Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e elijsa
    Anėtarėsuar
    09-03-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    138

Me dukej sikur po me shperthente koka.

Nuk me ka ndodhur me pare por thash se vertete po me shperthente koka.

Nuk kam vuajtur asnjehere nga tensioni i larte apo ndonje problem shendetesor. Probleme po ashtu me dhimjen e kokes nuk kam patur. Kafe apo produkte me kafeine nuk para frekuentoj.

Nje kolege po me komunikonte ne lidhje me nje projekt dhe ky komunikim zgjati rreth gjysem ore. Pervec 5 minutave te para qe isha e koncentruar me pas mi erdhi si nje shtrengim i madh i trurit dhe ndjeja bezdisje dhe dhimbje koke nga degjimi i koleges. Kam duruar per rreth 20-25 minuta te tjera ne tmerr sepse me vinte zorr ti thoja stop.

Me thote kush pse ndodh dicka e tille , cili eshte shkaku?

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Pėr: Me dukej sikur po me shperthente koka.

Es-selamu Alejkum, moter Elijsa!

Mund te jete diē e paperseritshme qe ēdonjerit mund t'i ngjaje nje here ne jete. Megjithate, po te ngjau prape, atehere te sugjeroj te konsultohesh me i mjek, megjithese s'ke pse te shqetesohesh meqe dhebja e kokes thjesht nganjehere te vjen si shenje e mungeses se lengjeve (uji) etj...

Sidoqofte, duhet te konsultohesh gjithsesi me mjekun vetem nese ke keto simptoma;

1. nese ndjen dhembje koke qe gradualisht shpeshtohet brenda ca diteve ose nje jave....
    2. shkak dhembjes se kokes ndjen dhembje edhe ne njeri sy - pamja te mjegullohet si dhe ve re shikim te dyfishte (diplopia)
    3. dhembje koke ne njeren ose te dy temthat e kokes - ndjen lodhje dhe ke temperature (ethe te lehta)....
    4. papritmas ndjen dhembje koke te madhe (bazuar ne ē'ke shkruar, kete simptome ke ti)...
    5. ndjen dhembje koke njekohesisht temperature dhe qafa te eshte ngrire (e mpire dhe dhemb po ta levizesh)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •