Close
Faqja 2 prej 24 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 234
    i/e regjistruar Maska e elijsa
    Anëtarësuar
    09-03-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    138

Për: Myftiu Tërnava: Nuk kemi gjak të njomë për të ujitur shkretëtirat e arabëve

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Cdo ushtri moderne, e ka nga nje njri te Zotit, ne ushtrite perendimore ka kapelane qe bekojne dhe luten qe te gjithe te kthehen te gjalle nga lufta. Ka dhe ushtare qe bejne kryqin perpara se te vene ne front, por keto nuk kane as nje lidhje me vrasjet. Ku ke pare e ke lexuar ti qe serbet dhe ruset te thone qe po vrasim se keshtu na meson Krsihti, apo se keshtu shkruhet ne Bibel?? Nderkohe keta morramanet islamiste cdo gje qe bejne e bejne te perligjur nga feja.
    kriminela ka kudo ne bote, por keta te veshur me petkun fetar islamist qenkan me barbaret. Dhe ti si perfaqesuese e fese se "paqes" nuk po te shikoj te denosh keta morrat e islamit, po hidhesh perpjete per keta te fese orthodhokse. Po nuk ke faj ti se , ju jeni nga ata qe e denoni me gjysem zeri dhe thurrni lavde nga brenda.

E pyesin ternaven, dhe ky behet si i paditur, megjithese shton .....mund te jene imame apo ministra. I di ternava shume mire se kush jane thjesht ben sikur nuk kupton, ose ka frike.
    Kuir vete imamet marin pjese ne lufte, ose e nxisin ate, e cfare mund te thuash per kete fe simbol i se ciles eshte shpata.

Ja si e perligjin skllaverine dhe perdhunimet ndaj femijeve, vellezerit e tu morramane islamista, qe u shofshin nga faqja e dheut se bashku me ata qe i perkrahin!!!
    I mban mend ato qe shkruan ti mo?

Ja cke thene me lart.

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin

Keqinterpretim i islamit?? ata bishat e isi-sit, pasi cfaredo akti barbar qe bejne, e justifikojne me versur nga kurani, kurse keta thone nuk eshte islam.
    Me pas vjen dhe na ben moralistin duke thene pse nuk i denon veprat e ISIS? Me ate qe po i denon ti po tallesh nderkohe qe une qe ta cjerr masken me kerkon ti denoj ?

Nuk ka fe qe te legjitimoj krimin , pikerisht kjo ishte arsyeja e krahasimit qe te bera me prifterinjte ortodokse qe i thonin krimineleve serbe keni bekimin e Jezusit sa me teper shqiptare te vrisni apo perdhunoni.

Te hedhesh vrer ndaj islamit duke marre per baze veprat e ISIS eshte hipokrizi . Po ashtu te shkeputesh 2-3 vargje nga kurani qe flitet per dhune e ti sjellesh si argument eshte akoma me hipokrizi sepse te tilla vargje gjen plot dhe ne bible.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Për: Myftiu Tërnava: Nuk kemi gjak të njomë për të ujitur shkretëtirat e arabëve

....Pse nuk thjrshtoni gjerat dhe ti thoni me pak fjali:

...Jezusi fali o Zot fali,sepse nuk dijn se qfare bejne.
    ...ne rastese te qellojne njeren faqe,kthenjani edhe tjetren...
    ...Duajini te tjeret,siq e duani veten tuaqj...
    ...mos vraj,mos kurvero,mos beje deshmi ne rrene,mos lakmo asgje te huajen...
    ...mos beje asgje te keqe nen emrin tim.

Muhamedi:

(nje nder shtyllat e islamint)se paku njehere ne jete duhet shkuar ne gjihad.
    ...syrin per sy(kjo thenje vjen nga hebrenjt)porse e pervetesuar dhe veene ne perditshmerine e islamit.
    ...nenshtroni te tjeret qe nuk besojne si ju.
    ...vrisni qafirat,sepse nuk mendojne sikurse ju...
    ...vrisni hardhuca,dhe do te ju behet kabull...
    ...Merrni gra shume,sepse keni lirine e islamit...
    ...martohuni me grune e vellaut,mixhes,dajes,nipit,mikut,etj,sepse ju behet kabull..
    ...maqrtohu me qikat e dajes,tezez,axhes,etj sepsekete ua lejon islami...
    ...bej kamikazllek nen emrine allahut,sepse atje lart te presin shrtatedhjete e dy gra virgjera..
    ...bjere shehid per islamin,sepse ne xhenet e ke vendin me shume gra virgjera...
    ..hahhahahh.....

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar dielli1 për postimin:

mesia4ever (18-03-2015)

i/e regjistruar Maska e elijsa
    Anëtarësuar
    09-03-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    138

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin

...ne rastese te qellojne njeren faqe,kthenjani edhe tjetren...
    Kujt ja ka thene Jezusi keto njerezve apo gomarit dhe lopes?

