Close
Faqja 12 prej 24 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 234
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Myftiu Tërnava: Nuk kemi gjak të njomë për të ujitur shkretëtirat e arabëve

King Bardhyl une jam kunder ketyre besimeve pasi keto une thjesht i konsideroj genjeshtra. Secili i krishter keto i konsidron genjeshtra. Besim eshte edhe besimi ne egzistencen e UFO-ve. Keshtu njejte edhe me teorine e evolucionit. Per mua eshte njejte sikur me me thone se ne kemi prejardhjen nga kafshet (majmunet) sikur me me thene se na kane krijuar UFO-t. Bektashite nuk jane as myslimane por sikur Deshmitaret e Jehovait jane fe krye me vete. As une nuk kam asgje kunder nje ateisti, e kam thene edhe me heret. E ka te njejtin respekt sikur nje shqiptar tjeter qe beson se boten e kane krijuar alienet. Me te gjithe keta shqiptare nuk kam asnje problem. E per lufte jam, por per cfare lloj lufte. Lufte te argumentave po pasi i konsideroj genjeshtra.

Atdheun e dua ne menyre natyrale ashtu sikur e dua p.sh. familjen time. Kam marrdhenie te mira me te gjithe shqiptaret qe njoh dhe skam kurrfare problemi. Nuk eshte kurrfare problemi se cfare besimi ai ka. Une mund ta ftoj ne krishterim (sic i ftoj p.sh. forumistet e ketij forumi) dhe kjo eshte e gjitha. Une kur e ftoj p.sh Semikun (forumist i ketij forumi) nuk d.m.th. se e urrej por sepse e dua.

Respekt. Me shkrimin ne anglisht krejt pajtohem, pra mos u beni vegla te feve e te armiqeve tone por ejani ne besimin ne Jezusin e Nazaretit. Ejani me besim vetem ne Bibel.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-07-2014
    Postime
    201

Për: Myftiu Tërnava: Nuk kemi gjak të njomë për të ujitur shkretëtirat e arabëve

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    King Bardhyl une jam kunder ketyre besimeve pasi keto une thjesht i konsideroj genjeshtra. Secili i krishter keto i konsidron genjeshtra. Besim eshte edhe besimi ne egzistencen e UFO-ve. Keshtu njejte edhe me teorine e evolucionit. Per mua eshte njejte sikur me me thone se ne kemi prejardhjen nga kafshet (majmunet) sikur me me thene se na kane krijuar UFO-t. Bektashite nuk jane as myslimane por sikur Deshmitaret e Jehovait jane fe krye me vete. As une nuk kam asgje kunder nje ateisti, e kam thene edhe me heret. E ka te njejtin respekt sikur nje shqiptar tjeter qe beson se boten e kane krijuar alienet. Me te gjithe keta shqiptare nuk kam asnje problem. E per lufte jam, por per cfare lloj lufte. Lufte te argumentave po pasi i konsideroj genjeshtra.

Atdheun e dua ne menyre natyrale ashtu sikur e dua p.sh. familjen time. Kam marrdhenie te mira me te gjithe shqiptaret qe njoh dhe skam kurrfare problemi. Nuk eshte kurrfare problemi se cfare besimi ai ka. Une mund ta ftoj ne krishterim (sic i ftoj p.sh. forumistet e ketij forumi) dhe kjo eshte e gjitha. Une kur e ftoj p.sh Semikun (forumist i ketij forumi) nuk d.m.th. se e urrej por sepse e dua.

Respekt. Me shkrimin ne anglisht krejt pajtohem, pra mos u beni vegla te feve e te armiqeve tone por ejani ne besimin ne Jezusin e Nazaretit. Ejani me besim vetem ne Bibel.
    Neqofte se pajtohesh me shkrimin anglisht atehere referoju sakte:

Persecution has strengthened their fibre, and the spiritual stimulus of this preoccupation about an idea has enlarged their mental horizon, softened their manners, and raised them to a moral level where self- discipline and disinterested devotion alike become possible. In this cult of letters and language lies the best pledge for the future of Albania. Thanks to the folly of Greeks and Turks, it is already laying the foundation of her inde- pendence, and, at the same time, of her civilisation. When, in the fulness of time, an Albanian prince takes his seat on the throne of Skanderbeg, he will swear his fealty to the enlightened constitution of the youngest of European kingdoms neither on Bible nor Koran. He will take his oath, if he be wise, on the Albanian spelling-book.

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168

Smile Për: Myftiu Tërnava: Nuk kemi gjak të njomë për të ujitur shkretëtirat e arabëve

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin

Ne muslimont e kemi per krenari ta pranojm qe na pret kenaqsi seksuale ne parajs ashtu sikur shum kenaqsi te tjera qofte dhe martes me shum gra. A m'thu ti mu ca dreqin pret nji i krishter n'parajs?

Hahaha atehhere o dudum mos u vono e shko bjer shehid se mbete pa asnje virgjeresh e pa seks. Se radhet e xhihadistave qe Asadi e Amerika i dergojne ne boten tjeter po shtohen cdo dite e me shumë, e allahut i mbarohen hyrijat dhe virgjereshat.
    Ti duke i enderruar 72 e me mbet pa asnje gjynah.
    Vdis sa me shpejt e shko shijo kenaqsit seksuale pasi duket qe ne kete botë te munguakan( perveq ndonje kusherire apo vajze Halle a daje)
    Mos e lesho kete oferte te allahut.
    Keshille miqesore nga ana ime.
    Tung.

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Lordlover për postimin:

mesia4ever (31-03-2015)

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Mashallah per nonen tate. Allahu e rujt dhe e boft prej xhenetlive. Amin!

Po ti kujt dreqin i ngjave mer pis?
    Budalla e pertej

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga King Bardhyl Lexo Postimin
    Neqofte se pajtohesh me shkrimin anglisht atehere referoju sakte:

Persecution has strengthened their fibre, and the spiritual stimulus of this preoccupation about an idea has enlarged their mental horizon, softened their manners, and raised them to a moral level where self- discipline and disinterested devotion alike become possible. In this cult of letters and language lies the best pledge for the future of Albania. Thanks to the folly of Greeks and Turks, it is already laying the foundation of her inde- pendence, and, at the same time, of her civilisation. When, in the fulness of time, an Albanian prince takes his seat on the throne of Skanderbeg, he will swear his fealty to the enlightened constitution of the youngest of European kingdoms neither on Bible nor Koran. He will take his oath, if he be wise, on the Albanian spelling-book.
    Shumica e shqiptareve nuk besojne ne Bibel por nuk d.m.th. se kjo eshte gje e mire. Asgje te mire kurre nuk kemi pare nga ateizmi dhe Islami, thjesht ky eshte mendimi im. Dhe tani sic e shohim jemi populli i fundit ne gjera pozitive. As nuk i kemi punet mire ndermjet vete e as me shtet e as me me ekonomi... tung

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga elijsa Lexo Postimin
    Islami nuk eshte perhapur kund me force. Nuk egziston qofte dhe argumenti me i vogel qe ta bazoje thenien tende. Perhapja e islamit mund te kete ardhur per shume arsye por kurrsesi nga forca. Popuj te ndryshem gjeten tek islami benefite te ndryshme . Vete Ismail Kadare se bashku me Kristo Frasherin e pranojne qe shqiptaret i mbrojti islami nga asimilimi sllav plus qe shume shqiptare me praninim e islamit paten boll perftime te tjera ekonomike , politike dhe sociale gjithashtu. Pse nuk u ben serbet, greket dhe bullgaret muslimane por vetem shqiptaret? Ma shpjegon dot kete duke e lidhur me ate qe thua se islami u perhap me force?
    Islami eshte perhapur kryesisht me dhune. Ka argumente e nderuar po si nuk ka. Perfitime ekonomike, politike e sociale kishin edhe sherbetoret e Serbise ne Kosove, perfitime ekonomike kishin edhe ndihmesit e Italise fashiste apo Gjermanise Naziste por ata ishin individe, ndersa populli ka humbur tejmase. Nuk mund te mesoj ty historine ne nje postim, nese nuk ke mesuar per Skenderbeun dhe lufterat e tij qe te mos biejme nen pushtimin osman si te te mesoj une ty. Greket, bullgaret, serbet kishin shkollat e tyre dhe kishin bere pakte me kohe me Perandorine Osmane. Edhe boshnjaket te cilet jane sllave u bene myslimane. Ne mesjete popuj te ndryshem kishin universitete ndersa ne nen perandorine osmane nuk kishim as shkolla ne gjuhen shqipe. Argumentet tjera prit ki durim se do te te vijne me kohe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...dje pati gjakderdhje perseri nga islamiket.Kesaj radhe ne Kenija nje organizate islamike(qe punon per paqen_per te nenshtruar te tjeret)ne ato rajone,pergjaku qindra veta te pafajshem.Pra,gjelatet islamik vrane mese njeqind e pesedhjete veta,e shume te tjere u pergjaken pafajesisht nga"paqedashesit"islamike...
    ...e tani pyetje per keta laramanet"tane":islami paqe apo nenshtrim???!!!...NJe hoxhe"shqiptare"i cili eshte pjese e bikut(bashksija islame e kosoves)koheve te fundit ne nje ligjerate_mjergullnaje te fundit tha:ne vjetin e Krishtit 1400 ne Kosove nuk kishte Shqiptare(per ke punon ky hoxhe i bikuk???!!).Pra ky"hoxhe me pikepamjet(me papamjen e tij)ofrohet shume me historine e serbise,ku thone qe kosova ishte dhe eshte serbi(per ke punon ky hoxhe e shume hoxhe si ky,pjestar biku???!!).Hoxha mandej me "pikpamjet e tij te largeta"shkon me tej me ligjeraten e tij ku me nje fjali qon ujin ne mullirin serb duke trumbetuar historine e serbise perpara"xhematlive te menqur"qe e degjojne me vemendje....
    ...Kur osmanet neper vendet tona vrisnin,ekzekutonin,debonin,persekutonin me menyrat me c'njerezore popullsine tone,hoxhet e atehereshem i benin temena osmaneve,e per me teper Gjuhen Tone te Shenjt(te cilenPRELATET ARBEROR E SHKRUANIN ME GJAK)e quanin gjuhe kaurresh dhe gjuhe te nemur nga all)llahu.
    Edhe sote neper vendet tona kemi hoxhe qe po mjrgullojne popullsine e varfer dhe po manipulojne me te,ne dem te ATEDHEUT.keta hoxhe mjergullues ja kane dhene besen dreqit,dhe popullsine tone nuk e duan te shohe DRITEN...Me te tille hoxhe mund te krenohet biku,porse populli duhet tu jap ndeshkimin,ndryshe,do ta jetoj akoma ne terr...

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar dielli1 për postimin:

mesia4ever (04-04-2015)

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Thumbs up Për: Myftiu Tërnava: Nuk kemi gjak të njomë për të ujitur shkretëtirat e arabëve

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    .NJe hoxhe"shqiptare"i cili eshte pjese e bikut(bashksija islame e kosoves)koheve te fundit ne nje ligjerate_mjergullnaje te fundit tha:ne vjetin e Krishtit 1400 ne Kosove nuk kishte Shqiptare(per ke punon ky hoxhe i bikuk???!!).Pra ky"hoxhe me pikepamjet(me papamjen e tij)ofrohet shume me historine e serbise,ku thone qe kosova ishte dhe eshte serbi(per ke punon ky hoxhe e shume hoxhe si ky,pjestar biku???!!).Hoxha mandej me "pikpamjet e tij te largeta"shkon me tej me ligjeraten e tij ku me nje fjali qon ujin ne mullirin serb duke trumbetuar historine e serbise perpara"xhematlive te menqur"qe e degjojne me vemendje....
    ...Kur osmanet neper vendet tona vrisnin,ekzekutonin,debonin,persekutonin me menyrat me c'njerezore popullsine tone,hoxhet e atehereshem i benin temena osmaneve,e per me teper Gjuhen Tone te Shenjt(te cilenPRELATET ARBEROR E SHKRUANIN ME GJAK)e quanin gjuhe kaurresh dhe gjuhe te nemur nga all)llahu.
    Edhe sote neper vendet tona kemi hoxhe qe po mjrgullojne popullsine e varfer dhe po manipulojne me te,ne dem te ATEDHEUT.keta hoxhe mjergullues ja kane dhene besen dreqit,dhe popullsine tone nuk e duan te shohe DRITEN...Me te tille hoxhe mund te krenohet biku,porse populli duhet tu jap ndeshkimin,ndryshe,do ta jetoj akoma ne terr...
    Hoxha Irfan per te mos pranuar se Islami eshte perhapur me dhune nder shqiptare (perkatesisht shqiptaret e Kosoves) eshte ne gjendje qe t'i beje kolonizues vet popullin autokton. Populli eshte i manipuluar tejmase pasi ne Kosove po ndodhe denigrim i shtetit, kur nuk ka arsimim dhe investim ne kulture hoxhallaret bejne historine. Konspiracia teorike e hoxhes perfshine kete. Ne shqiptaret e Kosoves jemi sjellur nga trojet tjera per ta kolonizuar Kosoven. Serbet ishin shumice ne Kosove. Ku jane patriotet, akademiket e historianet tane. Po te garantoj se as per akademiket e historianet serbe teza e 1% shqiptareve ne Kosove nuk eshte e besueshme. Pas luftes organizatat islamike u kane zecendesuar trurin e shume shqiptareve me tru te hajvanit.

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anëtarësuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Hoxha Irfan per te mos pranuar se Islami eshte perhapur me dhune nder shqiptare (perkatesisht shqiptaret e Kosoves) eshte ne gjendje qe t'i beje kolonizues vet popullin autokton. Populli eshte i manipuluar tejmase pasi ne Kosove po ndodhe denigrim i shtetit, kur nuk ka arsimim dhe investim ne kulture hoxhallaret bejne historine. Konspiracia teorike e hoxhes perfshine kete. Ne shqiptaret e Kosoves jemi sjellur nga trojet tjera per ta kolonizuar Kosoven. Serbet ishin shumice ne Kosove. Ku jane patriotet, akademiket e historianet tane. Po te garantoj se as per akademiket e historianet serbe teza e 1% shqiptareve ne Kosove nuk eshte e besueshme. Pas luftes organizatat islamike u kane zecendesuar trurin e shume shqiptareve me tru te hajvanit.
    Si e sqaron kete atehere, meqe atehere me dhune po tani qe jane te lire, pse nuk i rikthyekan fese "se tyre"? Madje ju shkoni aq larg sa thoni "feja e te pareve tane qe paganizmi", pse te krishteret shqiptare, nuk iu rikthehen fese se te pareve tuaj?

-Shqiptare myslimane kishte qe ne shekullin VIII - mos shit pallavra ketu....myslimanet nuk hane bar, fale shqiptareve myslimane ende sot mund te vesh gishtin ne harte dhe te thuash "ja tek shtrihet Shqiperia".
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

nese ndonje komb apo shtet duhet fajesuar per prapambetjen e SHQIPERISE , ai eshte osmanllijte dhe per kete nuk mund te kete asnje dyshim.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Faqja 12 prej 24 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •