Ce nga mbarimi i luftes 1999 eshte e pamundur qe nje Kosovar te kaloj ne mes Shqiperis dhe te mos plaqtkitet nga banda te ndryshme apo edhe "police" te ndryshem????
Kjo eshte njera nder temat kryesore qe po na proukupon ne jete, eshte e tmerr per shqiptaret qe te plaqkiten nga vellzerit e tyre, dhe kjo po ndodh qe nga lufta kur kosovaret jan kthyer nga vendet prendimore e sidomos gjate kohes se veres....ata te cilet kan zgjedhur rrugen neper Shqiperi gjithmon jan plaqkitur dhe maltretuar ne te gjitha menyrat, gje qe eshte marri te ndegjoj bota edhe pse ajo shum mire e din kete se qka jan ne gjendje te bejne bandat e ndryshme ne Shqiperi duke ja fillu nga droga, prostitucioni etj....
Une personalisht kam ndegju shum raste ne lidhje me kete, dhe e kam vertetuar veren e kaluar kur isha ne Kosove, cdo familje qe kishte kaluar neper Shqiperi ishte maltretuar e vjedhur ne menyra te dryshme,pa marre parasysh femi,gra apo te vjeturit...une mendoj se edhe ky eshte nje lloj krimi!!
Pasi qe ju jeni me shum nga Shqiperia ketu ne forum, si e komentoni kete maltretim apo me mir te them vjedhje...!!
shum keq!!!
arjeta
Krijoni Kontakt