...Duajini te tjeret,siq e duani veten tuaqj...
    Prandaj perdhunonin dhe vrisnin ushtaret serb ortodokse ne emer te krishtit nga dashuria madhe ?

...mos vraj,mos kurvero,mos beje deshmi ne rrene,mos lakmo asgje te huajen...
    Une kaq vite ne forum nuk kam pare ndonje krishter te dashur dhe paqesor por vetem harbuter dhe dashakeqes. Per cilet te krishtere flet zoti yt ketu?

...mos beje asgje te keqe nen emrin tim.
    Ti sapo ke manipuluar ne emer te tij duke sjellur tek tuk ca vargje pozitive ndaj Jezusit dhe u mundove te paraqesesh islamin me ane pozitive qe as nuk jane fare ceshtje te besimit islam. Palo hipokrit.

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar elijsa për postimin:

Sayan2003 (21-03-2015)

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Citim Postuar më parë nga elijsa Lexo Postimin
    I mban mend ato qe shkruan ti mo?

Ja cke thene me lart.

Me pas vjen dhe na ben moralistin duke thene pse nuk i denon veprat e ISIS? Me ate qe po i denon ti po tallesh nderkohe qe une qe ta cjerr masken me kerkon ti denoj ?

Nuk ka fe qe te legjitimoj krimin , pikerisht kjo ishte arsyeja e krahasimit qe te bera me prifterinjte ortodokse qe i thonin krimineleve serbe keni bekimin e Jezusit sa me teper shqiptare te vrisni apo perdhunoni.

Te hedhesh vrer ndaj islamit duke marre per baze veprat e ISIS eshte hipokrizi . Po ashtu te shkeputesh 2-3 vargje nga kurani qe flitet per dhune e ti sjellesh si argument eshte akoma me hipokrizi sepse te tilla vargje gjen plot dhe ne bible.
    Po cfare maske po me nxjerr ti mua me aman?! vete po e pranon qe ato vargje ekzistojne ne kurran. Tipa islamistash si puna tende te lodhin me injorancen e tyre. Vetem kurrani e hadithet tuaja perligjin cdo gje qe eshte abnormale. Nejse, ktheni mendje sa nuk eshte vone......Historia ka nje tendece te perseritet, dhe njerzit po fillojne e po identifikohen me religjionin apo dhe racen, dhe po e lene menjane etnine. Globalizmi i ka keto gjera. do hani koken mor te mjere
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 18-03-2015 më 07:32
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-11-2013
    Postime
    212

O hoxh efendiu!nuk ben token e shejt ta quash shkretir arabe..
    Tjetra ska gjak te njom me i njom shkretirat arabe..
    e shum thenje tuajat ,sigurishte se dalin se ta paska mush Hash Pela mir ranacin me taxhi.
    Mesia po luaka qoke ,se paskan ikur antaret .
    Mesia nuk ja ka iden Islamit ,sepse nuk ka njohuri te mjaftueshme.Por nese kshtu vazhdon ,Ja uroj qe tani Islamin per fe e besim.
    Krejt qka hoxha ka then ,e ka ber ne shenje serviliteti ndaj tagutve Hash Gabel,Atifete Turqi,Adem -Kadri-Xhavit -Syl tagutoviqevski-Mushrikovic.
    I vrejta disa thenje te Isait as,por ku me gjete ate praktikim fetar sot ne Bote!???????????/
    Sot eshte duke u ber prapagant e degjeneruar kunder Islamit,por Islamin e ka garantuar Allahu dhe kote e keni ju qe komentoni,sepse ju nuk dini e skeni per te ditur.Jo rrall here hoxhollaret i devijojn mesimet Islame,prandaj Profeti Muhamed savs ua ka terhequr vrejtjen atyre:Se do te mbushin xhehnemin me lend djegse...pra trupat e tyre do t'behen land djegese per zjarr.
    Muslimani per muslimanin duhet te jete vlla.Ne rastin e tokes se Shamit dikush eshte ber viktim.Kete e dijn hoxhollaret ,por jon ber pateric e pushtetit.Jo rrall her pushteti bie ne doren e sundimtarve qafira.Rasti i Kosoves eshte nji nga ato rezhime,ku tagutet e mushriket dominojn.Kjo eshte pasoj e devijimit te popullit.Nji popull kure prishet ,All-llahu xh.h ja dergon parin-udheheqsin prej te pa besimtarve.

Nuk ka grad me te lart se sa te luftosh ne Islam per xhihad.Nese Ky hoxha ska guxu me than se Xhihadin e keni ne Kosove e jo ne Sham,atehere eshte tem tjeter.
    Selam.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Elisa lufta ne Bosnje ishte lufte per territore dhe serbet duke spastruar etnikisht ato territore deshironin te fusnin nen kontrolle ato. Lufta e ISIS eshte edhe lufte fetare por edhe lufte per pasuri e pushtet. Serbet nuk ishte Krishti qe i motivonte per gjakderdhje por ishin mekatet e tyre. Ashtu edhe sikur lufta e Kosoves, eshte e vertete se kleri ortodoks serb nxiste konflikt por ne fund ishte rregjimi i Milloshevicit (ky vet ishte ateist) qe bente krimet.
    Pastaj si argument kemi edhe luften e Kroacise, nuk ka as edhe nje katolik kroat qe thote se lufta ne territorin e tyre dhe masakrat qe kryenin serbet ishin te nxitura nga feja ortodokse...

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga elijsa Lexo Postimin
    Kujt ja ka thene Jezusi keto njerezve apo gomarit dhe lopes?

Prandaj perdhunonin dhe vrisnin ushtaret serb ortodokse ne emer te krishtit nga dashuria madhe ?

Une kaq vite ne forum nuk kam pare ndonje krishter te dashur dhe paqesor por vetem harbuter dhe dashakeqes. Per cilet te krishtere flet zoti yt ketu?

Ti sapo ke manipuluar ne emer te tij duke sjellur tek tuk ca vargje pozitive ndaj Jezusit dhe u mundove te paraqesesh islamin me ane pozitive qe as nuk jane fare ceshtje te besimit islam. Palo hipokrit.
    Nuk jane te krishtere ata qe vrasin njerez, argument i forte eshte ky. Nuk behet nje njeri krishter sepse linde ne nje familje protestante, ortodokse apo katolike por nese ai pendohet nga mekatet, pranon Jezusin si Shpetimtarin e tij, dhe zbaton urdheresat e Zotit. Krishterimi nuk eshte besim qe trashegohet nga familja por eshte besim personal...
    Jezusi nxite ne paqe dhe Islami nxite ne dhune e injorance. Kjo eshte e vertete, skeni se si ta mohoni kete....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...asnjeri besoj,(e edhe une)nuk ka meri njerezit e verber,te manipuluar nga mangesija e intelektit,
    porse merija vjen kundrejt"njerezve"qe e shohin Driten e Diellit,e ne anen tjeter thone se eshte drita e henes(perkunder asaj qe e kuptojne se hena nuk jep drite...

...te shkohet drejt humneres kur je i verber,eshte per te ardhur keq,
    ndersa te shkohet drejt humneres me vetedije,eshte sa e qyditshme aq edhe neveritese...
    ,,,Ketu qe flasim dhe diskutojme jemi ne shekullin e 21 te,ndersa islami po lufton me shpata sikurse ne kohen e muhamedit,per te nenshtruar"qafiret",hebrenjt,ateistet,induset,budistet etj.....

....Ne secilin vend ku ka islam,ka edhe luft.Ne secilin vend ku ka islam,ka gjakderdhje nen emrin e allahut.Ne secilin vend ku ka islam,te tjeret debohen vriten dhe masakrohen ne menyrat me mizore.Porse qesht edhe me keq:islami ka rryma te shumta,te cilat bejne gara se cila pal do te skuq me shume me gjak xhamite dhe faltoret tjera islamike....Ky eshte islami,qe vetem te jesh i verber i ben duartrokitje.
    ....Ka raste kur duartrokitjet per islamin vijne per shkaqe ekonomike,kjo eshte akoma me shume verberi...
    Ndryshuar për herë të fundit nga dielli1 : 18-03-2015 më 14:39

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga WesternBlot Lexo Postimin
    Qe te mund ta kuptoje dhe une ,ka te drejte apo jo Myfti Ternava??
    Kur u shkrua Kurani dhe kur jetoi Muhamedi nuk kishte shqiptare. Muhamedi nuk predikoi lufte per ujitjen e tokave arabe por lufte per perhapjen e Islamit me force....

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Nje nga problemet e islamit sot eshte se Kurani meret "shabllon" o duhet kuptuar e zbatuar pike per pike. Si nga ata qe e "mbeshtesin" e si nga ata qe e "kundershtojne".Duket sikur harrojne kohen ne te cilen eshte shkruar dhe kuptimin qe ka per kohen kur eshte shkruar. Dhe ky eshte problem qe diskutojne edhe ato dy-tre teolog te zgjuar o inteligjenca musulmane,veçanerisht ne Egjypt.

Tjetri,"thot" qe predikoi perhapjen e islamit me force,por ishte koha e tille,nuk ishte se ishte i rrethuar nga popuj paqesore,si nga Bizanti e si nga Persianet o popujt e dhe fiset e tjera.Profeti vinte nga nje tribu qe kishte traditat e saja,ishte kohe lufte. Cdo perhapje,pushtim, do nje veprim praktik qe ka dhe nje justifikim ideologjik.

Faqja 2 prej 24 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •