1-Kur te sjellesh argument duhet ta sjellesh me vargje biblike te sakta,,dhe jo hamedesira
2-Eshte vertet qe luti ka bere sex me dy bijat e veta,,por ka qene i dehur dhe pa deshiren e tije,,pasi vajzat e tije menduan se ishin te vetem qe shpetuan nga goditja qe i beri zoti,,Sadomes edhe gamorres,,Dhe c'fare eshte me e rendesishme nqs se Luti do te ishte person negativ,atehere nuk do te permendej si profet ne Kuran, keshtu qe me vjen keq qe ke bere nje krahesim jo te denje duke thene se une do ti jepja vajzes time biblen qe ti lexoj ato qe thuhen aty sipas atyre qe ti shkruan,, Jo po do ti thosha Xhaxhait time 54 vjecar te martohej me nje vajze 6-9 vjece,,kjo do te ishte pergjigja,,,Jo !! dhe me vjen keq qe gjuha qe perdor nuk eshte e nje myslimani te devoteshem,,,une kam shume respekt per myslimanet,,sic eshte Nuhu Musa,,Ceni-1 etj,ketu ne forum une dua te gjitha krijesat e perendise,,,dhe nqs se e ke pare ne funde te shkrimit qe une kam bere te kam quajtyr vella dhe te thashe respekete edhe paqe, une nuk te fyeva ty ,e ndersa ti nuk zgjati shume edhe fillove te me fyesh,keshtu qe une skam pse shqtesohem se po debatoj me nje mysliman te devoteshem sespe ti nuk je i tille,
Te Uroj Paqe Ne shpirte edhe vete Kontroll Vellai ime !!
Krijoni Kontakt