Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar Maska e System_32
    Anėtarėsuar
    24-08-2012
    Postime
    135

Kam vrare syun

Pershendetje...tek po lozja dikush me lendoi me gishta syrin...nuk me eshte enjtur por me loton dhe shikoj mjegull shum pak shikoj...
    Cmund te bej di tme ndihmoje njeri se ne qytetin tim edhe pse jemi ne vitin 2015 nuk ka mjek okulist...flm

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Pėr: Kam vrare syun

Po ndonje farmaci afer nuk ke ? Blej uje te distiluar te pakten ta pastrosh mos marresh ndonje infeksion.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lulke : 14-03-2015 mė 15:30
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Lulke pėr postimin:

System_32 (15-03-2015)

i/e regjistruar Maska e Etno3
    Anėtarėsuar
    10-03-2014
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    775

pffff serioz popull ma debill nuk gjon...forum eshte ky diskutohet per problemet e shqiptareve Jo per syte tu....spital po te doket ketu as na asnjoni okulista nuk jem..
    Gjaku lahet me Gjak

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

.............................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SERAFIM DILO : 14-03-2015 mė 15:47

i/e regjistruar Maska e Formidable
    Anėtarėsuar
    07-02-2015
    Vendndodhja
    Sahara
    Postime
    21

Ik ne qytetin me te afert ku ka okulista. Nuk behet shaka me syrin.

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Formidable pėr postimin:

System_32 (15-03-2015)

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654

Mos u shqeteso perderisa nuk ke enjte , sperben rrezik ..... Un do te sugjeroja te zije disa paketa kamomili dhe me ate uj ti luje paketat dhe ti vendosje ne sy , kjo eshte per ta qetsuar me shum

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar ermela sweet pėr postimin:

System_32 (15-03-2015)

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

O sero, dhe un ashtu mendoj.

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654

Citim Postuar mė parė nga Etno3 Lexo Postimin
    pffff serioz popull ma debill nuk gjon...forum eshte ky diskutohet per problemet e shqiptareve Jo per syte tu....spital po te doket ketu as na asnjoni okulista nuk jem..
    O etno ti trego edukaten tate lal ne rradh te pare , ske pse kthen kete pergjigje , personi ne fjal thjesht kerkoi nje ndihme per nje info me shume , ashtu sic mund te kerkosh ti ose une per dicka qe skemi info . Flm

12. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar ermela sweet pėr postimin:

System_32 (15-03-2015)

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga System_32 Lexo Postimin
    Pershendetje...tek po lozja dikush me lendoi me gishta syrin...nuk me eshte enjtur por me loton dhe shikoj mjegull shum pak shikoj...
    Cmund te bej di tme ndihmoje njeri se ne qytetin tim edhe pse jemi ne vitin 2015 nuk ka mjek okulist...flm
    Me rendesi eshte t'i hedhesh syrit uje plot 15 minuta vazhdimisht, ngase "ai" mund ta kete pasur doren te papaster (therrmija dheu/pluhur) dhe mendoj ta kete hedhur ne sy (jo qellimisht!!! Po s'ia theksove kete shqiptarit, ai nuk heziton te marre hak)......ndaj laji syte plot 15 minuta e me pas konsultohu me i mjek okulist ose thjesht i mjek te pergjithshem......

Shtojce..............OSE me Qumesht.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aferim : 14-03-2015 mė 17:33 Arsyeja: harrova te shtoj
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

14. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Aferim pėr postimin:

System_32 (15-03-2015)

i/e regjistruar Maska e System_32
    Anėtarėsuar
    24-08-2012
    Postime
    135

Citim Postuar mė parė nga Etno3 Lexo Postimin
    Te pershendes...e di per cfar ?!

1.Te pershendeta sepse fal ketij postimi je munduar tme quash mua injorant por ke treguar injorancen tende.
    2.Nje teme poshte meje thot qe me ndihmoni kam fishkellime ne vesh,plus nenformumi thot mjeku per ju qe do te thot sjam un gabim te postimi dhe vendi i hapjes se temes por je ti qe ske idene ku eshte per te diskutuar,ku eshte per te marre informacion apo ku eshte me dhene ndihme.
    3.Une di qe injorant nuk eshte ai qe nuk di....por ai qe mban hunden perpjete dhe nuk pyet.
    4.Nese nuk ishe okulist mos ktheje pergjigje fare ose nese nuk dije ndonje informacion rreth temes mos posto kot pa lidhje me nxjerr ne pah injorancen tende duke bere inteligjentin.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •