tilla si nė rastin qė e pėrshkruan ty. Pasi e gjen largoje dhe ri nis ri starto kompjutorin.

Mė pas vepro kėshtu; pėrdor softuerin http://www.glarysoft.com/ pėr largim tė plotėsishėm tė mbeturinave tė softuerive. Kliko nė Click Maintance dhe mė pas nė butonin e gjelbėrt Scan for Issues.

Dhe nė fund njė sqarim: Nė gjuhėn shqipe pėr emėrtimin DATABASE pėrdoret emėrtimi BAZA E TŹ DHŹNAVE.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •