King Bardhyl une jam kunder ketyre besimeve pasi keto une thjesht i konsideroj genjeshtra. Secili i krishter keto i konsidron genjeshtra. Besim eshte edhe besimi ne egzistencen e UFO-ve. Keshtu njejte edhe me teorine e evolucionit. Per mua eshte njejte sikur me me thone se ne kemi prejardhjen nga kafshet (majmunet) sikur me me thene se na kane krijuar UFO-t. Bektashite nuk jane as myslimane por sikur Deshmitaret e Jehovait jane fe krye me vete. As une nuk kam asgje kunder nje ateisti, e kam thene edhe me heret. E ka te njejtin respekt sikur nje shqiptar tjeter qe beson se boten e kane krijuar alienet. Me te gjithe keta shqiptare nuk kam asnje problem. E per lufte jam, por per cfare lloj lufte. Lufte te argumentave po pasi i konsideroj genjeshtra.
Atdheun e dua ne menyre natyrale ashtu sikur e dua p.sh. familjen time. Kam marrdhenie te mira me te gjithe shqiptaret qe njoh dhe skam kurrfare problemi. Nuk eshte kurrfare problemi se cfare besimi ai ka. Une mund ta ftoj ne krishterim (sic i ftoj p.sh. forumistet e ketij forumi) dhe kjo eshte e gjitha. Une kur e ftoj p.sh Semikun (forumist i ketij forumi) nuk d.m.th. se e urrej por sepse e dua.
Respekt. Me shkrimin ne anglisht krejt pajtohem, pra mos u beni vegla te feve e te armiqeve tone por ejani ne besimin ne Jezusin e Nazaretit. Ejani me besim vetem ne Bibel.
Krijoni Kontakt