ti nuk je macia ime.
ajo ose te cjerr syte, po fort ama,OSE te perqaf, prape fort.
macia ime e urren mesin e arte.
ti nuk je macia ime.
ajo ose te cjerr syte, po fort ama,OSE te perqaf, prape fort.
macia ime e urren mesin e arte.
Hei, shume shume bukur! Me pelqeu shume ..shume![]()
Ne fillim pata nje fare ngurrimi t'a lexoja sepse m'u duk shume e gjate dhe nuk po kisha durim por ke pare qe me terhoqi dhe me beri qe jo vetem t'a lexoj me nje fryme,por te lexoj edhe komentet, gje e cila nuk me ndihmon ne kete mes sepse une doja thjesht te te thoja mendimin tim.
Edhe une shkruaj por para se te beja kete, kam lexuar shume.Stili yt eshte komplet i kundert me timin. Ndoshta prandaj edhe e lexova si nje i etur kur gjen me ne fund uje .Nuk mund te them qe nuk kam se ku te lexoj kete stil por eshte tjeter gje kur krijuesi eshte me i prekshem, sesa nje autor i panjohur ose i huaj ose edhe me keq ,i vdekur.
Pra ne rradhe te pare stili me pelqeu.Tregimi eshte i rrjedhshem dhe ne te vertete le vend per fantazi dhe imagjinate.
Me pelqeu edhe fillimi,shume.Pershkrimet jane goxha te bukura por me shume me pelqeu "Legjende moderne e pare ne skene qesharake nga spektatore skeptike" ndoshta kjo sepse eshte me afer menyres sime te te shprehurit nuk e di.
Eshte shkrimi i pare qe te lexoj,dhe i pari fare ne kete forum.
Edhe nje here KOMLIMENTE!
Do mundohem te te lexoj edhe shkrime te tjera dhe ndoshta do postoj edhe une nga te miat po ja sa te mesohem pak me juve
Pershendetje dhe sa me shume frymezim!
Laguna Blu
Faleminderit .Shpirta"
Nga fjalet e padit veten qe ke vene nick-un e si pasqyre te vetes
Uroj te jesh si shpirt ashtu sic te lexoj une.
Le te presim shkrimin tend te pare, une te uroj miresardhjen Ndihem mire gjithashtu qe shenimin e pare e late tek une.
respekt Dreri
muzg i heshtur
Krijoni Kontakt